Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

merhabalar benim de rahim filmi çekiminden bu yana 4 ay oldu gebe kalamadım kendi doktorum ilk tüp bebek demişti şimdi aşılama yapalım ilk dedi bi şansımızı öle deneyelim dedi ancak bu 4 aylık sürede hemen aşılama, tüp bebek olayı benim kafama yatmayınca hafta sonu başka bir doktora gittim.. oda 4 aylık sürenin kısa olduğunu biraz beklemem gerektiğini söyledi şimdiye kadar bana hormon tahlilleri hiç yapılmamıştı önümüzdeki regli döneminde tahlillerimi yaptırıcam aynı şekilde eşimden de spremiogram testi istedi.. ultrasaonla bakınca sol yumurtalığımda emin olmamakla birlikte polikistik over rahatsızlığının olabilceğini söyledi kesin diyebilmem için hormon sonuçlarını görelim dedi bakalım herşey nasip kısmet böylelikle bende tedavi sürecine başlamış oldum..

kızlar poliskistik over rahatsızlığında verilen ilaçlar burada çok duyduğumuz klomen gibi ilaçlar mıdır?yani böyle bir rahatsızlık tespit edilirse nasıl bir tedavi süreci beni bekliyor olacak biraz bilgi verirmisiniz??

Pko da genellikle önce şeker hapı verilir. Glifor, matofin vb ilaçlar. Kilo fazlan var mı? Varsa bir de kilo vermeni isterler. Sonra da klomenle denerler

Pko da genellikle önce şeker hapı verilir. Glifor, matofin vb ilaçlar. Kilo fazlan var mı? Varsa bir de kilo vermeni isterler. Sonra da klomenle denerler

5-6 kilo fazlam var ama kilolu biri değilim..anladım canım saol peki sen kullandın mı hiç bu ilaçları

Ben de çatlatma iğnesi yedim bugün.
Yumurtla 19.20mm dedi dr.
Bugünleri değerlendireceğiz şimdi bakalım. :)

5-6 kilo fazlam var ama kilolu biri değilim..anladım canım saol peki sen kullandın mı hiç bu ilaçları
Bende pko yok şuan ama genç kızlığımda ara ara çıkardı. Matofin kullanıyorum halen. Zaten ben de tiroid de var

Ay benim de bir hafta kaldi bekliyorum.seninle hemen hemen ayni batlarimiz. Bu ay da olmazsa ben rahim filmi cektiriym mi sence ya izmirde iyi ceken bi yer var mi bildiğiniz
1 senen doldu mu? Doldurduysan çektir bence, çünkü eninde sonunda çekelim diyorlar

1 senen doldu mu? Doldurduysan çektir bence, çünkü eninde sonunda çekelim diyorlar
Dis gebelikten sonra bir doktor cekelim biri gerek yok suan dedi ben de cektirmek istemedigim icin cektirmemistim. 5.ay oluyor bu ay hala bir sey olmadi iste bende..dis gebeligi gecireli 10 ay oldu.

Dis gebelikten sonra bir doktor cekelim biri gerek yok suan dedi ben de cektirmek istemedigim icin cektirmemistim. 5.ay oluyor bu ay hala bir sey olmadi iste bende..dis gebeligi gecireli 10 ay oldu.
Dış gebelik varsa aslında çektirsen iyi olur. Türlerde yada rahimde bi sıkıntı varsa belli olur

selam kızlar. bat yarın. bugün 2-3 damla kahverengi leke geldi. devamı henüz yok. bakalım bekliyorum. inşallah adet kanamasına dönüşmez

selam kızlar. bat yarın. bugün 2-3 damla kahverengi leke geldi. devamı henüz yok. bakalım bekliyorum. inşallah adet kanamasına dönüşmez
Benim de kahverengi lekem geldi bugun ama sanirim devami gelecek çünkü test yapmistim tek cizgi bu ay da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…