Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin 15. Günü hala pik görmedim ya tekli olan bugün ki bu ay olmayacak mı acaba gerçi ilk defa bu kadar belirgin çzgilerim

Eklentiler

• AF0BC5BA-B7D0-4FF9-A590-BBCC03E4166B.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 2570A14D-0E44-4030-B032-FDD1CB07E345.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar adetin 15. Günü hala pik görmedim ya tekli olan bugün ki bu ay olmayacak mı acaba gerçi ilk defa bu kadar belirgin çzgilerim
benim 50.gün oldu bu ne ki :) 15 de pik görmemek gibi bi kaygı yaşasaydm bende keşke :) 50 gün oldu hala görücem diye bekliyorum.

Canim ha gi ovulasyon testini kullandin ve nereden aldn?. Pes etmedim. Sonu a kadar devam edecgm. Psikyatriye gidip sakinlestirici biser alacagim ayrica. Ben cok istedogim icin stres ve gerginlik had safhada oluyr bende.
Pozisyin vb denedin mi peki?
Yaki yapistiran da varmis

Laboquıck almıştım n11 den. Kafana hiç takma rahat olman lazım. Stres yapmak kadar kötü erkileyen hiç bişey yok inaşşalah en hayırlı zamanda olacaktır

Laboquıck almıştım n11 den. Kafana hiç takma rahat olman lazım. Stres yapmak kadar kötü erkileyen hiç bişey yok inaşşalah en hayırlı zamanda olacaktır
Amin kardesim. Onceki gebeligimde de stresliydim ama kalmistim gebe. Anlmiyrm noluyor. Yapisiklik mi var dyrm kendi kendime . baska neler uygldn pekj

Yumurtluyor olabilir misin acaba? Bazen yeniden yumurtlama oluyor. Ben de artik cozemiyorum 1 haftadir Kasıkta kendini hissettiren kıpraşmalar oluyor ve akıntı fazlaligi da oldu. Ama akintinin bitmesi gerekiyordu. Anlamiyorum yaa
Bilmiyorum ama bugün kan da gebelik yok dendi

Bana 120 liraya sattı bir kutusunu. Ben sadece bir kutu kullandım regl bitiminden sonra günde 1 tane içtim toz olanından sende pkos mu var
Pkos yok bende . Önceden doktor vermişti gebe kaldım ama boş gebelikti.düşük ile sonuçlandı ..sonra 3 ay ara ve ardından doktora tekrar gittim Ekim'de rahim filmi çekildi iki ay gebe kalmasan gelirsin dedi işte birinci ayı bitiricem inşallah gebeyimdir

İnşallah bu ay tutar o zamn

Beni de ekler misin hiç umudum yok ilk gebeliğim dış gebelik olmuştu ama bat 18.11.2020

Kizlar adetime 4.gun kaldi 6 gun once.yapmistim test bisi cikmadi ama bir haftadır artan sivilceler yorgunluk kasik agrilari gelip giden uyku hali bel ağrısı bas agrisi ne ararsaniz var umutlanman istemiyorum icime biside dogmuyor.hamilelik hissi yok hic keske olsada tabi boyle degisik bi hal icindeyim kizlar benim gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…