Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Canım değerim 5.92 düşük mü? ovulasyon testi yapmadım akışına bırakmıştım strese girmiyim diye

Şehir dışına çıkmıştım ekim ayında 24 ekim'de döndüm eşimle o zaman beraber olmaya başlamıştım adet tarihim 7 kasımdı biliyorsun 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum yine
Merhaba beklenen adet tarihiniz nedir peki?

Bence tam sınırdasın olma ihtimalin yüksek inş iki güne kalmaz güzel haberlerle gelirsin bize
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 8FEF321F-F978-4CA6-AD8D-C4865B3EB937.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 76
  • FCF06099-D573-43A9-9FF0-F6A303777B02.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 77
Yumurtanız ne zaman çatladı acaba ovulasyon testi kullanmismiydiniz benimde bata 2 gun var en son çarşamba günü yapmıştım.test negatifti
3u catladi canm hem test baktim hem de usgde baktik pazartesi gebelk testi yapcaktm bende persembe negatifti kan testi verdim bugun supheden kurtulayim diye..

Acayıp halsızlık var kolumu kaldrmyrm bel agrısı ve kasık agrımda var ayaga kalkınca bayılck gıbı hıssedıyorum ama yumurtlama gunumu degrlndrmmstık acaba hamile olabilirmiyim gercı 10 gun varken bat test yaptım negatıf cıktı bır yandan da korku acaba corona mı oldum öğrencılerimden

3u catladi canm hem test baktim hem de usgde baktik pazartesi gebelk testi yapcaktm bende persembe negatifti kan testi verdim bugun supheden kurtulayim diye..
Benim 31 ekimde catladi senin daha gec catlamis 31 ekimde ovulasyon testi siliklesti daha doğrusu çarşamba 11 gündü aslında varsa illaki cikar diyordum ondan pek umudum kalmadi bugun 14 .gun ama pazartesiyi bekliycem test icin heran olacak gibiyim

Benim regl günüm bugün 16 Kasım değil hesaplama yanlıs olmuştu.
Hala olmadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…