- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
Onu bilmiyorum. Bana da alsancak devlet hastanesinde bi doktor Buca tınaztepe hastanesinde Erdal Aktan varmış onu önerdi. Ama izmirde 5 aydır oturduğum için hiç bilmiyorum bucayı filan da. Bilmiyorum düşünme aşamasındayım. Karataş hastanesi neredeMor_cicek ben de karatas hastanesine mi gitsem diye kararsiz kaldim bu arada..gelecek ay için..ozel muayeneye gidince tahlil rahim filmi nerde cekilecek sorunu oluyor. Bu doktorum da iyi aslinda ama Karataş'ta da arzu hanima cok iyi diyorlar..bilgin var mi canim?
Ben bucadayim tinaztepeye kadin dogum icin hiç gitmedim.birazcik uzak ama buyuk bi hastane.karatas konakta. Dogum icin de baya onerilen bi hastane. Tınaztepe ye de bi bakayim merak ettim.Onu bilmiyorum. Bana da alsancak devlet hastanesinde bi doktor Buca tınaztepe hastanesinde Erdal Aktan varmış onu önerdi. Ama izmirde 5 aydır oturduğum için hiç bilmiyorum bucayı filan da. Bilmiyorum düşünme aşamasındayım. Karataş hastanesi nerede
Konakta tek bildiğim yer kemeraltıBen bucadayim tinaztepeye kadin dogum icin hiç gitmedim.birazcik uzak ama buyuk bi hastane.karatas konakta. Dogum icin de baya onerilen bi hastane. Tınaztepe ye de bi bakayim merak ettim.
konaktan yürüme mesafesi Karataş da. İzmir kiz lisesini gecince solda. Sgk anlasmasi var evet. Sanirim 50 lira falandir muayene ucreti diye düşünüyorum.tinaztepeye de bakacagim oraya goz için gitmistim fena degil gibiydi. İyi ki söyledin :)Konakta tek bildiğim yer kemeraltıacaba karataşın SSK ile anlaşması var mı? Bucanınkinin varmış öyle olunca uygunmuş muayene ücreti
Karataş a da 1 kere gitmiştim evet. Çok zor değil o zaman benim için yeri. Ben de Karataşa bakayım, senin de bunu söylediğin iyi oldu :) beraber mi gitsek napsak :))konaktan yürüme mesafesi Karataş da. İzmir kiz lisesini gecince solda. Sgk anlasmasi var evet. Sanirim 50 lira falandir muayene ucreti diye düşünüyorum.tinaztepeye de bakacagim oraya goz için gitmistim fena degil gibiydi. İyi ki söyledin :)
☺ İyi olurdu valla.cok da arastirmadan umarim guzel haberler aliriz artik bi an önce.Karataş a da 1 kere gitmiştim evet. Çok zor değil o zaman benim için yeri. Ben de Karataşa bakayım, senin de bunu söylediğin iyi oldu :) beraber mi gitsek napsak :))
Aa nasıl durum?Acaba yerleşiyor olabilir mi ki? Bilemedim ya ben hiç test de yapmadım
gelen giden yok valla. ben evde test yapmicam eğer pazartesiye kadar adete dönmezse hastaneye gidip kan vereyim diyorumAa nasıl durum?
İnşallah adet değildir.
Ne zaman test yapacaksın?
naptın canım?regl geldi mi?test yaptın mıgelen giden yok valla. ben evde test yapmicam eğer pazartesiye kadar adete dönmezse hastaneye gidip kan vereyim diyorum
regl geldi malesefnaptın canım?regl geldi mi?test yaptın mı
Kahverengi lekeyi ben pek belirti sayamiyorumregl geldi malesef
Nerede çekileceksiniz?Kizlar ben hsg cektirmeye karar verdim haftaya cekilecek ins bakalim
İzmirde doktorumun anlasmali bir tomografi merkezi varmış orada çekecek.Nerede çekileceksiniz?
Hımm Tammİzmirde doktorumun anlasmali bir tomografi merkezi varmış orada çekecek.
Maalesef canım..750 dediler ucretine..bikac yeri arayip fiyat sormustum 800 falan demislerdi o yuzden normal galiba.tesekkurler yine deHımm Tamm
İstanbul'da olacaksa şişlide echomar kesinlikle tavsiye edecektim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?