Yaaaa o kadar merak ediyorumki ayın 7sinde yaptım 9unda yaptım tabi negatif gördüm maalesef31 çatlamaysa 14- 15 batın aynen en erken 14 ünde yap garanti olsun biliyorum sabretmek zor ama ben battan iki gün önce negatifi gördüm bat günü pozitif
Ama sanki adet olacakmısım gibi de ağırlarım var aynı regl belirtilerim var valla kafam karıştı iyice31 çatlamaysa 14- 15 batın aynen en erken 14 ünde yap garanti olsun biliyorum sabretmek zor ama ben battan iki gün önce negatifi gördüm bat günü pozitif
hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı da bizlere olsun inşallah canım31 çatlamaysa 14- 15 batın aynen en erken 14 ünde yap garanti olsun biliyorum sabretmek zor ama ben battan iki gün önce negatifi gördüm bat günü pozitif
Sağlıkla kucağına al inşallahAminn teşekkür ederim hepimize inşallah. Benim değerim cumartesi günü 465,39 du. Pazartesi 1097 oldu bugün de keseyi gördük
Şuan peki gebelik istiyorsanız olmama sebebini arastırıdınız mıBen p.tesi ve cuma kullandım. 8 defa. Zaten kutuda 8 tane vardı. Bir daha olmadı öyle bı sorun. 6 gün adet olmayınca gebelikten şüphelenip gitmiştim. Duphaston ile adeti sokturduk. Doktorum pek ilgili değildim 3.gun gidip hormon testi istedim. Gerek yok aslında dedi. Şaştım kaldım. İstiyorum niye adet olmadım merak ediyorum dedim. Neyse yaptık testi prl yüksek çıktı. Dostinex kullandım. Sonra 2ye düştü. Dr çok önemli.
Şuan çok iyi bir Dr buldum. Bu ay klomenle başladık. Eğer 29 Kasım'da gebelik olmazsa, eşime test yapacaklar. Ondan hiç test istememişti önceki doktorum. Suanki doktorum test istedi. Ona da hemen yapamadık malum işten izin alma problemi yaşıyorlar. Aralikin ilk haftasi ona da test yapılacak. Benimle ilgili hiç problem yok. Yumurtalıklar çalışıyor tüpler açık,kist yok. Anlayacağınız hiç bir problem yok. Tek sorun biz ilk yıl sertleşme problemi için eşim tedavi gördü. Kullandığı ilaçlar spermleri etkiliyormus. 5 aydır kullanmıyor. Ona baktiracaz acaba bı hasar mi oluştu diyeŞuan peki gebelik istiyorsanız olmama sebebini arastırıdınız mı
Belki eşinizde olabilir inşallah düzelir allah nasip ederŞuan çok iyi bir Dr buldum. Bu ay klomenle başladık. Eğer 29 Kasım'da gebelik olmazsa, eşime test yapacaklar. Ondan hiç test istememişti önceki doktorum. Suanki doktorum test istedi. Ona da hemen yapamadık malum işten izin alma problemi yaşıyorlar. Aralikin ilk haftasi ona da test yapılacak. Benimle ilgili hiç problem yok. Yumurtalıklar çalışıyor tüpler açık,kist yok. Anlayacağınız hiç bir problem yok. Tek sorun biz ilk yıl sertleşme problemi için eşim tedavi gördü. Kullandığı ilaçlar spermleri etkiliyormus. 5 aydır kullanmıyor. Ona baktiracaz acaba bı hasar mi oluştu diye
Amin. İnşallah bu ay tutarda gerek kalmaz insallahBelki eşinizde olabilir inşallah düzelir allah nasip eder
Bu kadar üzme, yıpratma kendini. Biliyorsun ki gebelik oluşmamasında ki en büyük etkenlerden biri de strest. Eskiler şey dermiş ‘eğer regli düzenin bozuluyorsa (geç veya erken oluyorsan) rahim kendini gebelik için hazırlıyor’ derlermiş. Belki senin rahminde kendini hazırlıyordur. Böyle düşün umut etBebek gorunce , bebelac ya da bebek bezi reklami cikinca, bebek arabasi vb.
Tum bunlari gorunce gozlerim doluyor. Zekeriya peygamberin nidasini duyan Rabbim benim de yakarisimi duyar elbet diye icimden gecryrm bazen
Hem umutluyum hem umutsuz. Karmasik hallerdeyim. Gecen 3 ay cok denedm. 3 gun gecikmeli olarak hep regl oldm. Simdi yine gecikti. Diyorum bu ay yine husran. Zaten test de negatif cikti.
Bazen de diyorum ki, her gunu degerlendirdin, beslenmen mukemmeldi. Takviyelerm desen onlar da oyle. Her iliskiye besmeleyle ve abdestli grdm. Bu sefer olacak dyrm.
Bilmiyorum. Cok karmasigim cokkk
Ben daha regl olmadım ama test yaptım negatif stresten gecikecek galiba hiç gecikmezdiGünaydın arkadaşlar BAT'ı gelen anne adayları bugün sizlerde durum nedir? :)
@GulYuzlumm
11.11.2020
eylulyorgunu 11.11.2020 @Eses1009
11.11.2020
P Ppsta | 12.11.2020 | |
A atmosfer39 | 12.11.2020 | |
| 12.11.2020 | |
B Bendiss1708 | 12.11.2020 |
Ben 12 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum test yaptım iki çizgi çıktı iğne etkisi mi bilmiyorumKızlar tarih 2 kasım yok mu gebelik haberi️
Vallahi bence gebelik var ama catlatma iğnesi etkilimidir bilemedim bence hemen git sağlık ocağına test ver öğleden sonra çıksınBen 12 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum test yaptım iki çizgi çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum Eki Görüntüle 2719309
İnşallah canım ya çok isterim 12.günüm bugün iğne yoktur sanatsamVallahi bence gebelik var ama catlatma iğnesi etkilimidir bilemedim bence hemen git sağlık ocağına test ver öğleden sonra çıksın
Ben 12 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum test yaptım iki çizgi çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum Eki Görüntüle 2719309
Umarım herkesin gönlüne göreGeçen ay bende çatlatma iğnesi kullanmıştım. Ovitrelle. Benimde 13. Gün bile hala çift çizgi görünüyordu. Bende acaba hamile miyim diye bı heveslenmistim. Ama 14.gun regl oldum. İğnenin etkisi 13-14 gün sürüyor. Yine de reglim gecikmesini bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?