Kasım ayı çatlama iğnesi olacaklar

mor11

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
64
12
8
28
Merhaba arkadaşlar 5 Kasım adet günüm. 5 gün letu kullandım. Ayın 19 da çatlama iğnesi olacam bu süreçte beraber yorumlaşalım.

Merhaba arkadaşlar 5 Kasım adet günüm. 5 gün letu kullandım. Ayın 19 da çatlama iğnesi olacam bu süreçte beraber yorumlaşalım.
Merhaba. 1 Kasım adet günümdü. 5 gün femara kullandılar. Salı günü yumurta kontrolüne gidecem nasip olursa... Hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba ben de bu ay klomen kullandım adetimin 11. Günü kontrole gittim 20 mm ve 20.5 mm 2 tane yumurtam olmuştu sağda, 12. Gün ovitrelle iğne vuruldum beklemeye geçtim bugün iğneden sonraki 4. Günüm

Merhaba ben pcosum. Eşim de hareketsizlik var denildi. Bu ay adet sonrası 10 gün gonal F kullandım. Sağ da 20 mm civari bir yumurtam oluştu. Sonra 6 Kasım'da ovitrel yaptım 8 kasımda öğlen aşılama yapıldı şuan 5.gunum bekliyorum. İlk aşılamam çok tecrübesizim bugün öylesine test yaptım tek çizgi cikti iğne sebebiyle çift olur diyorlar ben de olmadı. Tutmayacak mi bilemedim

Merhaba, testinizde gölge bile çıkmadı mı ?

Hayır çok baktım ama hiç bişey yoktu
Daha önce test yaptın mı peki hiç ? Ben şu an işnenin etkisinin geçmesini takip ediyorum da belki tamamn gitmiştir iğne etkisi, çünkü herkeste farklı zamanlarda geçiyor

Daha önce test yaptın mı peki hiç ? Ben şu an işnenin etkisinin geçmesini takip ediyorum da belki tamamn gitmiştir iğne etkisi, çünkü herkeste farklı zamanlarda geçiyor
Yok hiç yapmadım bugün ilk defa sırf iğne etkisinden o pozitifi görmeyi merak ettigimden yaptım ama olmadı. Yani hiç pozitif göremeyince 8 aydır yalancı da olsa bı göreyim dedim o da olmadı

Yok hiç yapmadım bugün ilk defa sırf iğne etkisinden o pozitifi görmeyi merak ettigimden yaptım ama olmadı. Yani hiç pozitif göremeyince 8 aydır yalancı da olsa bı göreyim dedim o da olmadı
Ah canım seni çok iyi anlıyorum, 2 yıl 3 aydır evliyim hep çocuk istedik ama yalancı pozitif bile görmek nasip olmadı daha ... ben de ilk kez iğne kullanıyorum o yüzden hem iğnenin etkisinin geçmesini takip ediyorum hem de iğne etkisi de olsa pozitif görüyorum şimdilik

Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır sizinki kavuşursunuz bebeginize Benim olmadı galiba kısmet inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun

Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlanır sizinki kavuşursunuz bebeginize Benim olmadı galiba kısmet inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun
İnşallah hepimiz kavuşuruz, ama senin de şu an olmadı demek için çok erken 2 3 gün sonra tekrar test yapmanı öneririm

Bendede pcos var. Bu kadar erken test yapmayın diye öneri verebilirim. Üzülmemeniz adına. İki düşük yaptım ve obsesif gbi sürekli erken test yapmak insanı en çok yıpratan şey. Herkeste farklılık gösterebilir ikinci çizgi. Arkadaşmdada çıkmamıştı ama nen testten 3 4 dakika sonra görüyordum

Teşekkür ederim öneriniz için bekliyorum inşallah artık kısmet bakalım. Siz de mi aşılama bekliyorsunuz şuan

Merhaba benimde 10 Kasım regli günüm gonalf 450 kullanıyorum perşembe yumurta kontrolüm var mikro çipli aşılama yaptıracağım dualarım sizinle

Çok erken yapmışsın benim 12. Güne kadar çizgim cıktı sonra negatif sonuçlandı üzülmemek adına test yapmıcam bu defa kendimi tutabilirsen direk kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…