- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
İnşallah sana Sımsıkı tutunsun bebeğinkızlar az sonra transfere giriyorum çok heycanlıyım
Aminnn inşallahHayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım hadi hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşkızlar az sonra transfere giriyorum çok heycanlıyım
Amin inşallah sağlıkla geçerHayırlı olsun , sağlıkla doğsun inşallahEvlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun , nice güzel mutlulukla dolu yıllarınız olsun Bizim evlilik yıl dönümümüzde bu ay biz de en güzel hediyeyi alırız inşallah,bekleyen herkesle birlikte
Yarın sabah yapıcam bakalım hayırlısıErken gebelik testi alırsanız çıkabilir. Ama çıkmasa da moralinizi bozmadan sabırla bekleyecekseniz test yapın
Bende yarın sabah test yapıcam inş güzel haberler veririz belirti var mıBenim de yarın test günümm çok heyecanlıyım yaaGüzel haberler alalım hayılısıyla
merhabalar.. bende ekim ayında transfer olup pozitifi görenlerdenim..aynı senin gibi 5.gün embrosu ve çift transfer oldum..yazmak istedim görünce..Bende dün transfer oldum hala ilaçlarıma devam ediyorum ek olarak progestan igne verdi 10 gün boyunca vurulcam. Diğer ilaç ve iğnelerim; oksapar, estrofem, prednol, coraspirin ve progestan fitil. Evim üçüncü katta ve merdivenli yavaş yavaş birer birer inip çıkıyorum her hatta bir dakika dinleniyorum. Eğilip birşeylere falan uzanmıyorum ev işleri yasak zaten kıyafetlerimi oturarak giyip çıkarıyorum zaten hafif zorluyo gibi olunca kasıklarimda batma oluyor. 5. Gün embriyosu iki tane transfer oldum inşallah hepimiz iyi haberler alırız
İnşallah pozitifi görürsünüzBende yarın sabah test yapıcam inş güzel haberler veririz belirti var mı
İnşallah tutunsun sizekızlar az sonra transfere giriyorum çok heycanlıyım
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizimerhabalar.. bende ekim ayında transfer olup pozitifi görenlerdenim..aynı senin gibi 5.gün embrosu ve çift transfer oldum..yazmak istedim görünce..
Hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindimmerhabalar.. bende ekim ayında transfer olup pozitifi görenlerdenim..aynı senin gibi 5.gün embrosu ve çift transfer oldum..yazmak istedim görünce..
amiiiin canımmmHadi hayırlı olsun sağlıkla tutunsun yavrunuz
inşaaallaaah hepbirlkte güzel haberler alalımCanım hadi hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inş
teşekkürler.. 3.denemem di. ilk ikisi hiç tutmadı negatifi gördüm. sonra normal hamile kaldım. ama boş kese imiş. kürtaj oldum geçen sene. bu sene tekrar denemek istedim dondurulmuşlarım vardı. çok şükür tuttu. tabi umarım sağlıklı ilerler.. sizinde inşallah tutunur. ilk 2 gün dikkat edin.hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniziSizin kaçıncı denemenizde oldu acaba ilk mi
bu fıtıl kullanmayı hıc sevmıom gerı gelıo artı çok pardon koku yapıoBelirtinin olmaması normal. Çoğu kişide olmuyor.
Ben de karından kullanmıyorum. Kalçadan progestan kullanıyorum. Bir de litunis fitil kullanıyorum.
Kesinlikle çok berbat bişey obu fıtıl kullanmayı hıc sevmıom gerı gelıo artı çok pardon koku yapıo
Çok teşekkür ediyorum.. sizler içinde hayırlı olsun..benim ikisi de tuttu :) EmbHayırlı olsun bebeğiniz çok sevindiminşallah pozitif haberini almak bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da nasip olur bir tane mi tuttu sizin ki neler yaptınız nelere dikkat ettiniz neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz ❤
Çok teşekkürlerHayırlı olsun bebeğiniz çok sevindiminşallah pozitif haberini almak bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da nasip olur bir tane mi tuttu sizin ki neler yaptınız nelere dikkat ettiniz neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz ❤
Bende koku yapmıyor ama gün içinde taktığının akıntı yapması çok canımı sıkıyor. Mecbur kullanacağız artık. Keşke başka bir çözümü olsabu fıtıl kullanmayı hıc sevmıom gerı gelıo artı çok pardon koku yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?