Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy canim benim masallah insallah her sey gonlunce olur. Goguslerde dolgunluk oldu benimde ve ruya kismida ayni sayilir gectigimiz gunlerde gormustum ruyami test yaptim ve cift cizgiyi gormustum. Her sey nasip kismet senin de buymus nasibin

Düsünmüyor degilim canim hatta yarin alayim dedim az gunumuz kaliyor artik epey erkenden ogrenenlerde oluyormus baya bakindim. Sabretsem 2 gun kala bakarim heyecanli bekleyis
Ben aldım bile predictorun 6 gün öncesine kadar doğru çıkan testi varmış ondan aldım Ama yapmıycam bende birkaç gün daha bekliycem. Çok umutlanmak istemiyorum daha ilk kez deniyoruz ama merak da ediyorum sonucu Testi yaparsan at bakalım inşallah istediğin gibi olur

Ayy canim benim masallah insallah her sey gonlunce olur. Goguslerde dolgunluk oldu benimde ve ruya kismida ayni sayilir gectigimiz gunlerde gormustum ruyami test yaptim ve cift cizgiyi gormustum. Her sey nasip kismet senin de buymus nasibin
Dünde beni uzun zamandır konuşmadığımız bir akrabam aradı biliyor musun namazdan sonra uyumuş rüyasında beni erkek bebeğe hamile görmüş merak etmiş bişey mi var diye duramamış aramış. Hiç bişey demedim ama ürperdim biraz bilmiyor kimse çocuk düşündüğümüzü.

Teşekkür ederim. Kasık ağrısı var ara ara sızlıyor. Göğüs ucunda hassasiyet oldu geçti. Başka belirti yaşamadım . Bugün kan verdim acilden hcg208 çıktı . Bakalım artacak mı?
Çok sevindim umarım rahat bir hamilelik geçirirsin. Bende 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif . Adet bir gün gecikti adet belirtilerim hiç yok . Geç döllenme olabilir mi acaba diye düşündürüyor beni

İstanbul'da çapa tıp fakültesi hemen yapiyor 3. Gün diyor. Ücretsiz. Ransevusu kolay çok uzun surmuyor zaten eşin işini ayarlarsa

Teşekkür ederim. Kasık ağrısı var ara ara sızlıyor. Göğüs ucunda hassasiyet oldu geçti. Başka belirti yaşamadım . Bugün kan verdim acilden hcg208 çıktı . Bakalım artacak mı?
Benimde şuan aynı bata bir gün var hee bide bende extra korona var acaba bende hamile miyim yaaa çok heyecanlandım belirtini duyunca çünkü ilk defa göğüs ucu aciyor

Tamam canim yaptigim vakit bildiricem

Ay coknsevindim hayirli olsun kuzum ne kadar zamandır ististiyordbebis.bizede dua et olurmu sağlıkla kucağına al
Sagol canim benim bizim 4. Denememizdi bu ay. Acikcasi ben hep uzun sürcek diye düsünüyordum burada aylardir ugrasan arkadaslari görünce. Ama Rabbim nasib etti cok sükür fazla bekletmeden Size de insallah her namazimdan sonra dua edicem hepinizin gönlüne göre versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…