Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Amin inşallah sağlıkla geçer Çok teşekkür ederim Sizinde şimdiden yıldönümünüz kutlu sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun İnşallah güzel haber almak size ve bekleyen herkese nasip olur

Bende dün transfer oldum hala ilaçlarıma devam ediyorum ek olarak progestan igne verdi 10 gün boyunca vurulcam. Diğer ilaç ve iğnelerim; oksapar, estrofem, prednol, coraspirin ve progestan fitil. Evim üçüncü katta ve merdivenli yavaş yavaş birer birer inip çıkıyorum her hatta bir dakika dinleniyorum. Eğilip birşeylere falan uzanmıyorum ev işleri yasak zaten kıyafetlerimi oturarak giyip çıkarıyorum zaten hafif zorluyo gibi olunca kasıklarimda batma oluyor. 5. Gün embriyosu iki tane transfer oldum inşallah hepimiz iyi haberler alırız

merhabalar.. bende ekim ayında transfer olup pozitifi görenlerdenim..aynı senin gibi 5.gün embrosu ve çift transfer oldum..yazmak istedim görünce..

arkadaşlar bende 11 kasımda transfer oldum. 1 tane dondurulmuş 6. gün embriyosu transfer edildi. 4. gün akşamdan beri test yapıyorum çıkıyor test günüm 23 kasım. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar

merhabalar.. bende ekim ayında transfer olup pozitifi görenlerdenim..aynı senin gibi 5.gün embrosu ve çift transfer oldum..yazmak istedim görünce..
Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim inşallah pozitif haberini almak bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da nasip olur bir tane mi tuttu sizin ki neler yaptınız nelere dikkat ettiniz neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz ❤

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi Sizin kaçıncı denemenizde oldu acaba ilk mi
teşekkürler.. 3.denemem di. ilk ikisi hiç tutmadı negatifi gördüm. sonra normal hamile kaldım. ama boş kese imiş. kürtaj oldum geçen sene. bu sene tekrar denemek istedim dondurulmuşlarım vardı. çok şükür tuttu. tabi umarım sağlıklı ilerler.. sizinde inşallah tutunur. ilk 2 gün dikkat edin.

Çok teşekkür ediyorum.. sizler içinde hayırlı olsun..benim ikisi de tuttu :) Emb
Çok teşekkürler sizler için de en hayırlısı olur inşallah.. Benim ikisi de tuttu Her ikisinin kalp atışlarını da duyduk çok şükür. 11 ekimde transfer oldum adet tarihine göre 8 haftalığım.
Embryo transferden 48 sonra tutunma işlemini tamamlıyormuş. İlk 2 gün dikkat deniliyor.
Ama benim 3.denemem ve en dikkat etmediğim denemede gördüm pozitifi.
Hatta transferin ertesi günü yaya olarak sağlık ocağına gidip kan verdim
Biz aileden kimseye söylemedik tek başıma evdeydim eşim yardımcı oldu sadece işlerime.. O da sabah zaten yoktu akşam işte olabildiği kadar.
Öyle yemek içmeye de çok dikkat etmedim. İlkinde avakadolar ballar muzlar cevizler neler nelerdi
Sadece ağır kaldırmadım öyle gerilme uzanmadım
2 gün sonrada işe başladım.
Ayakta kalmadım işten sonra evde hep uzatıp bacaklarımı yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…