- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Evet canım buBence hamilesin bugün yaptınmı yine test
Gebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi yenilemeniz lazim bat ne zamandı yumurtlamamıştı tespit etmismiydinizArkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
Gebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi yenilemeniz lazim bat ne zamandı yumurtlamamıştı tespit etmismiydiniz
reglime 3 gun var 28 gunde bir regl oluyorum daha dunden bu yana test yaptim kaset testim cok silik çıkıyordu birde days comfort markali test yaptim silik cikti gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin test yaptim canim yumurtlama tarihimi hesapladim internetten 14. gününu degerlendirdikGebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi yenilemeniz lazim bat ne zamandı yumurtlamamıştı tespit etmismiydiniz
Gözün aydınKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahGözün aydın
Kasik ağrıların var mi benim çok var korkuyorum biraz. Ağrı degil de sizi şeklinde.Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Lutfeen duani eksik et me saglikla sihhatle inseALLAH vardir napayim gecen ay erkende ogrenmedim 2 gun geciyordu fakat kinyasal olduInsallah vardir en guzelini yaparsin ben adete 2 gun kala ogrendim duramadim test yapdim simdi kalp atimini duymak icin 10gun beklicem erken ogrenmekde sitres biyandan gec ogren daha iyi bekle canim
benim yok canım sadece alt karın ağrısı varKasik ağrıların var mi benim çok var korkuyorum biraz. Ağrı degil de sizi şeklinde.
dinlenin benceKasik ağrıların var mi benim çok var korkuyorum biraz. Ağrı degil de sizi şeklinde.
Biz bursada özel bi hastanede spermiyograma 350 tl vermiştik. Ama bence hiç gerek yok o kadar para vermeye. İkinci tahlilimizide devlet hastanesinde verdik. 2 saate sonuç çıktı. Bence spermiyogram testi yapan devlet hastanesi üroloji doktorundan randevu alın gidin. Sadece bu testi isteseniz bile yapıyorlar.Kızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?
Özel Pendik yüzyıl hastanesinde 3 ay önce 160tl ye yaptırmıştık arayıp bi fiyat alabilirsin istersen fikir olsunKızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?
Kızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?
İstanbul anadolu yakasında zeynep kamil ve FSM hastahanesinde yapılıyor ama covid sebebiyle pandemi sürecinde fsm yapmıyormuş, zeynep kamilde de çok beklemek gerekiyormuş biz randevu almak istedik 2 ay sonraya verebilecklerini söylemişlerdi.Özel Pendik yüzyıl hastanesinde 3 ay önce 160tl ye yaptırmıştık arayıp bi fiyat alabilirsin istersen fikir olsun
Hayırlı olsun demeliyim benceEvet canım bu
İnşallah canım ya 3.tedavim sadece çatlatma iğnesiHayırlı olsun demeliyim bencetedavi sürecin neydi sadece çaglama iğnesi mi ilk ayınmıydı bat nezaman rabbim inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder kandada değerlerin artar güzel bir hamilelik geçirirsin canım
Yumurtaların kaç milimdi canım çatlama iğnesi vurulduğunda benimde ikinci ayım biri 24 mm diğeri 25 di doktor çatlama iğnemi vurdu bu ay bende beklemedeyim bat 24İnşallah canım ya 3.tedavim sadece çatlatma iğnesi
20 idi canım bir taneydiYumurtaların kaç milimdi canım çatlama iğnesi vurulduğunda benimde ikinci ayım biri 24 mm diğeri 25 di doktor çatlama iğnemi vurdu bu ay bende beklemedeyim bat 24
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Çok teşekkür ederim canım aminnnÇok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?