Canım sen zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsun neden aşılama yaptırmak istiyorsun. Dedinya haziranda üzücü olaylar yaşaıdm diye o normal yolla olmamışmıydı? Bi probleminiz yoksa boşuna vucuduna dışarıdan bir şey verme.Asilama nasil bisey? Hamilelik orani yuksek mi ? Yapanlar bana bilgi verenlr mi?
Bence bekle kuzum yumurtlamadan 14 gün sonra belli olduğu söyleniyor30 ekimdi.
ayy ne güzel haberler okuyorum böyle. Tebrik ederim sizi, sağlıklı gebeliğiniz olsun nşallahyok canım bu sefer bakmadılar keseyi görürsek beta ya gerek yok dedi doktor o yüzden bakılmadı. ilk 2 kasım 85 cıktı 5 kasım 428 cıktı bugün de çok şükür keseyi gördük.
İnşallah güzel haver verebilirim yaaa çok umutluyum bu seferbence git canım çünkü önce kanda belli oluyor. Bizede habr ver mutlaka.
Bende şimdi gittim kan verdim çok istiyorum umutluyum ama sanki de olmamış gibi geliyoBen gittim. Sabah kan verdim.bu aydan umutluydum. Ama maesef. Negatif
ben nedense senin hamile olduğunu hissediyorum sen pik olduğu zaman birlikte olmuşsun.perşembeki ilişkinden kalmış olabilirsin bu kadar umutsuz düşünme lütfen.benimde öyle oldu yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkim oldu bir daha da olmadı.bende olurmu bilmiyorum.eşim şehir dışında çalıştığı için bu kadar yaklaşık olduKızlar biliyorsunuz 5 kasım ovu testim pik olmuştu, aynı gün dr kontrolüm vardı, çatlatma iğnesi verdi cuma günü için. perşembe ilişki oldu ama cumartesi maalesef olmadı. O yüzden hiç heveslenmiyorum bile ama dr progestan verdi gece fitil olarak kullanmam için, onu kullanıyorum, bir umut :))) 3gündür sürekli uykum var, kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor, göğsüm dokununca acıyor. Muhtemelen progestanın ve iğnedeki hcg nin etkisinden oluyor. En azından hamile kaldığımda ileride, hamilelik belirtisi olarak böyle şeyler yaşayacağımı tahmin ediyorum. Bunu öğrenmek de bir şeydir deyip kendimi üzmemeye çalışıyorum.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız senindeOzaman benim icinde bir umut oldu 29-30 ekim pik 31 ekimde siliklesti testim dün evde test yaptim negatif cikti arada vuran regli sancılarım var her ay olduğu gibi oyuzden pek umudum yoktu ama sizin yazdiginizi görünce umutlandim önümüzdeki pazartesi bat günüm bakalım insallah regli olmam
Ya en azindan 5 , 10 vb. Bi deger cikmaz miydiBence bekle kuzum yumurtlamadan 14 gün sonra belli olduğu söyleniyor
Bilemiyorum ki kuzum hiç öyle bir deneyimim olmadı. Hep tek çizgi gördüğüm için hiç kan vermek nasip olmadı . Canını sıkma Allah'tan umut kesilmez rabbim ne verirse hayırlısını versin .Ya en azindan 5 , 10 vb. Bi deger cikmaz miydi
Belli oldugu derken, yani 14 gunden snra mi hcg artmaya baslar?Bence bekle kuzum yumurtlamadan 14 gün sonra belli olduğu söyleniyor
Aynen.ben de merak edyrmİnofolic combi kullanan arkadaş hamile misin acaba faydasıni gördün mu
Ağzından bal damlıyor. 10 gün sonra öğreneceğiz hep birlikte. Umarım hislerin doğru çıkarben nedense senin hamile olduğunu hissediyorum sen pik olduğu zaman birlikte olmuşsun.perşembeki ilişkinden kalmış olabilirsin bu kadar umutsuz düşünme lütfen.benimde öyle oldu yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkim oldu bir daha da olmadı.bende olurmu bilmiyorum.eşim şehir dışında çalıştığı için bu kadar yaklaşık oldu
Kızlar bu ay bnde diğer aylardan farklı olarak inofolıc combi ve ovulasyon testi kullandım. hamileyim çok şükür. Özellikle pkos yani yumurta tembelliği varsa yumurtanın kalitesini arttırıyor içindeki inositol maddesinden dolayı ben eczaneden baya kazık bi fiyata aldım siz int alın daha uygunAynen.ben de merak edyrm
Canım sonuç ne acabaSelamlar, benim bat 10 kasımda hala adette olmadım ama idrar testleri hep negatif sizce kan testine gitsem mi?
İdrar testinde anca belli olur deniyor ama tabi kanda belli bir miktar artar. Gebelik yaşayan arklar sana daha yardımcı olurlarBelli oldugu derken, yani 14 gunden snra mi hcg artmaya baslar?
Bı kutusu 90 lira bı kutu 10 güne yeter. Yani 3 kutu gerekiyor yani 270 lira tutuyo.. fiyatlar böyledir ama ucuzu yokki .Kızlar bu ay bnde diğer aylardan farklı olarak inofolıc combi ve ovulasyon testi kullandım. hamileyim çok şükür. Özellikle pkos yani yumurta tembelliği varsa yumurtanın kalitesini arttırıyor içindeki inositol maddesinden dolayı ben eczaneden baya kazık bi fiyata aldım siz int alın daha uygun.
O yine iyiymis.ben biosteron u kutusu 360 liraya aldmBı kutusu 90 lira bı kutu 10 güne yeter. Yani 3 kutu gerekiyor yani 270 lira tutuyo.. fiyatlar böyledir ama ucuzu yokki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?