Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

canım bnmkide hemen hemen aynı saatte teslim oldu hatta teslim olyuorum dye beni aradığında saat 12.39 du senn mesajı yazdığın saat emn olmak için baktım tkrar:31: allah yardımcımız olsun canım zamn su gibi akıp gtsin inşş:29:
amin canım ilk gün zor oluyormuş meğer :( çarşıda internet kafeye gitti kamerayla görüştük konuştuk telefonu da yanındaydı kargoya verip teslim oldu.. hiç görüşemedik ondan sonra ama demişti bugün aramamı bekleme diye :50:
Allah kavuştursun kızlar...Sağ salim döner inşallah askerlerimiz...

sağol canım amin hepimiz sırayla gönderdik işte :31: sırayla da kavuşucaz inşallah :48:

457 gün var:( 1 günü atlatık daha ama çok zor geçti.akşam aradı ama 2 dakikacık konuştuk.çok sıra varmış.içimdeki duyguları dökemiyorum hiç bi yere.içime atıyorum her yerim alerji oldu üzüntüden :(

457 gün var:( 1 günü atlatık daha ama çok zor geçti.akşam aradı ama 2 dakikacık konuştuk.çok sıra varmış.içimdeki duyguları dökemiyorum hiç bi yere.içime atıyorum her yerim alerji oldu üzüntüden :(

Sabırlı ol canım ...
Geçicek elbet böyle avutuyorum ben kendimi.
Bu akşam aramadı eşim çok merak ediyorum yaa.
Allah yardımcımız olacak inşallah.

Sabırlı ol canım ...
Geçicek elbet böyle avutuyorum ben kendimi.
Bu akşam aramadı eşim çok merak ediyorum yaa.
Allah yardımcımız olacak inşallah.

amin canım cümlemize sabır versin Allah.benim aklıma hep kötü şeyler geliyor kendimi teselli edemiyorumki:( babam ben 10 yaşındayken vefat etti.özlemekten bunalıma girmiştim.7 yılım içime kapanık bunalımlı öyle geçti zor toparlandım.şimdi 24 yaşındayım.özlemekten gene bunalıma girersem korkuyorum:(

Allah kavuştursun kızlar:34:
Bende hala alışamadım ..91/3 gönderdim ben..Şu an Usta Birliği Tekirdağ'da..
Acemiliğini Manisa'da yapmıştı..
Bunalıma girmemek elde değil cidden :43:

Allah kavuştursun kızlar:34:
Bende hala alışamadım ..91/3 gönderdim ben..Şu an Usta Birliği Tekirdağ'da..
Acemiliğini Manisa'da yapmıştı..
Bunalıma girmemek elde değil cidden :43:

Sağol canım amin..
Sen bizden daha tecrübelisin o zaman.
Biz acemiyiz daha:14::14:
Evet hepimiz bunalımlardayız zatenn...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr moralinizi yüksek tutunnnnnnnnnnnnn..bazı günler arayamabilirler..bazıgünse bi defadan fazla ararlar..sesleri kısılır ve zayıflarlar dert etmeyin bunları..başlar zor ama hepgelin buraya..

bakın bende 91/1 yareniyim..hala arada zorlanıorum ama burası ii gelio..

Selam kızlar bende 91/2 yareniyim.. Sanırım yeni yeni gönderdiniz askerlerinizi Rabbim çok büyük sabır versin, zorlu yolda burda birbirinize çok iyi geleceksiniz eminim.. Alışılıyor mu diyeyim bilemem ama bu acı taze kalmıyor merak etmeyin..
Bende özden öte kardeşimi dün gönderdim, Burdur'da şimdi.. Rabbim sağ sğalim dönmelerini nasip etsin..

Selam kızlar bende 91/2 yareniyim.. Sanırım yeni yeni gönderdiniz askerlerinizi Rabbim çok büyük sabır versin, zorlu yolda burda birbirinize çok iyi geleceksiniz eminim.. Alışılıyor mu diyeyim bilemem ama bu acı taze kalmıyor merak etmeyin..
Bende özden öte kardeşimi dün gönderdim, Burdur'da şimdi.. Rabbim sağ sğalim dönmelerini nasip etsin..

bende aşkımı dün burdura gönderdim bugun teslim oldu canım.Allah kavustursun

üst devrelerimize destekleri için teşekkürler :29: allah kavuştursun hepimizi :34: biz 2. günümüzde askeriyeden ilk telefon görüşmemizi yaptık çok şükür rahatmış allahım bozmasın :16: buradayken bir günde özlerdik birbirimizi ama şimdi uzun süre dayanmamız gerektiğini biliyoruz özlem yine var ama normalden daha az umarım uzun süre böyle gideriz :10:

Son düzenleme:
bende gönderdim sevdiğimi...allahtan acemiliği benim yasadığım sehire 15-20 dk uzaklıkta :) inşallah cok uzağa gitmez ilerde....bugün gördüm ama şimdiden özledim hemen gecsin zamaannn :(

benim canımın içide 24ünde teslim oldu.. 59. topçu tugay komutanlıgı/ERZİNCAN..
çok soğuk,çok kalabalık bi yermiş :(
doğru düzgün yemek,kahvaltı yok
sabahları çöpleri topluyolarmış dışarda heryer buzmuş
benim aşkım soğuğa gelemez zaten alanyadan gitti erzincana nasıl dayansın boğazları şişmiş :(
çayı kazanda yapıyolarmış daldırıyomuşlar sürahiyi kazana iç içebilirsen
çok kötü çookk
Rabbim yardım et nolur :(
herşey kötü mü olur yaa bi insanın hayatında
zaten gitmeden göremedim uzağız gelemedi
ilgilenmedi bile benle gitmeden
kafamı dağıtıyorum diye
kaçaktı
off offf :(

bende gönderdim sevdiğimi...allahtan acemiliği benim yasadığım sehire 15-20 dk uzaklıkta :) inşallah cok uzağa gitmez ilerde....bugün gördüm ama şimdiden özledim hemen gecsin zamaannn :(
allah kavuştursun canım inşallah yakınına düşer..
benim canımın içide 24ünde teslim oldu.. 59. topçu tugay komutanlıgı/ERZİNCAN..
çok soğuk,çok kalabalık bi yermiş :(
doğru düzgün yemek,kahvaltı yok
sabahları çöpleri topluyolarmış dışarda heryer buzmuş
benim aşkım soğuğa gelemez zaten alanyadan gitti erzincana nasıl dayansın boğazları şişmiş :(
çayı kazanda yapıyolarmış daldırıyomuşlar sürahiyi kazana iç içebilirsen
çok kötü çookk
Rabbim yardım et nolur :(
herşey kötü mü olur yaa bi insanın hayatında
zaten gitmeden göremedim uzağız gelemedi
ilgilenmedi bile benle gitmeden
kafamı dağıtıyorum diye
kaçaktı
off offf :(

canım inşallah ustalığı daha iyi şartlarda geçer.. samsun bile soğukmuş ve hep dışarıdalarmış benim bitanemin de hasta olmasından korkuyorum :( gitmeden önce zaten hastaydı tam geçecekken soğuğa düştü rabbim yardımcıları olsun sıcak evimde oturmaktan bile rahatsızım artık :(

canım inşallah ustalığı daha iyi şartlarda geçer.. samsun bile soğukmuş ve hep dışarıdalarmış benim bitanemin de hasta olmasından korkuyorum :( gitmeden önce zaten hastaydı tam geçecekken soğuğa düştü rabbim yardımcıları olsun sıcak evimde oturmaktan bile rahatsızım artık :(

canımm aynen benmkide gtmeden zaten limoniydi daha kötü olur şimdi ordaaa allahım koru sen btn askerlerimizi:72::72:

canım tugay komutanı gelmiş hepiniz doguya düşüceksiniz demiş batıyı unutun demiş bilmiyorum herşey nasip yaa
benimkinin bağışıklığı zayıftır o yüzden hemen öksürür üşür.

Hepinizi Allah kavuştursun kızlar, zaman sadece birazcık zaman :5:
Şanslısınız ki sizi burda anlayan biz gibi arkadaslarınız var bugünleri atlatmak biraz zor ama sizde bizim gibi zamanla iyi olacaksınız ...

91/2 yareniyim ben nasıl geçicek bu zaman geçer mi biter mi derken 7.ayımızın içerisindeyiz :72:

canım tugay komutanı gelmiş hepiniz doguya düşüceksiniz demiş batıyı unutun demiş bilmiyorum herşey nasip yaa
benimkinin bağışıklığı zayıftır o yüzden hemen öksürür üşür.

offff yaaa ciddimisinn :14::14::14: bn hep batıya gelir dye hayal ediyodum sonuçta erzincan yne doğu sayılır ilk doğu sonra batıya gelir dye düşünüyodumm :14::14::14:

offff yaaa ciddimisinn :14::14::14: bn hep batıya gelir dye hayal ediyodum sonuçta erzincan yne doğu sayılır ilk doğu sonra batıya gelir dye düşünüyodumm :14::14::14:

bende öyle diyodum canım ama benımkı bugun öyle dedi ben zaten okuyodum hep facede falan grubu var bu tugayın biri demişki sülüste topçu yazıyosa rahat edersin ama piyade yazıyosa kesin doguya gidersin demiş orda askerlik yapan biri şimdi benimkine arayınca onu sorucam bakıyım piyade yazmıyodur belki bi umutt..

Back
X