Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Kizlar benim sonucum negatif malesef. Bu ikinci bebek icindi. Ilki 6 yil onceydi ve ilk transferde tutmustu ama bu olmadi malesef. Ilkine guvenerek negatif bir sonuc beklemiyordum sanirim. Ama sunun icin yaziyorum lutfen denemeleriniz basarisiz
Olursa umutsuzluga kapilmayin ve denemeye devam edin 🙏 hepinize hayirlisini ve bol sans diliyorum.
Sevgiyle
Aynen kesınlıkle vardır bı vaktı zamanı verecek olan Rabbım onun ıcın hıcbısy engel deıldır. En guzel zamanı beklıodır emın olun.

Benim de regl olduğum da olan ağrılarımın hepsi var bel, kasık, karın, ve bacak ağrılarım var. Bende bunlar olunca kesin olmadı diye düşünüyorum. Çünki ilkinde de bu belirtilerin aynısı vardı ama tutmamıştı o yüzden biraz umutsuzum açıkçası
Bende bugün biraz daha regl ağrısı gibi ağrı var ama bende umutsuzlaşmaya başlıyorum. Ama çok yakın arkadaşım yeni tüp bebekle hamile ve bunların aynısını yaşadığını söylüyor ya regl olacağız yada tuttu onun belirtileri inşallah olmuştur. Senin 5. Gün embriyosu idrarda çıkabilir artık yapmayı düşünüyor musun?

Bende bugün biraz daha regl ağrısı gibi ağrı var ama bende umutsuzlaşmaya başlıyorum. Ama çok yakın arkadaşım yeni tüp bebekle hamile ve bunların aynısını yaşadığını söylüyor ya regl olacağız yada tuttu onun belirtileri inşallah olmuştur. Senin 5. Gün embriyosu idrarda çıkabilir artık yapmayı düşünüyor musun?
Benim de ara ara gelen regl belirtilerim var hala. Perşembe günü test günüm zaten idrar testi yapmayı düşünmüyorum, umarım bizimde tuttuğu için yaşıyoruz bu belirtileri.

Arkadaslar, tutmadiginda adet gecikmesi yasaniyor mu? Benim suanda 4-5 gun gecikti adetim. Agrilarim var henuz olmadim.
Sonucun negatif mi geldi.sorunu anlamadım.negatif olursa ilaçları bırakırsın 3 gün içinde adet olursun .sonucunu henüz almadiysan ilaç kullandığın sürece adet olmassin.

Ankara Anatolia benim. Şuan estrofem ve vitamin kullanıyorum sadece. Ek olarak avokado ve nar tüketiyorum. 22-23' ü gibi dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah heyecanla bekliyorum. Bu süreçte cinsel ilişki perhizi var mı hanımlar bilginiz var mı ben sormadım hiç 😊
Merhaba bende anatolia da tedaviye başlıyorum sizin tuttu mu acaba memnun kaldınız mi

Back
X