- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Kizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Merhaba ,canım sen tablomuzda yoksun senide ekleyeyim rica etsem bat tarihini söyleyebilir misin direk bebişli olarak ekliycem seni :)
dikkat et kendine kuzum bol bol uzan dinlen.
Benim Bat 08.11.2020 idi , tamamdır teşekkür ederim:)canım sen tablomuzda yoksun senide ekleyeyim rica etsem bat tarihini söyleyebilir misin direk bebişli olarak ekliycem seni :)
dikkat et kendine kuzum bol bol uzan dinlen.
Bir de bat a kaç gün vardı acaba testte pozitif gördünüz?Kizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Benim de bugün dü gelen giden yok 4 gün önce kan da baktırdım negatifti. Hayırlı haber alalım inşallahBenim 1ksimdi hala olmadım.kist yok kan negatif bekloyorum regli
Amin inşallah benim umudum yok ama kan 0.100 çıktı geçen haftaBenim de bugün dü gelen giden yok 4 gün önce kan da baktırdım negatifti. Hayırlı haber alalım inşallah
Bısey sormak istiyorum 0.100 çıkınca hiç bisey olmamış mı oluyoruz. Ben nette okudum. Bi doktorla gorusun falan diyorlar. Benimde 2 ay önce oyle çıkmıştıAmin inşallah benim umudum yok ama kan 0.100 çıktı geçen hafta
Benimde 0.5 çıktı kan 4 gün önceAmin inşallah benim umudum yok ama kan 0.100 çıktı geçen hafta
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerler inşallahKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Hayırlı olsun gözün aydınKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerler inşallah
[/QUOTE
Çok sağol canım.allah razı olsun
Kızlar benimde öyle çıktı iki gündür kıpkırmızı ve yumurtlama geçti 2 gün sonra regli tarihim dün gebelik testi yaptım negatif neden öyle oluyorAdetime 3 yada 2 gün vardı yapmıştım iki çizgide koyu kırmızı çıkmıştı
Gögüs ağrısı ve adet olacakmışım gibi kramplar 2 sene bekledim çok şükür :)Hayırlı olsun gözün aydın. Belirtilerin neydi
Hayırlı olsunKızlarrr çok şükür hamileyim :))
İnşallah canım senden de güzel haberler alırız ben ayın 7 sinde test yapmıştım bembeyaz bir tek çizgiydiHayırlı olsunsaglikla gelsin insallah bizim ovulasyon tarihlerimiz aynıydı sanirim bende regli olmadim ama batım yarin regli olacak gibiyim sari akintim baya artti cunku
Bence hamilesin bugün yaptınmı yine testCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?