Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Benim yarın gerçi belli olucak pozitif negatif ama ınsalah pozitif tir ve bütün deneyimlerimi belirtileri yazıcam inş Bende bigün bu siteye hamileyim diyebilcem
İnşallah dersin benimde hayalim pozitif idrar testi fotosunu koymak bu siteye bakalım hakkimizda hayirlisi

Evet canım sen tedavi görüyomusn neler yaptın bildiklerimı paylasabilirim
Yok ben tedavi görmedim yani şöyle ilk gebeliğim tedaviyle oldu catlama igneleeriyle ilk ay boşa gitti 2.ci ay tuttu şimdi 3.cuyu istiyorum bakalım inşallah olurr

Geçirmiyorum valla 1 gün arayla oluyo bakalım hayırlısı hep dua ediyorum hayılışık olsun diye[/QUOTE]

Yok ben tedavi görmedim yani şöyle ilk gebeliğim tedaviyle oldu catlama igneleeriyle ilk ay boşa gitti 2.ci ay tuttu şimdi 3.cuyu istiyorum bakalım inşallah olurr
Klomen daha çok yumurta yapio bilgin olsun banan ilk doktor serophene vermişti bitane oldu kolemnle 3 tane oldu ilk ay bende catlama ignesi oldum ama tutmadı 14 gün iğneden sonra adet görmen lazim igne çünkü yada bu tarz tedaviler tam 28 günde oluyosun bide yumurta takibi çok önemli tam büyüdüğünde iğneyi yapması lazım

Benim batim bugun ama hala tik yok adetimde duzenliydi gecen ay alttan muayene olmustum ondan gecikme olabilir mi yaa akil verin bana kizlar

Benim ilk gebeliğim bu şekilde tedaviyle oldu 2.csi normal yollarla ben spiral le korunuyodum cikartiktan 2 ay sonra oğluma hamile kaldım şimdi spiral imi çıkartalım 4 ay oldu tık yok

Yok canım muane geciktirmez okdar çok oldum ki muane anlatamam sana hadi ınsalah allah yüzümüze baksin

Aminnn insallah yaaa ben anlamiyorum gecen hafta bel agrim sol kasik batmam oldu baskada biset yok sadece belim agriyor karnin agrirdi adet olacakken hic bisey yok insallah vardir

Benim ilk gebeliğim bu şekilde tedaviyle oldu 2.csi normal yollarla ben spiral le korunuyodum cikartiktan 2 ay sonra oğluma hamile kaldım şimdi spiral imi çıkartalım 4 ay oldu tık yok
Benim ablam da spiral varken hamile kaldı spiral kaymis biz şok olmuştuk nasıl olur die hormon testi yaptırdın mi canım yumurtlama nasılsın prolaktin nasıl

Benimde dün gece acayip şekilde sol kasigim ağırdı test yapmak için sabırsızlanıyorum

Aminnn insallah yaaa ben anlamiyorum gecen hafta bel agrim sol kasik batmam oldu baskada biset yok sadece belim agriyor karnin agrirdi adet olacakken hic bisey yok insallah vardir
Birde tatlım eğer kendini hamile gibi hissedersen hamile lik belirtilerini yasiosun doktorum söyledi o yüzden kafanı at kimisinde hiç belirti olmuyoken kimisi adet öncesi belirti yasio yada kimisinde yerlesme kanamasi oluo kimisinde hiç olmuo oyüzden şu belirti hamilelik belirtisi diyemiyoruz ama kasık ağrısı olan kimi duySam hamile lik belirtisi oluo yada bel ağrısı suan sende var inşallah bebeğinin sana geliyorum diyişidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…