- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 98
Yaa ne tatlısın cok sagol iyi dileklerin icin insallah sana da sevincezEn çok ben sevineceğim seninle beraber kendimi bekler gibi bekliyorum seni de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne tatlısın cok sagol iyi dileklerin icin insallah sana da sevincezEn çok ben sevineceğim seninle beraber kendimi bekler gibi bekliyorum seni de![]()
İnşallahhhYaa ne tatlısın cok sagol iyi dileklerin icin insallah sana da sevincez![]()
NaptııınnnYazıcam canım inşallah sizin probleminiz neydi acaba birde kaç yumurtan büyümüştü ve kaç milyon sperm vardı biliyo musun
Ay hâlâ sonuç bekliyorum öğleden sonraya kaldı bakalım bekliyorumNaptııınnn
Bende uyanır uyanmaz koştum burayaAy hâlâ sonuç bekliyorum öğleden sonraya kaldı bakalım bekliyorum
Allahım böyle stresti bir durum olamaz açıp e nabızdan bile bakamıyorum ya o kadar ki korkuyorumBende uyanır uyanmaz koştum buraya![]()
Allahım böyle stresti bir durum olamaz açıp e nabızdan bile bakamıyorum ya o kadar ki korkuyorum
Ne zaman çıkarmış sonuç sakin ol kızAllahım böyle stresti bir durum olamaz açıp e nabızdan bile bakamıyorum ya o kadar ki korkuyorum
Maaalesef çıktı canım negatif tekrar deneyeceğiz regl oluncaişteyim ben de akşam acilde vereceğim çok heyecanlıyım adet olmadım ama olacak gibi ağrım var @fatmanurtnn sizin çıktı mıııı
Hiç üzülme canım herşeyin hayırlısı vaktini bekliyor her şey en kısa zamanda nasip olsun inşallahMaaalesef çıktı canım negatif tekrar deneyeceğiz regl olunca
Oy kuzum üzülme sakın vakti değilmiş demek ki Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallahMaaalesef çıktı canım negatif tekrar deneyeceğiz regl olunca
Anlayabiliyorum yanında olup sarılmak isterdimO kadar üzücü ki gerçekten anlatamam bunu şu an çok umutluydum
Seni çok iyi anlıyorum… çok emek veriyoruz ilaçlar iğneler derken… ama zorlaşıyorsa güzelleşiyordur buna inanalım elimizden başka bir şey gelmiyor umut etmekten ve vazgeçmemekten başkaO kadar üzücü ki gerçekten anlatamam bunu şu an çok umutluydum
Senin sonucun ne çıktı canımHiç üzülme canım herşeyin hayırlısı vaktini bekliyor her şey en kısa zamanda nasip olsun inşallah