Hayirlisi diyelim o zamannnSabah ilk idrarla yapın ve bi 5 10 dk icnde çıkan sonucu dikkate alın. Belki sabaha mucize olur, adet olana kadar ümit etmeyi kesmeyin
Canım varsa çıkar kesinKızlar yarın yumurtlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum ya erken mi sizce
Benim bir kaç gündür karın ağırım var bugün su gibi akıntım geldiBende de karın ağrısı ve afedersiniz gaz sancısı başladı midem bulanıyor acaba mı diyorum
Seninde mi pik 29 u çatlama 30-31Ben de ayni durumdaym. Bu sabah yaptm ve negatifti. Biraz daha beklemeli sanrm
Ya bende çok korkuyorummm ama içim içimi yiyorBen
Canım varsa çıkar kesin
Benim de yarın 14. Gün ama korkuyorum yapmaya en iyisi adet beklemek
Pik gördükten 14 gün sonra kesin adet olursun canım ki inşallah olmazsın hamilesindirYa bende çok korkuyorummm ama içim içimi yiyorbenim kafamı karıştıran şu mesela benim sat 17 ekimdi yumurtlamam telefondaki programda 3 kasım gösteriyordu ama ben 29 ekimde pik gördüm şimdi benim bat tam ne zaman
İnşallahhh Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin canımPik gördükten 14 gün sonra kesin adet olursun canım ki inşallah olmazsın hamilesindir
Normalde kac gunde bir regli oluyorsunuz onemli olan o kitabı olarak 14.gunde regli olmanız gerekiyor ama oyle olmuyor benim mesela yumurtmalan 16 yada 17 sonra reglim basliyor normalde 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlamam erken oluuorYa bende çok korkuyorummm ama içim içimi yiyorbenim kafamı karıştıran şu mesela benim sat 17 ekimdi yumurtlamam telefondaki programda 3 kasım gösteriyordu ama ben 29 ekimde pik gördüm şimdi benim bat tam ne zaman
Devam ettin mi canım peki testlereCanım hep piki de çatlamayı da gördüm testte ama en son aşılama için muayeneye gittiğimde testte pik değildi 20-19-17 ve 17 mmlik 4 yumurta ve başka yumurtalar vardı doktor çatlatma iğnesi verdi o güno gün biraz şüpheye düştüm acaba neden dün pik değildi diye ama belki de cumartesi pik olacaktı ben muayeneye gittim bilemiyorum
Kesin diye birsey yok bu bilgi sadece kitabi ama ben mesela catlamadan 16 yada 17 gun sonra regli oluyorumPik gördükten 14 gün sonra kesin adet olursun canım ki inşallah olmazsın hamilesindir
Hayır canım bi kaç gündür yapıyorum ama adet yaklaştığı için bakmak istedim nasıl çıkıyor diyeDevam ettin mi canım peki testlere
Yani aslında ara ara sapmalar oluyor yıl içinde ama son 4 ay 19 temmuz ağustos Eylül ve 17 ekimdiCat
Normalde kac gunde bir regli oluyorsunuz onemli olan o kitabı olarak 14.gunde regli olmanız gerekiyor ama oyle olmuyor benim mesela yumurtmalan 16 yada 17 sonra reglim basliyor normalde 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlamam erken oluuor
Aminn teşekkür ederim hepimize inşallah. Benim değerim cumartesi günü 465,39 du. Pazartesi 1097 oldu bugün de keseyi gördükDeğerin kaçtı canımbende gideceğimde rabbim kucağına almayı nasip etsin
14-15 kasım muhtemelen batiniz 29-30 gunde oluyorsunuz regliYani aslında ara ara sapmalar oluyor yıl içinde ama son 4 ay 19 temmuz ağustos Eylül ve 17 ekimdi
Canım kendini bu kadar yıpratma vakti saati gelince olacaktır.Stres yapmama çalış lütfen...Bebek gorunce , bebelac ya da bebek bezi reklami cikinca, bebek arabasi vb.
Tum bunlari gorunce gozlerim doluyor. Zekeriya peygamberin nidasini duyan Rabbim benim de yakarisimi duyar elbet diye icimden gecryrm bazen
Hem umutluyum hem umutsuz. Karmasik hallerdeyim. Gecen 3 ay cok denedm. 3 gun gecikmeli olarak hep regl oldm. Simdi yine gecikti. Diyorum bu ay yine husran. Zaten test de negatif cikti.
Bazen de diyorum ki, her gunu degerlendirdin, beslenmen mukemmeldi. Takviyelerm desen onlar da oyle. Her iliskiye besmeleyle ve abdestli grdm. Bu sefer olacak dyrm.
Bilmiyorum. Cok karmasigim cokkk
O zaman yarın yapsam varsa bile çıkmama ihtimali var14-15 kasım muhtemelen batiniz 29-30 gunde oluyorsunuz regli
Biliyorum çok zor ama stres çok kötü etkiliyor.. birlikte olurken bunları düşünmemek en iyisi ama her ay daha da zorlaşıyor.. şöyle düşün herkesin ömrü ve ne zaman dünyaya geleceği belli her şeyin bir vakti zamanı var, senin bebeğinin de.. en hayırlı zamanda olacakBebek gorunce , bebelac ya da bebek bezi reklami cikinca, bebek arabasi vb.
Tum bunlari gorunce gozlerim doluyor. Zekeriya peygamberin nidasini duyan Rabbim benim de yakarisimi duyar elbet diye icimden gecryrm bazen
Hem umutluyum hem umutsuz. Karmasik hallerdeyim. Gecen 3 ay cok denedm. 3 gun gecikmeli olarak hep regl oldm. Simdi yine gecikti. Diyorum bu ay yine husran. Zaten test de negatif cikti.
Bazen de diyorum ki, her gunu degerlendirdin, beslenmen mukemmeldi. Takviyelerm desen onlar da oyle. Her iliskiye besmeleyle ve abdestli grdm. Bu sefer olacak dyrm.
Bilmiyorum. Cok karmasigim cokkk
31 çatlamaysa 14- 15 batın aynen en erken 14 ünde yap garanti olsun biliyorum sabretmek zor ama ben battan iki gün önce negatifi gördüm bat günü pozitifO zaman yarın yapsam varsa bile çıkmama ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?