Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Benim adetler hep dengesiz şimdide 7 gün önce oldum Yani hiçbir zaman yumurtam ne zaman catladi bilemicem

Ilk kez deniyoruz. Akıntım cok diye gitmistim doktora birkac ay once megerse bunyem uretiyomus o zaman doktora ilerde gebelik dusunuyorum yumurta ne alemde diye sorunca oyle demisti.
İyi o zaman maşallah bi problem olmasın hemen hamile kalırsın inşallah

Size de 11. gun testi 12. gune göre daha belirgin geldi mi resme baktığınızda? Neden koyulasmak yerine açılmış? Bence de daha var çünkü hicbiri C cizgisi gibi baskın değil. Daha zamanı var heralde.
ya benim travma sebebim bu testler. ben hiçbir zaman ikinci çizginin ilkiyle aynı koyulukta olduğunu yakalayamadım. hep sizin 11. gün testi kadar koyulaştı sonra silikleşti. içime kurt düştü. bir öğrendim ki yumurta tembelliği varmış. şimdi dolapta duran onlarca teste öylece bakıyorum. bunu yapmak bile korkutuyor beni. o kadar acı ki gebelik testlerinde çizft çizgi umarken ovulasyon testinde bile pozitifi yakalayamamak.. artık bütün ovulasyon testlerinden nefret ediyorum. sanki benim kısırlığımın kanıtı gibi geliyor.. off kusura bakmayın sizin de moralinizi bozmak değildi niyetim. ama benim için doktora gitmek de işkence. bıktım yumurtan gelişmemiş, yumurtlamamışsın sözlerinden. içim çok acıyor dayanamıyorum artık..

Peki gelismeyen yumurta kiste mi döndürüyor sonu ne oluyor merak ettim? Tedavisi yok muymus bu tembelliğin? Dilerim Allah'tan tez zamanda saglikli bir gebelik gecirirsiniz.

Bolca meryem süresi oku saracoglunun incir ve havuç kurunu yap dk banada aynı şeyi söyledi bu ay yumurtladim bakalım ne olacak imtihan sakın isyan etme allah kolaylık versin

Peki gelismeyen yumurta kiste mi döndürüyor sonu ne oluyor merak ettim? Tedavisi yok muymus bu tembelliğin? Dilerim Allah'tan tez zamanda saglikli bir gebelik gecirirsiniz.
vardır elbette. ama ben psikolojik olarak hiç iyi değilim. işim de strese sokuyor beni. sanki dört koldan geliyorlar..
Bolca meryem süresi oku saracoglunun incir ve havuç kurunu yap dk banada aynı şeyi söyledi bu ay yumurtladim bakalım ne olacak imtihan sakın isyan etme allah kolaylık versin
siz nasıl yumurtladınız? incir kürüne başlamıştım yapıyorum da hala ama 10. günde gittiğimde doktor hiç büyümüş yumurtan yok dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. isyan demeyeyim ama hiç iyi değilim. alıp başımı gitmek istiyorum. herkesin her söylediği batıyor. özellikle akşam saatlerinde ağlamak istiyorum hep. yoruldum..

peki her ay mı bu şekilde? mayıs ayında benim de böyle oldu, haziranda klomen kullandım yine büyümedi ama sonra düzene girdi. yani belki geçicidir

Anlıyorum seni isyan yok ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu ne kadarlık evlisin ben soğan yedim susmakla beraber kurunu de yaptım incirvehavuc kurum yarım kaldı inşallah bu ay hamile kalırım bugünde su buharına oturdum

Bu arada benim reglim 9 gun sürüyor. Reglim biter bitmez testleri yapmaya basladim ilk gunlere gore koyulasti ama hayirlisi. Tedavisi var ise karamsarliga kapilmak yerine tedavinizi olun elinizden geleni yapin gerisi zaten Allah'tan.

17 aylık evliyim. korunmuyoruz evlendiğimizden beri. yumurtlama sorunum ne zaman başladı bilmiyorum geçen ay öğrendim tembellik olduğunu. soğan kürü yaptım o da bir işe yaramadı.
peki her ay mı bu şekilde? mayıs ayında benim de böyle oldu, haziranda klomen kullandım yine büyümedi ama sonra düzene girdi. yani belki geçicidir
her ay böyle midir bilmiyorum. reglim de düzenli sayılır birkaç günlük oynamalar haricinde. ama 17 aydır korunmama rağmen hamile kalmadıysam demek ki hiçbir ay gelişmiyor diye düşündüm

Geliştiği günlere denkte gelmiyor olabilir ben olsam senin yerinde her ay ovulasyon testi yapardım soğan kuru iltihap ve pko için

Benim yarın gerçi belli olucak pozitif negatif ama ınsalah pozitif tir ve bütün deneyimlerimi belirtileri yazıcam inş Bende bigün bu siteye hamileyim diyebilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…