Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Merhaba benim de beklenen regl tarihim 23 Kasım. Ilk kez deniyoruz hayirlisi Rabbimden insallah cok bekletmez bizi :)

BENide ekleyin bat 21 Kasım ovulasyon testi kullanıyorum ilk defa inşallah olur

Hayır benim sat 23 Ekim 2 kasımda başladım ama henüz aynı koyulukta çizgi göremedim
Ben de göremedim normaldir heralde. Insallah en yakin zamanda görürüz. Ben de 1 Kasım da basladim bugun 4. testi yaptım 12. günümdü.

Daha var sanki bende bulup resim atim farkı anlaman icin
Size de 11. gun testi 12. gune göre daha belirgin geldi mi resme baktığınızda? Neden koyulasmak yerine açılmış? Bence de daha var çünkü hicbiri C cizgisi gibi baskın değil. Daha zamanı var heralde.

Size de 11. gun testi 12. gune göre daha belirgin geldi mi resme baktığınızda? Neden koyulasmak yerine açılmış? Bence de daha var çünkü hicbiri C cizgisi gibi baskın değil. Daha zamanı var heralde.
sanırım
Nasıl fotoğraf koyucaz

sanırım

Nasıl fotoğraf koyucaz
Dosya yukle yaziyor ben oradan ekledim telefondan giriyorum.
Bide benim 13 Kasım adet tarihim başlamadan 13 gün önce yumurtladim bide öyle say 13 14 15 16 gibi yumurtlarsin tahminen ben takvimim diye bi takvim indirdim oradaki yumurtlama tarihine yaklaşık 10 gün kala bi gün yapıp bi gün yapmadım 3 gün kala hergün 1 tane yaptım taksimdeki tarihten 2 gün sonra yumurtladim

Beni de ekleyinnn lütfen 2 kasımda regl oldum biter bitmez denemeye devam.. 30 kasım da tekrar regl olurum tabi bebiş olmazsa...

Takvime göre ayin 8'nde yumurtlamam lazım. Ama soyle bir sey var daha once akinti problemim nedeniyle doktora gittigimde regl sonrasi 2 gune catlar demisti doktor ben de o zaman reglden bir kac gun sonra yumurtluyorum demekki diye düşünmüştüm o yuzden panikledim biraz.

Reglden 2 gün sonrami çok şaşırdım benim 18 gün sonra yumurtladim daha sonraki tekrar yaptım silikti buda yumurtanın çatlaması demek oluyormuş yanlış bilgi degilse

Alala ne zamandır deniyorsun bi probleminiz varmi
Ilk kez deniyoruz. Akıntım cok diye gitmistim doktora birkac ay once megerse bunyem uretiyomus o zaman doktora ilerde gebelik dusunuyorum yumurta ne alemde diye sorunca oyle demisti.

Kızlar ben ovulasyon testi yapmadım fakat sat 15 Ekim, 29 ekimde uzayan akıntıyı gördüm. Yani 12.günde ovulasyon testi çift çizgi çıkmadıysa birkaç güne çıkacaktır

Kızlar ben ovulasyon testi yapmadım fakat sat 15 Ekim, 29 ekimde uzayan akıntıyı gördüm. Yani 12.günde ovulasyon testi çift çizgi çıkmadıysa birkaç güne çıkacaktır
Insallah bakalim beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…