Kimyasal da hcg yavaş yükseliyor yani iki katı gibi düzenli artış olmuyor sonra kanamaya dönüşerek hcg düşmeye başlıyor.Kimyasal gebelikte nasıl oldu canım hcg mi yükselmio
Çok teşekkür ederim sağ ol...Çok şükür iyimÖncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşım . Çok şükür ben kullanırken bir sıkıntı yaşamadım ama durumunuz kulağımıza küpe olsun . Şimdi durumunuz nasıl
Ne bileyim canım ya bi yandan istemiyorumda yapmak adet belirtilerim var diye kararsızımBenim de hiç belirti yok adet belirtimde yok
Belki de bir mucize olur bize
Sen yarın yapıcan mı test
Genelde öyle oluyor ama hiç belirtisiz hamile kalan da var umudunuzu yitirmeyinKizlar hamilelere bı sorum var akintiniz oluyormu .. genelde hamilelerde akıntı artiyo deniliyo.. benim iki gün kaldı bata ve akıntım nerdeyse hiç yok ben umudumu kestim bu aydan
teşekkür ederim canımKızlar hoşgeldiniz sizleri de ekledim :) İnşallah sizinde güzel mesajlarınızı burada görmek nasip olur :)
Canım siz listeye adınızı yazdırmamışsınız göremedim sizi tablomuzda :) Bat larınız söylerseniz ekliyeyim sizide.
hocam bende de okul koşturmacası vardı ama yine de strslrdydim hep bat yarın ama kan testi dayanamayıp yaptım 2< yazdı kimya mı branşınGelen giden yok canım akşama doğru bakalım ne olacak gelmezse cumartesi gününe kadar durup test yaparım açıkçası bu ay okullar açık olduğu için kosusturmacadan hiçbir şey anlamadım oldu mu olacak mı diye de düşünemedim geceleri bir sızı takip ettim hakkımızda hayırlısı yine yazarım hafta sonuna kadar
Geç döleenme mi olmuş acaba ben de 2 Kasım'da aşılama oldum doktor 14 Kasım'da gel değerlerine bakalım dedi. Bugün sağ tarafında batma var sanki kesik atılıyor sağ kasığımın içindeBenim 22 ekimde aşılama oldu canım. Sat 11 ekimdi
Kimya hocam sizin nedir branş? Geçen ay beş gün gecikti üstüne durmadık açıkçası koşarak gittik acile şüpheli durum kimyasal gebelik olabilir dedilerhocam bende de okul koşturmacası vardı ama yine de strslrdydim hep bat yarın ama kan testi dayanamayıp yaptım 2< yazdı kimya mı branşın
Hadi inşallah tutmuşturGeç döleenme mi olmuş acaba ben de 2 Kasım'da aşılama oldum doktor 14 Kasım'da gel değerlerine bakalım dedi. Bugün sağ tarafında batma var sanki kesik atılıyor sağ kasığımın içinde
Benim akıntım adetime yakınken başladı halada var. Bat 4 kasımdı. Sürekli bi ıslak habire tuvalete gidiyorum. Akıntı beyazımsı gibi.Kizlar hamilelere bı sorum var akintiniz oluyormu .. genelde hamilelerde akıntı artiyo deniliyo.. benim iki gün kaldı bata ve akıntım nerdeyse hiç yok ben umudumu kestim bu aydan
Progesteron ve östrojen kullanıyorum hiç akıntı yok bende normalde yumurtlama dönemi yoğun akıntım olurdu bu sefer o da az oldu anlsmadımHadi inşallah tutmuşturilaç kullanıyormusun
Yine Klomen başlıyorum yarın canım. Eşim rahim filmini duyunca test vermeyi kabul ettiHaber verr bizedee
Edebiyat benimki de, hayırlısı olsun bu ay olur inşallahKimya hocam sizin nedir branş? Geçen ay beş gün gecikti üstüne durmadık açıkçası koşarak gittik acile şüpheli durum kimyasal gebelik olabilir dediler
predictorun 6 gün önceden sonuçlanan testi var eczanelere sorunkızlar sizce erken gebelik testini bat a 4 gün kala (yarın sabah) yapmalı mıyım? sabredemiyorum eğer negatif çıkarsa ümidi kesicem galiba.
bukızlar sizce erken gebelik testini bat a 4 gün kala (yarın sabah) yapmalı mıyım? sabredemiyorum eğer negatif çıkarsa ümidi kesicem galiba.
bendeki prodoctor
bundan mı varbendeki prodoctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?