Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun arkadaşım . Çok şükür ben kullanırken bir sıkıntı yaşamadım ama durumunuz kulağımıza küpe olsun . Şimdi durumunuz nasıl
Çok teşekkür ederim sağ ol...Çok şükür iyim Dediğim gibi herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.Ama bebek isteyen arkadaşlara özellikle de gebelik kaybı yaşayanlara her zaman tavsiyem sadece kadın doğumcularca çözülecek birşey süreç değil!...Eğer çiftlerde genetik bir rahatsızlık ve kadın hastalıkları ile ilgili bir sıkıntısı yoksa,ya hormonal ya da otoimmun sistemle ilgili bir sıkıntı olup olmadığı araştırılmalıdır.Bunu içinde Endokrinoloji ve romataloji uzmanlarına gitmelerini ısratla tavsiye ediyorum.

Kizlar hamilelere bı sorum var akintiniz oluyormu .. genelde hamilelerde akıntı artiyo deniliyo.. benim iki gün kaldı bata ve akıntım nerdeyse hiç yok ben umudumu kestim bu aydan

Kizlar hamilelere bı sorum var akintiniz oluyormu .. genelde hamilelerde akıntı artiyo deniliyo.. benim iki gün kaldı bata ve akıntım nerdeyse hiç yok ben umudumu kestim bu aydan
Genelde öyle oluyor ama hiç belirtisiz hamile kalan da var umudunuzu yitirmeyin

teşekkür ederim canım
Bat 13 kasım
Hayırlısı ile inşallah
Ekle lütfen beni de uğurlu gelir belki

Benim bata 4 gün vardı ama adet oldum
Bu ayda olmadi yani.adet düzenim iyice bozuldu geçen ay 3 gün geç geldi bu ay 4 gün erken.yumurtlamayi ayarlayamıyorum artık canım çok sıkıldı

hocam bende de okul koşturmacası vardı ama yine de strslrdydim hep bat yarın ama kan testi dayanamayıp yaptım 2< yazdı kimya mı branşın

hocam bende de okul koşturmacası vardı ama yine de strslrdydim hep bat yarın ama kan testi dayanamayıp yaptım 2< yazdı kimya mı branşın
Kimya hocam sizin nedir branş? Geçen ay beş gün gecikti üstüne durmadık açıkçası koşarak gittik acile şüpheli durum kimyasal gebelik olabilir dediler

Benim akıntım adetime yakınken başladı halada var. Bat 4 kasımdı. Sürekli bi ıslak habire tuvalete gidiyorum. Akıntı beyazımsı gibi.

kızlar sizce erken gebelik testini bat a 4 gün kala (yarın sabah) yapmalı mıyım? sabredemiyorum eğer negatif çıkarsa ümidi kesicem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…