Bilmiyorum ya gerçekten stresleri yok mu dersin. Doğduğu büyüdüğü yerde yaşamıyor, vatanından olmuş. Yaşadığı yerde hor görülüyor. İyi beslendiğini de sanmam. Boşvermişlik mi var o yüzden mi stresleri yok acaba.Ayni seyi ben de dusundum. Suriyeli biri vardi. 2 yasinda cocuk sag elinde, 1 yasindaki sol elinde, biri de karninda. O an isyan edecek gbi oldm. Allahim neyim eksik diye.
Adamlarda dert tasa yok ki. Ben hastanede covid ol a riski, hastayi yasatma cabasi, ev , yol vb derken stresin alasini yasiyrm. Bu strese tabi zor.
canım sen tablomuzda yoksun senide ekleyeyim rica etsem bat tarihini söyleyebilir misin direk bebişli olarak ekliycem seni :)Benim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.
dikkat et kendine kuzum bol bol uzan dinlen.Bugün doktora gittim ultrasona girdim kesem gayet güzel oluşmuştu ama etrafında kan pıhtıları vardı düşük tehlikem var ama oğlumdada böyleydi yani o yüzden pek stres yapmıyorum herşeyin hayırlısı
Canmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordurMerhaba kızlarr adetime 5 gün var ovulasyon testim tekrar böyle oldu sizce yarın koyulaşır mı? Yoksa yarın kaybolur mu? Tekrar yumurtlamam olabilir mi? Yani hamile kalma olasılığım hala var mı?
Cok korkuyordum ama coookk sukur degerim 230.73 olmus. Iki katindan yuksek cok guzel hamilesin haftaya keseyi gormeye gel dedi. Rabbim her isteyene versinn hayirlisiylaCanım hiç öyle düşünme ben kızımı bat günü 27 ile öğrendim daha sonra dış gebelik geçirdiğinde beta HCG değerim 5 binlerdeydi önemli olan artışın güzel olması
Canım sonucunu bizede mutlaka haber yarın ona göre listeye ekleyelim senide :) İnşallah sağlıklı bi gebeliktir
Cok sukurrr hamilesin dedii haftaya keseye bakicakmisizCanım sonucunu bizede mutlaka haber yarın ona göre listeye ekleyelim senide :) İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
Kizlar merhaba uzun suredir ben de gebelik icin ugrasanlardanim. Takvimime gore ya 13 kasim regli gunum. Gecen iki ay hep 15 inde oldum bu ay ne olur bilemiyorum. Mide bulantim cok fazlaydi bu ay. Icime kurt dustu 10 kasimda test yaptim sabah. Cift cizgiyi hemen gordum. Sasirdim acikcasi. Aksam kotu kahve siyah akinti geldi regli olucam dedim ama baska bisey yoktu. Dun soktora gittik ultraso da bisey gorunmedi. Beta hcg 80,12 cikti. Eve geldim iki damla pembe lekem oldu. Su ana kadar baska bisey yasamadim. Cuma tekrar kana bakicaz. Daha once kimyasal gebelik gecirmistim o yuzden hamjlwyim diye sevinemiyorum. Hwm tarihim gecmedi diye belki regli olurum diyorum hem de bakiyorum herkesin 700 bin kusur oluho degeri benimki 80,12 ... ne biliyim var mi fikri olan.
Amin inşallahInşallah canımbeni anlayan birilerinin olduğunu bilmek destek oluyor güzel haberler alır da birbirimize de veririz inş
Az kaldi canim haydi hakkimiza hayirlisii cok umutluyum bu ay inseALLAH elini kasiklarina degdirsene bi sislik varmi yumurtaliklar oldugu yer gogus agrin devam ediyormu benim belim agridi bugun karnim dedim adet oluyorum akintim oluyor 3 gundur bembeyaz Rabbim hayirli saglikli sohhatli nasip etsinCanmm benimde adete 3gun var ovu testim bugun boyle cikti sabah gebelik yaptm normal test negatif ovu takip edicem 3gun 16si sabahta gebelk testi yapicam inşallah ikimizinde hamilelikten koyulasiyordur
Ben Gaziantepliyim aa oyle bir doktor duymamistim yasam hastanesine gitmistimde sen nerdesin canimGaziantep'te yasasaydim orda mükemmel bir doktoyasam. dr. Ramiz dursun. Yeni yaşam Hastanesi'nde. . Elleri resmen mucize veriyor. Mardin'den Van'dan heryerden hastaları geliyor. Maddi yönden zorlanmasam ona giderim
Aa oldun mu canım adet hayırlısı böyleymişBeni silebilirsin listeden canım adet oldum.
Çok sağol canım benim, sende sağ salim güzel haberler alırsın inşallah öyle bişey olursa muhakkak haber ederim sanaAa oldun mu canım adet hayırlısı böyleymiş
Bir daha ki ay inşallah mutluluk haberini almayı çok isterim
Simdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif amaAz kaldi canim haydi hakkimiza hayirlisii cok umutluyum bu ay inseALLAH elini kasiklarina degdirsene bi sislik varmi yumurtaliklar oldugu yer gogus agrin devam ediyormu benim belim agridi bugun karnim dedim adet oluyorum akintim oluyor 3 gundur bembeyaz Rabbim hayirli saglikli sohhatli nasip etsin
Çok isterim canım en kısa zamanda müjdeleşiriz inşallahÇok sağol canım benim, sende sağ salim güzel haberler alırsın inşallah öyle bişey olursa muhakkak haber ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?