Bence tam sınırdasın olma ihtimalin yüksek inş iki güne kalmaz güzel haberlerle gelirsin bize14.günüm
Amin canım çok güzel söyledinBence tam sınırdasın olma ihtimalin yüksek inş iki güne kalmaz güzel haberlerle gelirsin bize
aa geçmiş olsun canım. Hayırdır senin belirtilerin mi vardı?Günaydın Hanımlar şuan hastshanedeyim bebiş beklerken ciddi ciddi korona testine geldim dualsriniza alın beni olur mu
ne güzel bi görüntü maşalla minnoşaArkadaşlar miniğim 4 hafta 3 günlükmüşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Kasım 23 te inşallah kalbini de duyarız
| 14.11.2020 | |
| 14.11.2020 | |
| 14.11.2020 |
Malesef ben adet oldum 10 Kasım da. Sanırım buraya bat tarihini yanlış söylemişim. 11 i olacaktı.. biz tüp bebek süreçlerine başladık bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Arkadaşlar günaydın var mı güzel haberleriniz? :)
ayavuz18 14.11.2020
Bahara giderken 14.11.2020
2ncimucize 14.11.2020
Yap bir çıkar varsa benceBenim de dün adet günümdü hala gelen giden yok genelde dakiktir hiç beni umutlandırmaz sağolsun 30 31 gibi çatladı yumurtam
Test de yapmadım ayın 7 sinde yapmıştım en Son negatif tekrar mı yapsam kızlarrr
İnşallah canım yaYap bir çıkar varsa bence
Bence pazartesiyi bekle canım. ya da bugün test yapıcaksan erken gebelik testi yap varsa onda çıkar zaten.İnşallah canım ya
Yada pazartesi direk kan tahliline mi gideyim o zamana kadar olmazsam
Elimde test kalmadı çıkıp alıcam Olmazsa
Benim de yarın günüm 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktıİnşallah canım ya
Yada pazartesi direk kan tahliline mi gideyim o zamana kadar olmazsam
Elimde test kalmadı çıkıp alıcam Olmazsa
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahVar demi yanlış görmüyorsam eğer
canım seninde geçmiş bat sende duurmlar ne?Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Bende adet oldum nasip değilmişArkadaşlar günaydın var mı güzel haberleriniz? :)
ayavuz18 14.11.2020
Bahara giderken 14.11.2020
2ncimucize 14.11.2020
Hadi ya hayırlısı olsun sen ovulasyon kullanıyormuydun canımBenim de yarın günüm 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı
Pazartesi bekliycem galiba canım çatlaması üzerinden de 17 gün geçmiş olur varsa çıkar yoksa aralık ayından devam :))Bence pazartesiyi bekle canım. ya da bugün test yapıcaksan erken gebelik testi yap varsa onda çıkar zaten.
Simdi kan verdim dayanamadim Allahtan hayirlisini diliyorumBelirti var mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?