- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Alsancak devlet hastanesi mi? Orda ali resmi eruçmana gittim ben de. Bana direk özele git dedi kendi arkadaşını önerdiBen en son alsancakta Ahmet Kilyar'a gittim begendim. Dis gebelik tedavim cinarlida olmustu.
Yok ozel muayenesi var orada Ahmet Kilyar'in. Oraya gitmistim devam etmeyi düşünüyorum. Muayene ucreti de uygun digerlerine gore 130 tl degismediyse.Alsancak devlet hastanesi mi? Orda ali resmi eruçmana gittim ben de. Bana direk özele git dedi kendi arkadaşını önerdi
Uygunmuş bence de. Aklımda olsunYok ozel muayenesi var orada Ahmet Kilyar'in. Oraya gitmistim devam etmeyi düşünüyorum. Muayene ucreti de uygun digerlerine gore 130 tl degismediyse.
ne durumdasın ?Evet had batlar yazalım bence de, güncelleyelim sayfayı.
Ben 13 şubat
Adet oldumne durumdasın ?
Klomen kullandım bekliyorum işte 5 marta kadarAdet oldum
Dr gittim, klomen başlıyoruz.
Sen de ne var ne Yok ??
Hadi hayırlısı inşallahKlomen kullandım bekliyorum işte 5 marta kadar
çok sevindim hayırlı olsun :) bişey kullanmış mıydın bu ay ?Ben hamileyim kizlar darisi tez zamanda basiniza inşallah.
Ovulasyon testi işe yaradı sanırım. 2 aydır da düzenli olmasa da arı sütü bal polen karışımı yiyordum.çok sevindim hayırlı olsun :) bişey kullanmış mıydın bu ay ?
Hayirli olsun..bu ay da olmazsa ben de ovulasyon testi alayim en iyisi.Ovulasyon testi işe yaradı sanırım. 2 aydır da düzenli olmasa da arı sütü bal polen karışımı yiyordum.
Evet hadi hateket katalım.Ay evet ya. Bu topik ölü gibi
Benim 1 haftam kaldı bekliyorum öylece :)
Çatlatma iğnesi yapıldı mıEvet hadi hateket katalım.
Ben de klomen sonrası tavsiye günlerdeyim henüz.
Bat çok var
Yok iğne olmadım. Dr verme yani. Yarın yine gideceğim dr.a bakalımÇatlatma iğnesi yapıldı mı
bana da vermedi. progestan verdi onu içiyorumYok iğne olmadım. Dr verme yani. Yarın yine gideceğim dr.a bakalım
Dr vermedi iğne. Belki ilk ay dur De olabilir.Yok iğne olmadım. Dr verme yani. Yarın yine gideceğim dr.a bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?