- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Ovulasyon testiyle takip etmekte fayda var o zaman uzulmeyin.Benim adetler hep dengesiz şimdide 7 gün önce oldum Yani hiçbir zaman yumurtam ne zaman catladi bilemicem
İyi o zaman maşallah bi problem olmasın hemen hamile kalırsın inşallahIlk kez deniyoruz. Akıntım cok diye gitmistim doktora birkac ay once megerse bunyem uretiyomus o zaman doktora ilerde gebelik dusunuyorum yumurta ne alemde diye sorunca oyle demisti.
Amin inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın.İyi o zaman maşallah bi problem olmasın hemen hamile kalırsın inşallah
ya benim travma sebebim bu testler. ben hiçbir zaman ikinci çizginin ilkiyle aynı koyulukta olduğunu yakalayamadım. hep sizin 11. gün testi kadar koyulaştı sonra silikleşti.Size de 11. gun testi 12. gune göre daha belirgin geldi mi resme baktığınızda? Neden koyulasmak yerine açılmış? Bence de daha var çünkü hicbiri C cizgisi gibi baskın değil. Daha zamanı var heralde.
Peki gelismeyen yumurta kiste mi döndürüyor sonu ne oluyor merak ettim? Tedavisi yok muymus bu tembelliğin? Dilerim Allah'tan tez zamanda saglikli bir gebelik gecirirsiniz.ya benim travma sebebim bu testler. ben hiçbir zaman ikinci çizginin ilkiyle aynı koyulukta olduğunu yakalayamadım. hep sizin 11. gün testi kadar koyulaştı sonra silikleşti.içime kurt düştü. bir öğrendim ki yumurta tembelliği varmış. şimdi dolapta duran onlarca teste öylece bakıyorum. bunu yapmak bile korkutuyor beni. o kadar acı ki gebelik testlerinde çizft çizgi umarken ovulasyon testinde bile pozitifi yakalayamamak.. artık bütün ovulasyon testlerinden nefret ediyorum. sanki benim kısırlığımın kanıtı gibi geliyor.. off kusura bakmayın sizin de moralinizi bozmak değildi niyetim. ama benim için doktora gitmek de işkence. bıktım yumurtan gelişmemiş, yumurtlamamışsın sözlerinden. içim çok acıyor dayanamıyorum artık..
Bolca meryem süresi oku saracoglunun incir ve havuç kurunu yap dk banada aynı şeyi söyledi bu ay yumurtladim bakalım ne olacak imtihan sakın isyan etme allah kolaylık versinya benim travma sebebim bu testler. ben hiçbir zaman ikinci çizginin ilkiyle aynı koyulukta olduğunu yakalayamadım. hep sizin 11. gün testi kadar koyulaştı sonra silikleşti.içime kurt düştü. bir öğrendim ki yumurta tembelliği varmış. şimdi dolapta duran onlarca teste öylece bakıyorum. bunu yapmak bile korkutuyor beni. o kadar acı ki gebelik testlerinde çizft çizgi umarken ovulasyon testinde bile pozitifi yakalayamamak.. artık bütün ovulasyon testlerinden nefret ediyorum. sanki benim kısırlığımın kanıtı gibi geliyor.. off kusura bakmayın sizin de moralinizi bozmak değildi niyetim. ama benim için doktora gitmek de işkence. bıktım yumurtan gelişmemiş, yumurtlamamışsın sözlerinden. içim çok acıyor dayanamıyorum artık..
vardır elbette. ama ben psikolojik olarak hiç iyi değilim. işim de strese sokuyor beni. sanki dört koldan geliyorlar..Peki gelismeyen yumurta kiste mi döndürüyor sonu ne oluyor merak ettim? Tedavisi yok muymus bu tembelliğin? Dilerim Allah'tan tez zamanda saglikli bir gebelik gecirirsiniz.
siz nasıl yumurtladınız? incir kürüne başlamıştım yapıyorum da hala ama 10. günde gittiğimde doktor hiç büyümüş yumurtan yok dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. isyan demeyeyim ama hiç iyi değilim. alıp başımı gitmek istiyorum. herkesin her söylediği batıyor. özellikle akşam saatlerinde ağlamak istiyorum hep. yoruldum..Bolca meryem süresi oku saracoglunun incir ve havuç kurunu yap dk banada aynı şeyi söyledi bu ay yumurtladim bakalım ne olacak imtihan sakın isyan etme allah kolaylık versin
peki her ay mı bu şekilde? mayıs ayında benim de böyle oldu, haziranda klomen kullandım yine büyümedi ama sonra düzene girdi. yani belki geçicidirvardır elbette. ama ben psikolojik olarak hiç iyi değilim. işim de strese sokuyor beni. sanki dört koldan geliyorlar..
siz nasıl yumurtladınız? incir kürüne başlamıştım yapıyorum da hala ama 10. günde gittiğimde doktor hiç büyümüş yumurtan yok dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. isyan demeyeyim ama hiç iyi değilim. alıp başımı gitmek istiyorum. herkesin her söylediği batıyor. özellikle akşam saatlerinde ağlamak istiyorum hep. yoruldum..
Anlıyorum seni isyan yok ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu ne kadarlık evlisin ben soğan yedim susmakla beraber kurunu de yaptım incirvehavuc kurum yarım kaldı inşallah bu ay hamile kalırım bugünde su buharına oturdumvardır elbette. ama ben psikolojik olarak hiç iyi değilim. işim de strese sokuyor beni. sanki dört koldan geliyorlar..
siz nasıl yumurtladınız? incir kürüne başlamıştım yapıyorum da hala ama 10. günde gittiğimde doktor hiç büyümüş yumurtan yok dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. isyan demeyeyim ama hiç iyi değilim. alıp başımı gitmek istiyorum. herkesin her söylediği batıyor. özellikle akşam saatlerinde ağlamak istiyorum hep. yoruldum..
Evet bugün 50 adet sipariş ettim internetten bakalım inşallah olurOvulasyon testiyle takip etmekte fayda var o zaman uzulmeyin.
Insallah hep birlikte gebelik haberlerimizi de veririz :)Evet bugün 50 adet sipariş ettim internetten bakalım inşallah olur
Bu arada benim reglim 9 gun sürüyor. Reglim biter bitmez testleri yapmaya basladim ilk gunlere gore koyulasti ama hayirlisi. Tedavisi var ise karamsarliga kapilmak yerine tedavinizi olun elinizden geleni yapin gerisi zaten Allah'tan.vardır elbette. ama ben psikolojik olarak hiç iyi değilim. işim de strese sokuyor beni. sanki dört koldan geliyorlar..
17 aylık evliyim. korunmuyoruz evlendiğimizden beri. yumurtlama sorunum ne zaman başladı bilmiyorum geçen ay öğrendim tembellik olduğunu. soğan kürü yaptım o da bir işe yaramadı.Anlıyorum seni isyan yok ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu ne kadarlık evlisin ben soğan yedim susmakla beraber kurunu de yaptım incirvehavuc kurum yarım kaldı inşallah bu ay hamile kalırım bugünde su buharına oturdum
her ay böyle midir bilmiyorum. reglim de düzenli sayılır birkaç günlük oynamalar haricinde. ama 17 aydır korunmama rağmen hamile kalmadıysam demek ki hiçbir ay gelişmiyor diye düşündümpeki her ay mı bu şekilde? mayıs ayında benim de böyle oldu, haziranda klomen kullandım yine büyümedi ama sonra düzene girdi. yani belki geçicidir
Geliştiği günlere denkte gelmiyor olabilir ben olsam senin yerinde her ay ovulasyon testi yapardım soğan kuru iltihap ve pko için17 aylık evliyim. korunmuyoruz evlendiğimizden beri. yumurtlama sorunum ne zaman başladı bilmiyorum geçen ay öğrendim tembellik olduğunu. soğan kürü yaptım o da bir işe yaramadı.
her ay böyle midir bilmiyorum. reglim de düzenli sayılır birkaç günlük oynamalar haricinde. ama 17 aydır korunmama rağmen hamile kalmadıysam demek ki hiçbir ay gelişmiyor diye düşündüm
Canmbenimde bu aydan umudum var inşallah ya bu hafta çalışmalara başladık hayırlı si inşallah olur ya benım bat 20 kasım insllah olmamevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
Pinarkemal75 13 kasım
@doruk90 14 kasım
Mor_cicek 14 kasım
@Paramedik92 21 kasım
okeanoss00 23 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
Gunnes1927 30 kasım
ekledim hayırlısı olsun :)Canmbenimde bu aydan umudum var inşallah ya bu hafta çalışmalara başladık hayırlı si inşallah olur ya benım bat 20 kasım insllah olmam
Benide ekleyin ark 9 kasimevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
Pinarkemal75 13 kasım
@doruk90 14 kasım
Mor_cicek 14 kasım
Beybi24 20 kasım
@Paramedik92 21 kasım
okeanoss00 23 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
Gunnes1927 30 kasım
Amin canm inşallah sagolasin 2 gündür kasıklarım agiriyo acaba yumurtam olmuşumdur yoksa catlama asamasindamiekledim hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?