İki günde bir dediğiniz bir.dolu bir boş değil miBenim adetim 32 ila 40 arasi olurdum yani bazen duzensiz normalde 14 kasim cumartesi olmam gerekiyodu bat yani ama ben emin olmak icin buraya 24 kasim yazdirmisdim canım ben gecen ay 19ekim abdeslendim ve 22 ekim iliskiye basladim iki qune bi iliski oldu yumurtlamami duzensiz oldugum icin bilemedim ki iki gune bi iliski oldu hic atlamadim ama nezaman yumurtladim nezaman kaldım bilemiyom canım
Canim zaten adetle gebelik belirtileri aynidir ya oyuzden skma canini belki gec dollenme olmustrSimdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif ama
Test yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydanSimdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif ama
Maalesef ben o kadar sabirli olamiyorum kesk olsamTest yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan
Ben ankaradayim instadn takip ediyorum. Bı arkadaşım gitmişti. 8 yıldır bebek istiyorlardı ama çok sorun vardı. Kaç dr a gittiler sonuç alamadılar. En son Ramiz beye gittikten iki ay sonra hayırlı haber aldilarBen Gaziantepliyim aa oyle bir doktor duymamistim yasam hastanesine gitmistimde sen nerdesin canim
Aynısını bende düşünüyorum 4 günlük bir gecikme var pazar gününe kadar bekliyorum kasık ağrısı bel ağrısı ne oturuyorum ne kalkabiliyorum olurum diye hiç heves edemedim gecen aydan dolayiTest yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan
Ben dayanamaz yapardım sanırım yaİlk idrarla yapmam gerekmiyomu erken gebelik testini canım şimdi yapsam sıkıntı olurmu
Evet canım aynen oyleİki günde bir dediğiniz bir.dolu bir boş değil mi
Offf bu eşler hep böyle benimkide hep yorgunnewmoon10 beni şimdiden çıkarabilirsin listeden.. yumurtam bugün çatladı ama eşim hasta olduğunu hissediyormuş, deneme olmayacak. Sabahtan beri çektiğim kasık ağrısı da cabası.
Günaydın Hanımlar şuan hastshanedeyim bebiş beklerken ciddi ciddi korona testine geldim dualsriniza alın beni olur mu
Korkuyorum düşük çıkar diye yarını mı bekliEtki 14 gün sürebiliyor benim geçen ay 11. Gün pozitifti 16. Gün negatif oldu inş seninki dönmez en kısa zamanda tekrar çift çizgiyi görürsün
Kaçıncı günün şimdi canım senin iğneden sonra
Test yaptım yine silik çıktı canım
14.günümKaçıncı günün şimdi canım senin iğneden sonra
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba , sizce gebe miyim silik bir çizgi cikti , ve gecikeli 3 gün oldu daha belirgin olması gerekmez mi.
Teşekkürler.
Amin canım ne güzel bir resim en kısa zamanda minnak kalp atışlarını duyman dileğiyleArkadaşlar miniğim 4 hafta 3 günlükmüşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Kasım 23 te inşallah kalbini de duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?