Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ya gerçekten stresleri yok mu dersin. Doğduğu büyüdüğü yerde yaşamıyor, vatanından olmuş. Yaşadığı yerde hor görülüyor. İyi beslendiğini de sanmam. Boşvermişlik mi var o yüzden mi stresleri yok acaba.
Aslında ben herşeyin stresle ilgili olduğuna çok inanamıyorum ya da tamamen beslenmeyle ilgili olduğuna. Mutlaka doktorların bulamadığı bir sebebi var gibi geliyo interfilitenin.

canım sen tablomuzda yoksun senide ekleyeyim rica etsem bat tarihini söyleyebilir misin direk bebişli olarak ekliycem seni :)
dikkat et kendine kuzum bol bol uzan dinlen.

Merhaba kızlarr adetime 5 gün var ovulasyon testim tekrar böyle oldu sizce yarın koyulaşır mı? Yoksa yarın kaybolur mu? Tekrar yumurtlamam olabilir mi? Yani hamile kalma olasılığım hala var mı?
Canmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordur

Eklentiler

• IMG_20201113_115904.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Ankara da. Hep devlet Hastanesi'ne gittim. Ama hiç ilgili değiller. Sorduğumuz sorulara bile net cvp alamıyoruz. Nezih durmazlar diye bir Dr var. Özel muayenehane. Ona gitmeye baslicam bu hafta itibariyle. Bat bekliyorum.

Gaziantep'te yasasaydim orda mükemmel bir doktor var. Op.dr. Ramiz dursun. Yeni yaşam Hastanesi'nde. . Elleri resmen mucize veriyor. Mardin'den Van'dan heryerden hastaları geliyor. Maddi yönden zorlanmasam ona giderim

Canım hiç öyle düşünme ben kızımı bat günü 27 ile öğrendim daha sonra dış gebelik geçirdiğinde beta HCG değerim 5 binlerdeydi önemli olan artışın güzel olması
Cok korkuyordum ama coookk sukur degerim 230.73 olmus. Iki katindan yuksek cok guzel hamilesin haftaya keseyi gormeye gel dedi. Rabbim her isteyene versinn hayirlisiyla

Ya mide bulantim benim de basladi ama negatif tek cizgi acaba maskeden mi mide bulantim kizlar 3 gun de gecti regl ama negatif dun test yaptim derste bugun kusacak gibi oldum maskeye bağladım bulantimi

Canmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordur
Az kaldi canim haydi hakkimiza hayirlisii cok umutluyum bu ay inseALLAH elini kasiklarina degdirsene bi sislik varmi yumurtaliklar oldugu yer gogus agrin devam ediyormu benim belim agridi bugun karnim dedim adet oluyorum akintim oluyor 3 gundur bembeyaz Rabbim hayirli saglikli sohhatli nasip etsin

Gaziantep'te yasasaydim orda mükemmel bir doktoyasam. dr. Ramiz dursun. Yeni yaşam Hastanesi'nde. . Elleri resmen mucize veriyor. Mardin'den Van'dan heryerden hastaları geliyor. Maddi yönden zorlanmasam ona giderim
Ben Gaziantepliyim aa oyle bir doktor duymamistim yasam hastanesine gitmistimde sen nerdesin canim

Simdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…