Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki günde bir dediğiniz bir.dolu bir boş değil mi

Canim zaten adetle gebelik belirtileri aynidir ya oyuzden skma canini belki gec dollenme olmustr

Test yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan

Ben Gaziantepliyim aa oyle bir doktor duymamistim yasam hastanesine gitmistimde sen nerdesin canim
Ben ankaradayim instadn takip ediyorum. Bı arkadaşım gitmişti. 8 yıldır bebek istiyorlardı ama çok sorun vardı. Kaç dr a gittiler sonuç alamadılar. En son Ramiz beye gittikten iki ay sonra hayırlı haber aldilar

Test yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan
Aynısını bende düşünüyorum 4 günlük bir gecikme var pazar gününe kadar bekliyorum kasık ağrısı bel ağrısı ne oturuyorum ne kalkabiliyorum olurum diye hiç heves edemedim gecen aydan dolayi

Etki 14 gün sürebiliyor benim geçen ay 11. Gün pozitifti 16. Gün negatif oldu inş seninki dönmez en kısa zamanda tekrar çift çizgiyi görürsün
Korkuyorum düşük çıkar diye yarını mı bekli

Eklentiler

• 70F13684-3DF2-4FE8-8F86-C5FEBEBA1F34.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…