Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 çatlamaysa 14- 15 batın aynen en erken 14 ünde yap garanti olsun biliyorum sabretmek zor ama ben battan iki gün önce negatifi gördüm bat günü pozitif
Ama sanki adet olacakmısım gibi de ağırlarım var aynı regl belirtilerim var valla kafam karıştı iyice

Şuan peki gebelik istiyorsanız olmama sebebini arastırıdınız mı

Ben listedeyim zaten Ovülasyon testim bugün pik yaptı, bugünü değerlendirdim. Yarın da çatlama mı oluyor? Ayrıca eşim 1 haftadır proxeed, klomen ve evicap kullanıyor. Bakalım belki işe yaramıştır

Şuan peki gebelik istiyorsanız olmama sebebini arastırıdınız mı
Şuan çok iyi bir Dr buldum. Bu ay klomenle başladık. Eğer 29 Kasım'da gebelik olmazsa, eşime test yapacaklar. Ondan hiç test istememişti önceki doktorum. Suanki doktorum test istedi. Ona da hemen yapamadık malum işten izin alma problemi yaşıyorlar. Aralikin ilk haftasi ona da test yapılacak. Benimle ilgili hiç problem yok. Yumurtalıklar çalışıyor tüpler açık,kist yok. Anlayacağınız hiç bir problem yok. Tek sorun biz ilk yıl sertleşme problemi için eşim tedavi gördü. Kullandığı ilaçlar spermleri etkiliyormus. 5 aydır kullanmıyor. Ona baktiracaz acaba bı hasar mi oluştu diye

Belki eşinizde olabilir inşallah düzelir allah nasip eder

Bu kadar üzme, yıpratma kendini. Biliyorsun ki gebelik oluşmamasında ki en büyük etkenlerden biri de strest. Eskiler şey dermiş ‘eğer regli düzenin bozuluyorsa (geç veya erken oluyorsan) rahim kendini gebelik için hazırlıyor’ derlermiş. Belki senin rahminde kendini hazırlıyordur. Böyle düşün umut et

Kizlar merhaba uzun suredir ben de gebelik icin ugrasanlardanim. Takvimime gore ya 13 kasim regli gunum. Gecen iki ay hep 15 inde oldum bu ay ne olur bilemiyorum. Mide bulantim cok fazlaydi bu ay. Icime kurt dustu 10 kasimda test yaptim sabah. Cift cizgiyi hemen gordum. Sasirdim acikcasi. Aksam kotu kahve siyah akinti geldi regli olucam dedim ama baska bisey yoktu. Dun soktora gittik ultraso da bisey gorunmedi. Beta hcg 80,12 cikti. Eve geldim iki damla pembe lekem oldu. Su ana kadar baska bisey yasamadim. Cuma tekrar kana bakicaz. Daha once kimyasal gebelik gecirmistim o yuzden hamjlwyim diye sevinemiyorum. Hwm tarihim gecmedi diye belki regli olurum diyorum hem de bakiyorum herkesin 700 bin kusur oluho degeri benimki 80,12 ... ne biliyim var mi fikri olan.

Geçen ay bende çatlatma iğnesi kullanmıştım. Ovitrelle. Benimde 13. Gün bile hala çift çizgi görünüyordu. Bende acaba hamile miyim diye bı heveslenmistim. Ama 14.gun regl oldum. İğnenin etkisi 13-14 gün sürüyor. Yine de reglim gecikmesini bekleyin
Ben 12 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum test yaptım iki çizgi çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum Eki Görüntüle 2719309

Umarım herkesin gönlüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…