Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama nasil bisey? Hamilelik orani yuksek mi ? Yapanlar bana bilgi verenlr mi?
Canım sen zaten doğal yolla hamile kalabiliyorsun neden aşılama yaptırmak istiyorsun. Dedinya haziranda üzücü olaylar yaşaıdm diye o normal yolla olmamışmıydı? Bi probleminiz yoksa boşuna vucuduna dışarıdan bir şey verme.

Evet kalabiliyrmm. Ama amh im dusuk.ve doktorum bunu onerdi. Bilmiyrm .

yok canım bu sefer bakmadılar keseyi görürsek beta ya gerek yok dedi doktor o yüzden bakılmadı. ilk 2 kasım 85 cıktı 5 kasım 428 cıktı bugün de çok şükür keseyi gördük.
ayy ne güzel haberler okuyorum böyle. Tebrik ederim sizi, sağlıklı gebeliğiniz olsun nşallah

Kızlar biliyorsunuz 5 kasım ovu testim pik olmuştu, aynı gün dr kontrolüm vardı, çatlatma iğnesi verdi cuma günü için. perşembe ilişki oldu ama cumartesi maalesef olmadı. O yüzden hiç heveslenmiyorum bile ama dr progestan verdi gece fitil olarak kullanmam için, onu kullanıyorum, bir umut :))) 3gündür sürekli uykum var, kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor, göğsüm dokununca acıyor. Muhtemelen progestanın ve iğnedeki hcg nin etkisinden oluyor. En azından hamile kaldığımda ileride, hamilelik belirtisi olarak böyle şeyler yaşayacağımı tahmin ediyorum. Bunu öğrenmek de bir şeydir deyip kendimi üzmemeye çalışıyorum.

ben nedense senin hamile olduğunu hissediyorum sen pik olduğu zaman birlikte olmuşsun.perşembeki ilişkinden kalmış olabilirsin bu kadar umutsuz düşünme lütfen.benimde öyle oldu yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkim oldu bir daha da olmadı.bende olurmu bilmiyorum.eşim şehir dışında çalıştığı için bu kadar yaklaşık oldu

İnşallah hayırlı haberlerini alırız seninde benimde her an adet olcakmışım gibi ağrım vardı bu ay kesin olmaz diyordum belirtiler çok benzer oluyor regl dönemiyle hatta benim hep adet öncesi bacağımda kramp olur bu ay da oldu

Ağzından bal damlıyor. 10 gün sonra öğreneceğiz hep birlikte. Umarım hislerin doğru çıkar

Aynen.ben de merak edyrm
Kızlar bu ay bnde diğer aylardan farklı olarak inofolıc combi ve ovulasyon testi kullandım. hamileyim çok şükür. Özellikle pkos yani yumurta tembelliği varsa yumurtanın kalitesini arttırıyor içindeki inositol maddesinden dolayı ben eczaneden baya kazık bi fiyata aldım siz int alın daha uygun

Bı kutusu 90 lira bı kutu 10 güne yeter. Yani 3 kutu gerekiyor yani 270 lira tutuyo.. fiyatlar böyledir ama ucuzu yokki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…