Canım cetrotide dediğin ilaç varya sanırım 3 kasımda bana da ondan başlayacak yanlış anlamadıysam büyüyün yumurtalar opu gününe kadar çalmasın diye veriliyormuşBana gonalf ve merional getir gelirken dedi. Yarın onları götürecem. Bir de cetrotide vermiş. O ne zaman kullanılacak bilmiyorum.
Hadi bakalım.Canım cetrotide dediğin ilaç varya sanırım 3 kasımda bana da ondan başlayacak yanlış anlamadıysam büyüyün yumurtalar opu gününe kadar çalmasın diye veriliyormuş
Yarın saat kaçta senin randevun canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallahHadi bakalım.
Hafi yaa ne için acaba meraklym braz bndeYok canım şuan vermedi ama 3 kasımda gittiğimde farklı bşey verecekmiş
Canım bence pek bilmiyorum açıkcası yumurta toplama gününe kadar yumurtalar çatlaması diye bir ilaç verecekmiş sanırım anladığım kadarıyla bana 5 günlük doz yeterli olacak doktorun dediğine göre. Sen salı günü gidince yumurta sayını söyler büyüklüğünü söylerHafi yaa ne için acaba meraklym braz bndesalı gnü bnmde iğnelere basladıktan snraki ilk kontrolm olck
Umarım bu en güzel en mutlu biten heyecanın olurselamlar bende dun 3.tranferimin negatif oldugunu ogrendim. kasimda da dondurulmuslar ile yeni bir heyecan basliycak benim icin. bakalim bu ay nasil gececek bizim icin :)
Gonal f merional vs bunlar yumurtamızın gelişmesi için, centrotide kontrolsüz bir çatlama olmaması için, ovitrelle planlı bir çatlama için. Centrotide ve ovitrelle soğuk saklanması gereken ilaçlar ama gonal f oda sıcaklığı. Merional kullanmadım bilmiyorum ama onun yerine menapur kullanıyorum o da oda sıcaklığı. En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.Bana gonalf ve merional getir gelirken dedi. Yarın onları götürecem. Bir de cetrotide vermiş. O ne zaman kullanılacak bilmiyorum.
Catlatma iğnesi yapıp 36 saat snra toplıcakalr demiCanım bence pek bilmiyorum açıkcası yumurta toplama gününe kadar yumurtalar çatlaması diye bir ilaç verecekmiş sanırım anladığım kadarıyla bana 5 günlük doz yeterli olacak doktorun dediğine göre. Sen salı günü gidince yumurta sayını söyler büyüklüğünü söyler
Evet canım öyle yapacaklar ama bana daha onun gününü söylemediCatlatma iğnesi yapıp 36 saat snra toplıcakalr demi
Ben de iğnelerimi şehir dışına taşımak zorunda kalmıştım köpük ilaç taşıma kutuları oluyor onun içine eczaneden verdikleri buz akülerini koydum altına ve üzerine, evde de vardı onları da koydum kutuya hatta garanti olsun diyeBir de ben yarın yanımda ilaçlarımı götürecem ya iğne hazırlandıktan sonra buzdolabında saklayın diyo. Evden sabah çıkıp akşam gelecem yanıma buz mu alsam ne yapsam.
10.30Yarın saat kaçta senin randevun canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Emek hoca canım. UmuttepeBu arada hastane izmitte demişsin kuzum kimde tedaviye başladın?merve
Ben video izledim gonalf hazırlıyo adam hazırladıktan sonra buzdolabında beklemeli diyo. O şişedeki ilacı için. Onu soruyorum aslında. İlaçlarımı aldım evde söylenilen koşullardalar. Dediğim gibi 10.30 civarı gonlf hazırlansa eve ben akşama dönecem o ara muhafaza etmek için soruyorum.Gonal f merional vs bunlar yumurtamızın gelişmesi için, centrotide kontrolsüz bir çatlama olmaması için, ovitrelle planlı bir çatlama için. Centrotide ve ovitrelle soğuk saklanması gereken ilaçlar ama gonal f oda sıcaklığı. Merional kullanmadım bilmiyorum ama onun yerine menapur kullanıyorum o da oda sıcaklığı. En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.
Çok tatlı bir doktor.Emek hoca canım. Umuttepe
Cool geldi bana da. Bayılırım cool insanlara gram cool olmadığım için.Çok tatlı bir doktor.
Canım bilmeyen biri okur falan yanlış yönlendirme olmasın gonal f kullanıma hazır enjeksiyon ise ilacı kullan ya da kullanma dolapta saklamak gerekiyor eğer gonal f toz ve enjeksiyonluk çözelti ayrı ayrı şekilde ise paket acılana kadar dışarıda durabilir ama su ve toz karışınca flakonun dolapta olması gerekiyor.En azından gonal f için soğuk akü taşımana gerek yok onu söyleyebilirim. Merional için de bence prospektüsüne bak boşuna gerilme istersen.
Kırmızılar hayırlı olsun cool deyince aklıma geldi çok cool olmuş bence.Cool geldi bana da. Bayılırım cool insanlara gram cool olmadığım için.Ne çok cool dedim.
Sen özelde tedavi görmüştün di mi canım
Sağol canısı.Kırmızılar hayırlı olsun cool deyince aklıma geldi çok cool olmuş bence.Ben bahçicede tedavi olmuştum ama rapor için emek hocaya gitmiştim eşimde çok sevmişti o doktoru yoğun olmasına rağmen ilgisi güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?