Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba bı şey soracahim. Yumurtlama donemim akıntı takibime ve uygulamaya göre 6 kasimdaydi. (Bu ay ovu testi yapmak istemedim, akışına bırakayım dedim) biz öncesini sonrasını falan değerlendirdik. Bugün 11 Kasım'da beyaz akıntım var acaba yine mi yumirtliyorum ben yine ilişkiye girmeye devam edeyim mi? Ya da oluşan bı gebelik vs bı şey varsa zararı olur mu ilişkiye girmenin. Kist pco vs yok. Bu kısmı çözemiyorum ilk de olunca danışmak istedim

Kızlar bthcgm düzenli yükselio pazartsi 6.hafta kese görmek için gidicez dıs gebelij nasıl oluo yada kese olusmama durumu oluomu bthcg artsa bıle beni bı korku sardı

Ben
Canım varsa çıkar kesin
Benim de yarın 14. Gün ama korkuyorum yapmaya en iyisi adet beklemek
Ya bende çok korkuyorummm ama içim içimi yiyorbenim kafamı karıştıran şu mesela benim sat 17 ekimdi yumurtlamam telefondaki programda 3 kasım gösteriyordu ama ben 29 ekimde pik gördüm şimdi benim bat tam ne zaman

Pik gördükten 14 gün sonra kesin adet olursun canım ki inşallah olmazsın hamilesindir

Cat Normalde kac gunde bir regli oluyorsunuz onemli olan o kitabı olarak 14.gunde regli olmanız gerekiyor ama oyle olmuyor benim mesela yumurtmalan 16 yada 17 sonra reglim basliyor normalde 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlamam erken oluuor

Devam ettin mi canım peki testlere

Cat
Normalde kac gunde bir regli oluyorsunuz onemli olan o kitabı olarak 14.gunde regli olmanız gerekiyor ama oyle olmuyor benim mesela yumurtmalan 16 yada 17 sonra reglim basliyor normalde 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlamam erken oluuor
Yani aslında ara ara sapmalar oluyor yıl içinde ama son 4 ay 19 temmuz ağustos Eylül ve 17 ekimdi

Canım kendini bu kadar yıpratma vakti saati gelince olacaktır.Stres yapmama çalış lütfen...

Biliyorum çok zor ama stres çok kötü etkiliyor.. birlikte olurken bunları düşünmemek en iyisi ama her ay daha da zorlaşıyor.. şöyle düşün herkesin ömrü ve ne zaman dünyaya geleceği belli her şeyin bir vakti zamanı var, senin bebeğinin de.. en hayırlı zamanda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…