Kasım ayı çatlama iğnesi olacaklar

Estağfirullah canım ne rahatsızlığı ☺ sanli düne göre koyulaşmış gibi ya yarın da yapıp atsana canım bakalım merak ettim ben de inşallah vardır
İnşallh ya şimdi çok düşündüm atmak için sen olumsuz deyince kendi telaşımla uğraştırıyorum seni ama çok saol

İnşallh ya şimdi çok düşündüm atmak için sen olumsuz deyince kendi telaşımla uğraştırıyorum seni ama çok saol
Ya canım lütfen yapma uğraştırmak ne demek burda hepimiz birbirimizin sevincine de hüznüne de ortak oluyoruz yarın ki testini de bekliyorum canım benşm

Ya canım lütfen yapma uğraştırmak ne demek burda hepimiz birbirimizin sevincine de hüznüne de ortak oluyoruz yarın ki testini de bekliyorum canım benşm
Günaydın ben galiba kendimi kandırdım biraz hiç koyulaşma yok kabullenmeliyim olmadı

Eklentiler

• IMG_9627.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_9625.webp
    9 KB · Görüntüleme: 49
Sanmıyorum ya daha önce 11.günde net çizgi gördüm yani olmadı ama bu yıkımlardan çok bıktım ve hiç sabırlı değilim
Canım her ay birbirinin aynısı olmuyo ki, ama eğer olmadıysa bile yeni ay yeni umut demek ben de aralık için hazırlanıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…