- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
Kasım 1 sanırım bir program var ordan bakıyorum Pazar günüm Regil günüm 05 çıktı kan testmYumurtlaman ve batın ne zamandı arkadaşım
Anladım bendede sulu akıntı oluyordu fakat bir arkadaşda aynısı olmıs onda enfeksiyon çıkmış fitil kullanmış. Çok şaşırdım kokusuz berrak bir akıntı bile enfeksiyon belirtisi olabiliyormuş . E diğer bir arkında hamilelik belirtisi böyle olmuş. Offf vallahi beynim allak bullak .rabbim hayırlı ve en yakın zamanda nasip etsinKasım 1 sanırım bir program var ordan bakıyorum Pazar günüm Regil günüm 05 çıktı kan testm
Kimyasal geçirmişsinizMerhaba hanımlar. Benimde adetim 3 gün gecikti bolca bir kasık ağrısı gaz sancısı dolu gunlerim oluyor . Geçen ayda aynı durum oldu geçen ay silik testi görüp beşinci gün hasta oldum acaba adet dongum mu bozuluyor anlamadım bu ay test yapasim gelmiyor bir hafta geçsin diyorum
Hayırlısı olsun ümit kesmek yok acele etmek yok vakti gelince olucak inşallahBilmiyorum ama bugün kan da gebelik yok dendi
ekledim canım hoşgeldin :)Beni de ekler misin hiç umudum yok ilk gebeliğim dış gebelik olmuştu ama bat 18.11.2020
Var tabi ki kan testi de hemen verVar demi yanlış görmüyorsam eğer
Amin Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ins sizleri de sevindirsin müjdeli haberle bebek isteyen tüm burada ki arkadaşlara aminVar tabi ki kan testi de hemen verRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum var tabi hadi gözünaydın sende ilk sayfadaki sorularımızı cevaplayabilirsin artıkAmin Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ins sizleri de sevindirsin müjdeli haberle bebek isteyen tüm burada ki arkadaşlara amin
Etki 14 gün sürebiliyor benim geçen ay 11. Gün pozitifti 16. Gün negatif oldu inş seninki dönmez en kısa zamanda tekrar çift çizgiyi görürsünBen 12 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum test yaptım iki çizgi çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum Eki Görüntüle 2719309
Amin inşallah canım 13.güne girdim bugün sabah uyanınca test yapacağımEtki 14 gün sürebiliyor benim geçen ay 11. Gün pozitifti 16. Gün negatif oldu inş seninki dönmez en kısa zamanda tekrar çift çizgiyi görürsün
Bu arada grubun bereketini görüyorsunuz dimi daha dün ekledim listeye bugün güzel haberini alıyoruz ne güzel yaaAmin Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ins sizleri de sevindirsin müjdeli haberle bebek isteyen tüm burada ki arkadaşlara amin
Tm canım bakim sorular neymis mutlaka haber verim simdi heycandan uyuyamam da erken ogrenmesemiydim acaba sitres basdiiiKuzum var tabi hadi gözünaydın sende ilk sayfadaki sorularımızı cevaplayabilirsin artıkyarın test yaptır mutlaka. Bizede haber ver
Sorma sorma maşalah bu grub ins ugurlu gelsin hepimize ayagimi sürüyeyim de ins sizde arkamızdan hemencik gelinBu arada grubun bereketini görüyorsunuz dimi daha dün ekledim listeye bugün güzel haberini alıyoruz ne güzel yaa
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımVar demi yanlış görmüyorsam eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?