Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben çok fazla maden suyu tuketiyordum. Maden suyu da prl yi yukseltirmis. Yeni doğum yapan kişilere süt olsun diye öneriyorlar. O günden beri maden suyu hiç içmedim. Hazirandan beri
Ben de her gün içiyordum içmeyi bıraktım.bi de eşime dokundurmıcam ya stresli bi dönemimdi peki tekrar yükseldi mi ilsçtam sonra ben ondan çekiniyorum.ne kadar doz kullandınız yarım yarım mı

Ben de her gün içiyordum içmeyi bıraktım.bi de eşime dokundurmıcam ya stresli bi dönemimdi peki tekrar yükseldi mi ilsçtam sonra ben ondan çekiniyorum.ne kadar doz kullandınız yarım yarım mı
Ben p.tesi ve cuma kullandım. 8 defa. Zaten kutuda 8 tane vardı. Bir daha olmadı öyle bı sorun. 6 gün adet olmayınca gebelikten şüphelenip gitmiştim. Duphaston ile adeti sokturduk. Doktorum pek ilgili değildim 3.gun gidip hormon testi istedim. Gerek yok aslında dedi. Şaştım kaldım. İstiyorum niye adet olmadım merak ediyorum dedim. Neyse yaptık testi prl yüksek çıktı. Dostinex kullandım. Sonra 2ye düştü. Dr çok önemli.

Hamileler sorum sizlere. Ilk zamanlarda hafiften vajinal agriniz olyr muydu? Ve benim hala sut beyazi yari akiskan akintm var. Yarin kadin doguma randevum var. Acaba cikar mi ki?

Bebek gorunce , bebelac ya da bebek bezi reklami cikinca, bebek arabasi vb.
Tum bunlari gorunce gozlerim doluyor. Zekeriya peygamberin nidasini duyan Rabbim benim de yakarisimi duyar elbet diye icimden gecryrm bazen

Hem umutluyum hem umutsuz. Karmasik hallerdeyim. Gecen 3 ay cok denedm. 3 gun gecikmeli olarak hep regl oldm. Simdi yine gecikti. Diyorum bu ay yine husran. Zaten test de negatif cikti.
Bazen de diyorum ki, her gunu degerlendirdin, beslenmen mukemmeldi. Takviyelerm desen onlar da oyle. Her iliskiye besmeleyle ve abdestli grdm. Bu sefer olacak dyrm.
Bilmiyorum. Cok karmasigim cokkk

Benimde aynı sıkıntılar var adet düzenim çok bozuldu korunmayı bıraktıktan sonra bazen erken bazen geç geliyor tahmin edemiyorum artık ne zaman gelecek.bu ay 4 gün erken geldi mesela

Pik 29 ekimdi 30-31inde silikleşmeye başladı 7 ve 9 kasım akşam test yaptım ama negatif gördüm şimdi test yapmaya çok korkuyorum yine negatif olcak diye
Ben de ayni durumdaym. Bu sabah yaptm ve negatifti. Biraz daha beklemeli sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…