- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 33
Gebesin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
Belirtilerin nelerdi ?Kızlarrr çok şükür hamileyim :))
Tedavi miydi şeninde canımKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Tebrikler canimKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Cok teşekkür ederim canim amin insallah sizlere de nasib olsun insallahCanım hayırlı olsun bugün ne güzel haberler geliyor.. Allah sağlıklı hamilelik ve evlat versin inşallah.. Belirtilerin neydi acaba?
Özellikle ayaklarımda üşüme çok bu ay kasıklarımda bolca bir sızlama oluyo adet olacakmış gibiMerhaba ,
Benim gibi yeni gebe olan arkadaşlar kasiklarinizda üşüyünce ya da biraz yorulunca sizlamalar oluyor mu ?
Yaaa çok sevindim sonunda tutturan biri dahaKızlarrr çok şükür hamileyim :))
Benim bata 3 gün var daha canim.Bir de bat a kaç gün vardı acaba testte pozitif gördünüz?
Benimde bir usuyor bir yaniyor bir bel agrisi oluyor kasık agrıları yumurtlamadan beri hafiften devam ediyor ve idrara su icmesemde gidiyorum enteresan. 6 7 gunum kaldi reglime insallah olmam ve olmayizzz☺Özellikle ayaklarımda üşüme çok bu ay kasıklarımda bolca bir sızlama oluyo adet olacakmış gibi
Ayy ne guzel canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina al bebisini dua et bizlerde regl olmayalim bebislenelim hepimizzzzBen keseyi görmeye gitmedim ama kan ve idrar pozitif çıktı kuzum üşüme vardı o da havalardan dedim adetlenirim diye de kaşık ağrısı umursamadım yoksa bebiş hiç belirti vermedi
Aynı şeyler bana da oluyor ya bel ve kasık ağrısı sürekli idrara çıkma falan. Listeden baktım Bat günlerimiz aynıymış ya bakalım neler olcak.Benimde bir usuyor bir yaniyor bir bel agrisi oluyor kasık agrıları yumurtlamadan beri hafiften devam ediyor ve idrara su icmesemde gidiyorum enteresan. 6 7 gunum kaldi reglime insallah olmam ve olmayizzz☺
Hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ben hâlâ adet olmadim, dün test yaptım negatiftiKızlar sizde durumlar nedir? Listeden kaldırayım mı ümit var mı?Yarın akşama kadar haber verirseniz durumuna göre listeyi güncelleyeceğim :)
@Yusralikubra @korfezidaCagley @jikarinzku @Edda19 @brcnyldz13 @kafasikarisikkiz @umudum58 @ManyakPrenses @sinemimsi35 @Aylinklc @birbilsem34 @terelellidenhalliceyim @toowarmtoocool @camlihemsinli
Düsünmüyor degilim canimAynı şeyler bana da oluyor ya bel ve kasık ağrısı sürekli idrara çıkma falan. Listeden baktım Bat günlerimiz aynıymış ya bakalım neler olcak.Erken gebelik testi düşünüyor musun yapmayı
Hayirli uğurlu olsun sağlıkla kucağına al insallah canim benim. bizede dua et kucaklarimiz boş kalmasın cok istiyorumTeşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ay coknsevindim hayirli olsun kuzum ne kadar zamandır ististiyordbebis.bizede dua et olurmu sağlıkla kucağına al1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
29-31 gün arasinda degisiyor
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
Adetin 15. Günü gördüm 16. Gün catladi
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Evet kullaniyorum
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Clearblue (yurtdisindayim)
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Henüz bir doktora gitmedim bilmiyorum ama yok galiba
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet varcatlamadan 11 gün sonra ögrendim
7- İlk belirtilerin neydi?
Yumurtlamadan bi kac gün sonra adet olacakmis gibi sancim oldu ve siskinlik vardi ama iki gün sürdü sadece. Ve ayni günler cok fazla beyaz akintim oldu hala var ama o kadar fazla degil. Sasirmistim cünkü benim adetten önce tek belirtim en fazla iki gün önce adet sancisi cekmekti baska da yoktu. Yumdan hemen sonra olmasi süphelendirdi beni. Bata 1 hafta kala da calisirken nerdeyse tüm gün kasiklarim sizladi asiri derecede hem de yürürken bile zorlanmistim. Ayni gün cok fazla da gaz vardi ama kabizlik olmadi hic hala da yok. Aksam da oda soguk olmasina ve cok üsüyen biri olmama ragmen acayip ates basti beni atesimi ölctüm 37.2 ydi ondan sonra her aksam ölctüm 37 civarlariydi. Ondan sonra bisey olmadi kendimi cok kaptirmak istemedigim icin fazla hayal kurmadim ama iki gün önce gögüslerimi yokladim ve büyüdügünü farkettim onun disinda ne hassaslik ne aci ne de renk degisimi var. Sadece agiirlastiklarini hissettim. Ondan önce de hic bir zaman bi adet belirtisi degildi gögüslerim. Ilk defa oldu. Idrarim da cok koyulasti. Ha bir de bi hafta kala bir rüya gördüm test yapiyordum ve iki cizgi de kipkirmizi cikiyordu
Hakkinizi helal edin cok yazdim ama umarim yardimci olabilmisimdir
Günün kaç gün geçti canım ?Ben keseyi görmeye gitmedim ama kan ve idrar pozitif çıktı kuzum üşüme vardı o da havalardan dedim adetlenirim diye de kaşık ağrısı umursamadım yoksa bebiş hiç belirti vermedi
Helal olsun canım ne demek biz mutlu oluyoruz okurken bizimle paylasmayacaksin da kimle paylasacaksin başka sitelerle mi aldatacaksin bizi hee söyle saklama1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
29-31 gün arasinda degisiyor
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
Adetin 15. Günü gördüm 16. Gün catladi
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Evet kullaniyorum
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Clearblue (yurtdisindayim)
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Henüz bir doktora gitmedim bilmiyorum ama yok galiba
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet varcatlamadan 11 gün sonra ögrendim
7- İlk belirtilerin neydi?
Yumurtlamadan bi kac gün sonra adet olacakmis gibi sancim oldu ve siskinlik vardi ama iki gün sürdü sadece. Ve ayni günler cok fazla beyaz akintim oldu hala var ama o kadar fazla degil. Sasirmistim cünkü benim adetten önce tek belirtim en fazla iki gün önce adet sancisi cekmekti baska da yoktu. Yumdan hemen sonra olmasi süphelendirdi beni. Bata 1 hafta kala da calisirken nerdeyse tüm gün kasiklarim sizladi asiri derecede hem de yürürken bile zorlanmistim. Ayni gün cok fazla da gaz vardi ama kabizlik olmadi hic hala da yok. Aksam da oda soguk olmasina ve cok üsüyen biri olmama ragmen acayip ates basti beni atesimi ölctüm 37.2 ydi ondan sonra her aksam ölctüm 37 civarlariydi. Ondan sonra bisey olmadi kendimi cok kaptirmak istemedigim icin fazla hayal kurmadim ama iki gün önce gögüslerimi yokladim ve büyüdügünü farkettim onun disinda ne hassaslik ne aci ne de renk degisimi var. Sadece agiirlastiklarini hissettim. Ondan önce de hic bir zaman bi adet belirtisi degildi gögüslerim. Ilk defa oldu. Idrarim da cok koyulasti. Ha bir de bi hafta kala bir rüya gördüm test yapiyordum ve iki cizgi de kipkirmizi cikiyordu
Hakkinizi helal edin cok yazdim ama umarim yardimci olabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?