Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoruldum gercekten. Acaba daha cikmaz mi? Ya da erken mi? Bugun 13. Gun . cikardi kanda . ama demekki yokmus.
Aglamaktan bicare oldm

Yoruldum gercekten. Acaba daha cikmaz mi? Ya da erken mi? Bugun 13. Gun . cikardi kanda . ama demekki yokmus.
Aglamaktan bicare oldm
Canım daha adetin gecikeli 1 gün olmuş belki vardır yumurtlaman ne zamandı belki geç döllenme olmuştur. Birz bekle bence hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

Benim 20-21 ekim pik 22 ekim çatlamıştı 3 kasımda test yaptım negatif çıktı 5 ekimde pozitif
Ozaman benim icinde bir umut oldu 29-30 ekim pik 31 ekimde siliklesti testim dün evde test yaptim negatif cikti arada vuran regli sancılarım var her ay olduğu gibi oyuzden pek umudum yoktu ama sizin yazdiginizi görünce umutlandim önümüzdeki pazartesi bat günüm bakalım insallah regli olmam

Ekledim canım sende bahseder misin biraz kendi hikayenden :)
3 bucuk senelik evliyim iki düşüğüm var ikizdi son düşük kürtaj oldum 1senedir korunuyodum gecen ay ve bu ay yani ekim ve kasım korunmayı birakdik bakalım cok istiyorum ben ve eşim ama hep hamile kalmak icin adet bitimi 2 gune bir iliski yasadim yumurtlama takibi yaptim kendimce bir uygulamadan bakalim bu ay tutacak mi tutarsa busefer ki sorun acaba bisey olcak mi yaşıcak mi hamile kalmak bi dert kalinca acaba acabalar bi dert RABBİM burada ki isteyen evlad kokusu ceken isteyen herkesin muradını versin ins kucaklarımizi sag salim bebelerle doldursun ins

Merhabalar beni de ekleyin bende geçen ay dusuk yaptım 09.11.2020 de regli oldum ama
3 gün sürdü gebe kalmak istiyorum adet döngüm değişti ovilasyon testi aldım bakalım neler olacak.

Pik gunu.
Bana onerebileceginiz iyi bir ovulasyon testi, dongu takip programi( netten indirilen) var mi

Ya aklima su da geliyor, haziran da olu dogum yapmstm. Snrasinda kuretaj yaoti doktorum. Acaba yapisiklik mi oldu? Ya bu ay ki cabam olaganustuydu. Supheye dusecek hicbisey yapmadm hamilelik adina. O kadar dikkat ettim ki. Bilemiyorum...

Asilama nasil bisey? Hamilelik orani yuksek mi ? Yapanlar bana bilgi verenlr mi?

Asilama nasil bisey? Hamilelik orani yuksek mi ? Yapanlar bana bilgi verenlr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…