- 29 Aralık 2017
- 496
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.361
Ne zaman batBen de dpo 5 yani inşallah öyleydir diye tahmin ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman batBen de dpo 5 yani inşallah öyleydir diye tahmin ediyorum![]()
16 Aralık görünüyorNe zaman bat![]()
ya inşallah cıcegım ama hiç olumlu hissetmiyorum ya valla her ay alıştım negatıf gormeyeamanbocegi bu ay güzel haberi vereceksin bence :) sen ne hissediyorun
test yaptın mı hiçya inşallah cıcegım ama hiç olumlu hissetmiyorum ya valla her ay alıştım negatıf gormeyeolursa supriz olur valla
Kuzum neden ovülasyon testi yapmadın ki, için rahat olurdu en azından. Gerçi sen zaten öyle ya da böyle tutturmuşsun merak etme, doktorlar hep 2 güne bir ya da günaşırı ilişki öneriyorlar zaten. Ama bence libidonu düşürme çalışmalara devam her halükardavalla vesvese geliyor bana acaba yumurtlamayı kaçırdım mı diye çünkü ben akıntıya göre ilişkiye girdim akıntıya kadar 2 günde bir ilerlerdim akıntıyı görünce üst üste 3 ilerledim akıntı beyaza dönünce bıraktım ilişki bakalım inşallah tutmuştur. hesaplarıma göre dpo 5 deyim
Ben bi şey gördüm sankiii :)
Ay inşallah yaa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor inşallah sağlıkla gelir yaBen bi şey gördüm sankiii :)
Yarın da tekrarla ilk ve koyu idrarınla. Koyulaşırsa kan verirsinAy inşallah yaa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor inşallah sağlıkla gelir ya
Allah razı olsun ya isteyen herkesin kucağı sağlıkla dolsun senin de inşallahYarın da tekrarla ilk ve koyu idrarınla. Koyulaşırsa kan verirsininşallah mucizeler seninle olsun.
Dur dur kan testi görmeden emin olmayalım. Sabırlı ol azcık :)) İnşallah bebektir diyelim şu an.Allah razı olsun ya isteyen herkesin kucağı sağlıkla dolsun senin de inşallah![]()
canım inşallah tüp bebeğe gerek olmadan hamile kalmışsındır ben pek göremedim yarın ilk idrarla tekrar test yap ya da kan ver bence :)Ay inşallah yaa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor inşallah sağlıkla gelir ya
bende öyleyim sabırsızzz pazartesi günü güzel bir haber verirsin inşallah burayaFotoğrafta çok görünmüyor ama burada o kadar çok fotoğraf gördüm ki benim göremediğim ama başkalarının gördüğü belki gçren olur diye attımyarın ilk idrarla denerim pazartwsi de denerim adet geçince kan vereyim yoksa çatlarım ben kese var mı göründü mü kalp atışı falan beklemek
![]()
İnşallah klomen kaynaklı değildir. Amin.Benim uygulamaya göre gecikti. son 6 aydır da 28 günde bir oluyordum. bugün 31. gün. korkuyorum da negatif çıkacak bu sefer tutmazsa diye. biraz daha bekleyeyim bari de öyle kan vereyim.