Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim ilişkide baya oluyordu bilemedim o yuzden mi biraz da stres gibi geldi stresli dönemlerm oldu baya dügün falan.siz hangi dozda kullandınız dostinex bi de beyin mr cektirdiniz mi
Ne cektirmedim. Stres hipofiz bezlerinde büyüme yapıyor. Prl çok yüksek olmadığı için mr a gerek duymadı doktorum. 80in üstü olunca mr istiyorlar. Haftada 2 doz toplam 8 haf kullandım. Reglim 3.gunu test yaptım 2 ye düşmüştü. Tabi stresi ve dokundurmayi biraktirdim. Bunun da etkisi var

Bizim ilişkide baya oluyordu bilemedim o yuzden mi biraz da stres gibi geldi stresli dönemlerm oldu baya dügün falan.siz hangi dozda kullandınız dostinex bi de beyin mr cektirdiniz mi
Bu arada ben çok fazla maden suyu tuketiyordum. Maden suyu da prl yi yukseltirmis. Yeni doğum yapan kişilere süt olsun diye öneriyorlar. O günden beri maden suyu hiç içmedim. Hazirandan beri

Merhaba. Bende 15 aylık evliyim. Hiç korunmadik. Ama nasip de olmadı. Geçen ay Dr a gittim. 2 yumurtam gelişmişti 18 mm ve 20. Mm. Ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. 36 saat sonra ilişki dedi. Ovitrelle bende inanılmaz bel ve kasık ağrısı yaptı. Adet olana kadar da ağrı sürdü. Tabi tutmadı Ekim ayında. Bat dan 4 gün önce adet oldum. Kasım 4 te klomen basladi doktorum adetin 5.gunu. tek doz başladık. 5 gün kullandım. 9 Kasım'da Dr a gittiğimde sağ yumurtalığın da hiç yumurta yoktu ama solda 6 yumurta oluşmuş. Dr fazla oluştuğunu söyledi. En büyüğü 14 mm. Yarın yine kontrolüm var. Çatlatma iğnesi yapmaya gerek yok çoğul gebelik riski oluşur dedi. Bakalım yarın belli olacak. Normalde bugün yumurtamin çatlaması gerekiyordu. Sanırım klomenin etkisi biraz geç catliyacak. Dünden beri sol kasığımda çatlama dışında ayrı bir ağrı var ve şişkinlik. Acaba kist mi oluyor. Tedirgin olmaya basladim

Kizlar selam, biz de gecen ay ilk kez denedik ama bu ay regl oldum.. sadece normalde regl donemimdem farkli oldu.
Reglim 4 gun gecikti, 2 gun kahverengi lekenmem oldu.. reglimin gecikmesinin 5.gununde de normal reglim basladi artik. tum testler negatif cikmasina ragmen boyle gecikme olunce insan yine supheleniyor.

Kızlar bnde şaşırdım kaldim 4 gun geçti hala adet belirtisi yok öğlen normal kaset test yaptım negatif cikti. Aynı belirtiler devam ediyor bulantı kusma sık sık idrara cikma uyku hali falan. Sadece bugn aksam üzeri bir damla upucuk pembe baya sivi renkte kan geldi gibi bir daha gelmedi hayırlısı artık böyle yaşayan var mı acaba aranızda

Adet değilse Belki yeni yerleşiyordur canım yeni olduğu içinde test de çıkmamıştır

8 gun kala cok erken cikmayabilir 3 gun kala falan yap yapcaksan

Peki ilk iki aşılama tutmayınca üçüncü neden deniyorsunuz şans mı artıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da aşılama bu yüzden sordum
Doktor 3. Kez deneyelim şans artıyor ve sende sorun yok dedi ama ben pek inanmıyorum. Tüp bebeğe geçiş için 3 aşılama istiyorlar üniversitede o yüzden yaptırıyorum.

Kızlar benden çok akıntı geliyor biraz önce su gibi geldi bildiğin baya nedendir sizce ?
Yumurtluyor olabilir misin acaba? Bazen yeniden yumurtlama oluyor. Ben de artik cozemiyorum 1 haftadir Kasıkta kendini hissettiren kıpraşmalar oluyor ve akıntı fazlaligi da oldu. Ama akintinin bitmesi gerekiyordu. Anlamiyorum yaa

Bisey varmi sizce bata 5gun var sabah yaptm bisey cikmadi aksam yaptm boyle 15.dakikadaki hali bu 1.30saat gecti bisey kalmadi anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-11-20-40-57-167_com.whatsapp.webp
    2 KB · Görüntüleme: 55
Ikiz olsa ne güzel olur❤ sağlıklı olsun her şeyden önce

Kan verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…