Kasım ayı çatlama iğnesi olacaklar

Kızlarr naptınız bu arada var mı bı gelişmesi olan bizlerdwn önce aşılaması yapılan sonuç veren ya da belirtiler falan ne alemde konuşmak isteyen olursa

Kızlarr naptınız bu arada var mı bı gelişmesi olan bizlerdwn önce aşılaması yapılan sonuç veren ya da belirtiler falan ne alemde konuşmak isteyen olursa
Merhabaa ben aşılama yaptırmadım ama 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğneden sonraki 7. Günüm ve dünden beri şiddetli kasık ağrım var

Ben bugün çatlama iğnesi oldum Hanımlar.. hadi inşallah..

Çinsel ilişkiye gün aşırı mı girdiniz yoksa 3 gün mü? Ben bunu pek anlayamadım..

Çinsel ilişkiye gün aşırı mı girdiniz yoksa 3 gün mü? Ben bunu pek anlayamadım..
Bize doktorum yumurta kontrolunde 3 günü değerlendirin. Gün aşırı olup olmaması size kalmış dedi. Ben adet takvimi uygulamasından gebe kalma olasiklari yüksek günleri takip ediyorum. Buda yardımcı oluyor. Doktor kontrolü de şart tabii

Benimde 11.günüm gölge var çıplak gözle net ama emin olmak çok zor sizden yorum alabilirmiyim
Daha önce test yaptın mı hiç dün falan ? Yani iğne etkisinin geçtiğine emin misin ?

Ne diyim canım yine de ümidini kaybetme henüz hiçbir şey için geç değil
Senide çok rahatsız ettim ama ben yine test yaptım sanki dünkü gibi çıplak gözle net çizgi

Eklentiler

• IMG_9623.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_9622.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 64
Senide çok rahatsız ettim ama ben yine test yaptım sanki dünkü gibi çıplak gözle net çizgi
Estağfirullah canım ne rahatsızlığı ☺ sanli düne göre koyulaşmış gibi ya yarın da yapıp atsana canım bakalım merak ettim ben de inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…