Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

slm eresbos galiba askerin izmir gaziemire gitti benimde yiğenim 25 kasımda teslim oldu.Nasılmış orası rahatmıymış hergün arayabiliyor mu? Birde acemilikten sonra kesin izne geliyorlar mı.Burdan yazışalım seninle aynı yerde ne de olsa askerlerimiz.

yeni gördüm cnm evet orda bugun eğitimlere başladılar ben baya araştırdım gerçi 4.tertip oldukları için genelde zor derler sonuçta son gidiyolar ezilirler falan diyolardı ama baktım araştırdım baya türkiyedeki en rahat 3yerden biriymiş orda askerlik yapanlar yazmış hep yemekleri güzelmiş herşey varmış adım başı telefon bulabiliyolarmış ki beni şu ana kadr 10kere aradıysa hepsi farklı numaraydı bazıları işte 3.bölüğün komutanı çok kafa adam bazısı 1 demiş ama rahat bi yer hiç olumsuz bi yorum görmedm ondan içimde rahat biraz
bi bugün arayamadı hiç oda normaldir eğitimdedr diye düşünüyorum ama ne zaman arasa moreli yerindeydi bi tek özlem var işte:/

Gaziemir rahat bi yer arkadaslar benim askerimde orada ama usta birlik tabi ...
Güzel ve temiz yer :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

91/2 den sevgiler
:54:

evet cnm keşke bnmkide orda kalabilse ordan başka bi yerde yapamaz gibime geliyo:D

hayırlısı canım benim ... dediğin gibi benide arardı günde bir sürü numaradan :9:çok ankesörlü var orada ... gerçi zamanla tel olunca daha rahat :34:
herseyin hayırlısı ... ne zaman gitti yenimi gönderdin ...

evet 25inde teslim oldu bugünde hiç arayamadı merak ediyorum naptı diye çok tembeldi çünkü eğitim nasıl geçti çok merak ediyorum

tam konuşamadık diya yazdım sonra aşkım aradııı of ne çok özlemişim çok iyi geldi sesi yaaa :98:

benim sevgilimde gaziemirde kızlaar :) ben pazar günü gittim ziyarete çok güzel bir yer bence gerci ben ilk kez asker ziyaretine gittim ve sadece ziyaretcilerin beklediği yerleri gördüm.internetten arastırdığıma göre cok rahat bir yermiş.yarında gideceğim :) keske usta birliğinde de burda olsaa :(

gözün aydın canımm :)
sağol canımm sen facebook grubundaki ceydasın sanırım ben de sema :)
benim sevgilimde gaziemirde kızlaar :) ben pazar günü gittim ziyarete çok güzel bir yer bence gerci ben ilk kez asker ziyaretine gittim ve sadece ziyaretcilerin beklediği yerleri gördüm.internetten arastırdığıma göre cok rahat bir yermiş.yarında gideceğim :) keske usta birliğinde de burda olsaa :(

ooo ne güzel keşke ben de gidebilsem ziyaretine ama yemin törenine gidebilecek miyim o bile belli değil :( inşallah yine yakın olursunuz :)

ooo ne güzel keşke ben de gidebilsem ziyaretine ama yemin törenine gidebilecek miyim o bile belli değil :( inşallah yine yakın olursunuz :)

muhtemelen oyumdur canımm senin soyadın ne :))

ben gidicem canım yemin törenine de :) belki sende gelirsin cok mu uzaksın ? inşallah yakın oluruz sağ salim bitsinde :)

muhtemelen oyumdur canımm senin soyadın ne :))
soyadım da adımın ilk harfiyle başlıyor canım burda söylemeyeyim de :D
ben gidicem canım yemin törenine de :) belki sende gelirsin cok mu uzaksın ? inşallah yakın oluruz sağ salim bitsinde :)

ben istanbuldayım canım sevgilim samsunda ailesiyle birlikte gitme ihtimalim var ama benim ailem ne der bilemiyorum pek umudum da yok açıkçası :50: ama yine de soracağım ailesi de netleştirsin kim kim gidilecek nasıl gidilecek ben de ona göre konuşurum bizimkilerle..

yani samsunda derken orda askerlik yapıyor normalde istanbulda oturuyorlar onlar da :)

anladım canım inşallah ayarlayıp gidersin sende yemin töreni cok güzel oluyormuş :)

Umarım gidebilirsiniz askerlerinizin yemin törenine çok başka duygu o gittim yaşadım söylüyorum ...
Muhteşem birşey onları öyle görmek insan bir kez daha durur duruyor duygulanıyor ...
:16:Hayatımın en güzel günlerinden biriydi :48:

Back
X