Hayir canm merkezde degilim esimde yanımda yok gidemiyorum hastalanirsam diye bekliyorum işteKan verdiniz mi
Ben de her gün içiyordum içmeyi bıraktım.bi de eşime dokundurmıcam ya stresli bi dönemimdi peki tekrar yükseldi mi ilsçtam sonra ben ondan çekiniyorum.ne kadar doz kullandınız yarım yarım mıBu arada ben çok fazla maden suyu tuketiyordum. Maden suyu da prl yi yukseltirmis. Yeni doğum yapan kişilere süt olsun diye öneriyorlar. O günden beri maden suyu hiç içmedim. Hazirandan beri
Inş güzel olur her sey sizin içinHayir canm merkezde degilim esimde yanımda yok gidemiyorum hastalanirsam diye bekliyorum işte
Tam hastalanıncaya kadar bekleyecegm ama cok üzüldüm hayırlısı artkInş güzel olur her sey sizin için
Insallah canmInş güzel olur her sey sizin için
Hafif var gibi gelmişti bana sanrm gormek istedgm icinYok gözükmüyor malssef
Hayırlı vakitte sağlıkla olsun.. gönlünüzu ferah tutunTam hastalanıncaya kadar bekleyecegm ama cok üzüldüm hayırlısı artk
Benim soruma da cevap verin lutfennnnnnnnnnnBen de her gün içiyordum içmeyi bıraktım.bi de eşime dokundurmıcam ya stresli bi dönemimdi peki tekrar yükseldi mi ilsçtam sonra ben ondan çekiniyorum.ne kadar doz kullandınız yarım yarım mı
Sabah ilk idrarla yapın ve bi 5 10 dk icnde çıkan sonucu dikkate alın. Belki sabaha mucize olur, adet olana kadar ümit etmeyi kesmeyinHafif var gibi gelmişti bana sanrm gormek istedgm icin
Teşekkür ederim canım. Ben o topa hiç girmeyeyim o zaman endometriom var bende.Degerlerinizi bilmeden lutfen kur yapmayin
Kist ve prlktn yukseltme ihtimali var. Once degerlerinuze bktrn
Ben p.tesi ve cuma kullandım. 8 defa. Zaten kutuda 8 tane vardı. Bir daha olmadı öyle bı sorun. 6 gün adet olmayınca gebelikten şüphelenip gitmiştim. Duphaston ile adeti sokturduk. Doktorum pek ilgili değildim 3.gun gidip hormon testi istedim. Gerek yok aslında dedi. Şaştım kaldım. İstiyorum niye adet olmadım merak ediyorum dedim. Neyse yaptık testi prl yüksek çıktı. Dostinex kullandım. Sonra 2ye düştü. Dr çok önemli.Ben de her gün içiyordum içmeyi bıraktım.bi de eşime dokundurmıcam ya stresli bi dönemimdi peki tekrar yükseldi mi ilsçtam sonra ben ondan çekiniyorum.ne kadar doz kullandınız yarım yarım mı
15 gun gecince net cikar deniyr genelde. Ama denemekten zarar gelmez bence.Kızlar yarın yumurtlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum ya erken mi sizce
Pik 29 ekimdi 30-31inde silikleşmeye başladı 7 ve 9 kasım akşam test yaptım ama negatif gördüm şimdi test yapmaya çok korkuyorum yine negatif olcak diye15 gun gecince net cikar deniyr genelde. Ama denemekten zarar gelmez bence.
Benimde aynı sıkıntılar var adet düzenim çok bozuldu korunmayı bıraktıktan sonra bazen erken bazen geç geliyor tahmin edemiyorum artık ne zaman gelecek.bu ay 4 gün erken geldi meselaKizlar selam, biz de gecen ay ilk kez denedik ama bu ay regl oldum.. sadece normalde regl donemimdem farkli oldu.
Reglim 4 gun gecikti, 2 gun kahverengi lekenmem oldu.. reglimin gecikmesinin 5.gununde de normal reglim basladi artik. tum testler negatif cikmasina ragmen boyle gecikme olunce insan yine supheleniyor.
Ben de ayni durumdaym. Bu sabah yaptm ve negatifti. Biraz daha beklemeli sanrmPik 29 ekimdi 30-31inde silikleşmeye başladı 7 ve 9 kasım akşam test yaptım ama negatif gördüm şimdi test yapmaya çok korkuyorum yine negatif olcak diye
Aslinda biliyorum da o gün evlilik yıl donumumuzdu belki hediyemiz olur dedim8 gun kala cok erken cikmayabilir 3 gun kala falan yap yapcaksan
Değerin kaçtı canımSelammm kızlar biz geldikkeseyi gördük şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?