Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar. Benimde adetim 3 gün gecikti bolca bir kasık ağrısı gaz sancısı dolu gunlerim oluyor . Geçen ayda aynı durum oldu geçen ay silik testi görüp beşinci gün hasta oldum acaba adet dongum mu bozuluyor anlamadım bu ay test yapasim gelmiyor bir hafta geçsin diyorum

Kasım 1 sanırım bir program var ordan bakıyorum Pazar günüm Regil günüm 05 çıktı kan testm
Anladım bendede sulu akıntı oluyordu fakat bir arkadaşda aynısı olmıs onda enfeksiyon çıkmış fitil kullanmış. Çok şaşırdım kokusuz berrak bir akıntı bile enfeksiyon belirtisi olabiliyormuş . E diğer bir arkında hamilelik belirtisi böyle olmuş. Offf vallahi beynim allak bullak .rabbim hayırlı ve en yakın zamanda nasip etsin

Bugün yumurtlamanın 10. Günü regl olcak gibi bir sancı ve göğsümde hafif bir acıma hassasiyet var. Çok dusunmeyeyim diyorum ama bunlar vurunca ister istemez hamile miyim acaba soruları dolanıyor zihnimde

Kimyasal geçirmişsiniz

newmoon10 beni listede çizebilirsiniz bugün adet oldum iğnenin 17.günüydü düzensiz olduğu için program 22 Kasım diyodu ama sanırım iğnenin etkisiyle erken oldum bu ay da olmadı

newmoon10 canım beni de eklermisin hamileler listesine dayanamadım erken gebelik testi yapdım ve ben şok galiba hamileyim kan testi vermeden kesin bisey demek istemiyorum ay garib bi duygu icerisine büründüm sigara icesim geldi beklemiyodum bukadar çabuk bir yildan sonra ikinci denememdi

Amin Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin ins sizleri de sevindirsin müjdeli haberle bebek isteyen tüm burada ki arkadaşlara amin
Bu arada grubun bereketini görüyorsunuz dimi daha dün ekledim listeye bugün güzel haberini alıyoruz ne güzel yaa

Kuzum var tabi hadi gözünaydın sende ilk sayfadaki sorularımızı cevaplayabilirsin artık yarın test yaptır mutlaka. Bizede haber ver
Tm canım bakim sorular neymis mutlaka haber verim simdi heycandan uyuyamam da erken ogrenmesemiydim acaba sitres basdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…