- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
AminnBende yarın sabah test yapıcam inş güzel haberler veririz belirti var mı
Hayırlı olsun Sağlıkla Sıhhatle kucağınıza alınÇok teşekkür ediyorum.. sizler içinde hayırlı olsun..benim ikisi de tuttu :) Emb
Çok teşekkürlersizler için de en hayırlısı olur inşallah.. Benim ikisi de tuttu Her ikisinin kalp atışlarını da duyduk çok şükür. 11 ekimde transfer oldum adet tarihine göre 8 haftalığım.
Embryo transferden 48 sonra tutunma işlemini tamamlıyormuş. İlk 2 gün dikkat deniliyor.
Ama benim 3.denemem ve en dikkat etmediğim denemede gördüm pozitifi.
Hatta transferin ertesi günü yaya olarak sağlık ocağına gidip kan verdim
Biz aileden kimseye söylemedik tek başıma evdeydim eşim yardımcı oldu sadece işlerime.. O da sabah zaten yoktu akşam işte olabildiği kadar.
Öyle yemek içmeye de çok dikkat etmedim. İlkinde avakadolar ballar muzlar cevizler neler nelerdi
Sadece ağır kaldırmadım öyle gerilme uzanmadım
2 gün sonrada işe başladım.
Ayakta kalmadım işten sonra evde hep uzatıp bacaklarımı yattım.
Masallah maşallah ne güzel ya ikiside tutmuş inşallah Allah sağlıkla kucagınıza almayı da nasip eylesinÇok teşekkür ediyorum.. sizler içinde hayırlı olsun..benim ikisi de tuttu :) Emb
Çok teşekkürlersizler için de en hayırlısı olur inşallah.. Benim ikisi de tuttu Her ikisinin kalp atışlarını da duyduk çok şükür. 11 ekimde transfer oldum adet tarihine göre 8 haftalığım.
Embryo transferden 48 sonra tutunma işlemini tamamlıyormuş. İlk 2 gün dikkat deniliyor.
Ama benim 3.denemem ve en dikkat etmediğim denemede gördüm pozitifi.
Hatta transferin ertesi günü yaya olarak sağlık ocağına gidip kan verdim
Biz aileden kimseye söylemedik tek başıma evdeydim eşim yardımcı oldu sadece işlerime.. O da sabah zaten yoktu akşam işte olabildiği kadar.
Öyle yemek içmeye de çok dikkat etmedim. İlkinde avakadolar ballar muzlar cevizler neler nelerdi
Sadece ağır kaldırmadım öyle gerilme uzanmadım
2 gün sonrada işe başladım.
Ayakta kalmadım işten sonra evde hep uzatıp bacaklarımı yattım.
arkadaşlar bende 11 kasımda transfer oldum. 1 tane dondurulmuş 6. gün embriyosu transfer edildi. 4. gün akşamdan beri test yapıyorum çıkıyor test günüm 23 kasım. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir arkadaşlar
Çok teşekkür ediyorum..Hayırlı olsun Sağlıkla Sıhhatle kucağınıza alın
Öyle zor süreçler ki.. Anca böyle yaşayan anlayabilir işte.. Tabi ki mutlaka dikkat edin zaten. Sizin de ikiside tutunur inşallah sağlıklı sıhhatli..Masallah maşallah ne güzel ya ikiside tutmuş inşallah Allah sağlıkla kucagınıza almayı da nasip eylesinkaç senelik evlisiniz 3 deneme yorucu olmuştur tabi o yüzden oluruna bırakmışsınız. Ben de çok şey yapmıyorum ama ilk olduğu için elimden geldiğince dikkat ediyorum sonrasında vicdan azabı çekmemek için yani hareketlerimi yavaşça acele etmeden yapıyorum. Siz bide işe gitmişsiniz Rabbim ol deyince oluyor kıyamette yoksada ne kadar çabalasak da nafile ama inşallah banada tüm isteyenlere de nasip olur hayal kırıklığı yaşamayız umarım
Bizim aileler biliyor iki kelime naptınız nasıl gidiyo diye sorunca her şey çok basit sanıyorlar içtiğim ilaçları iğneleri sayıyorum ooo diye şaşırıyorlar çünkü biliyorlarki ben igneden cok korkardım şimdi kendi kendime yapıyorum. Sormakla destek olduklarını düşünüyorlar ama benim çektiğim yaşadığım şeyler girdigim psikolojiler hiç birini yaşamadan anlayamazlar zaten bu tedaviye başladıktan sonra kendime özen göstermeyi daha çok öğrendim çünkü her ne kadar ailende olsa herkes kendi derdinde insallah tutunurlar da bebeklerim bu hayatta tek uğraşım meşguliyetim evlatlarım ve eşim olsun istiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinÖyle zor süreçler ki.. Anca böyle yaşayan anlayabilir işte.. Tabi ki mutlaka dikkat edin zaten. Sizin de ikiside tutunur inşallah sağlıklı sıhhatli..
Biz 2 denemede de söyledik. Haklı olarak onlarda tedirgin oluyor sürekli merak ediyorlar olmayınca da hüsrana uğruyorlar. Olma aşamasında anlat olmayınca anlat çok yoruldum bende gerçekten o yüzden bu deneme de hiç söylemedik. Tuttuktan sonra söyledik.Bizim aileler biliyor iki kelime naptınız nasıl gidiyo diye sorunca her şey çok basit sanıyorlar içtiğim ilaçları iğneleri sayıyorum ooo diye şaşırıyorlar çünkü biliyorlarki ben igneden cok korkardım şimdi kendi kendime yapıyorum. Sormakla destek olduklarını düşünüyorlar ama benim çektiğim yaşadığım şeyler girdigim psikolojiler hiç birini yaşamadan anlayamazlar zaten bu tedaviye başladıktan sonra kendime özen göstermeyi daha çok öğrendim çünkü her ne kadar ailende olsa herkes kendi derdinde insallah tutunurlar da bebeklerim bu hayatta tek uğraşım meşguliyetim evlatlarım ve eşim olsun istiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Ilk denemem ama bizde ailelerimize soylemedik sebebi herkesin hergun arayip sormasi ve hatirlatmasi ben zaten isten ayrildim calismiyorum su anda mesguliyetim yok unutmaya calisirken birde surekli sorulmus olmasi cok yipraticakti suan da kendi kendime dusunmek bile cok yipratiyor. Illaki iyi niyetliler ama bir faydasi yok bilmelerinin insallah pozitif olur da soyleriz oyle cok hayal kuruyorum kiBizim aileler biliyor iki kelime naptınız nasıl gidiyo diye sorunca her şey çok basit sanıyorlar içtiğim ilaçları iğneleri sayıyorum ooo diye şaşırıyorlar çünkü biliyorlarki ben igneden cok korkardım şimdi kendi kendime yapıyorum. Sormakla destek olduklarını düşünüyorlar ama benim çektiğim yaşadığım şeyler girdigim psikolojiler hiç birini yaşamadan anlayamazlar zaten bu tedaviye başladıktan sonra kendime özen göstermeyi daha çok öğrendim çünkü her ne kadar ailende olsa herkes kendi derdinde insallah tutunurlar da bebeklerim bu hayatta tek uğraşım meşguliyetim evlatlarım ve eşim olsun istiyorum inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım inşallah . Aynen öyle söylemeden kafan daha rahat oluyor ama ben söylemek zorundaydım sebeplerden dolayı olsun sonu güzel olsunda ha önce öğrenmişler ha sonra zararları yok zaten çok şükürBiz 2 denemede de söyledik. Haklı olarak onlarda tedirgin oluyor sürekli merak ediyorlar olmayınca da hüsrana uğruyorlar. Olma aşamasında anlat olmayınca anlat çok yoruldum bende gerçekten o yüzden bu deneme de hiç söylemedik. Tuttuktan sonra söyledik.
O acıları kimse bilemez bende hayatta yapamam o iğneleri diyordum hala devam ediyorum iğnelere fitile..
Maddi boyutu apayrı zaten..
Yaşadığımız tüm bu durumların sonu güzel olur inşallah.
Kalpten isteyen uğraşan çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim , inşallahAmin inşallah sağlıkla geçerÇok teşekkür ederim Sizinde şimdiden yıldönümünüz kutlu sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun İnşallah güzel haber almak size ve bekleyen herkese nasip olur
Sizi gördükçe ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) Pazara kadar nasıl beklycem bilmiyorum.Bende yarın sabah test yapıcam inş güzel haberler veririz belirti var mı
Inşallah canım benim kayınvalidem ve Kayınbabamın maddi manevi her konuda yardımları olduğu için ve çok yakın oturduğumuz için bilmeleri daha Iyi olacaktı yararları var zararları yok çok şükürIlk denemem ama bizde ailelerimize soylemedik sebebi herkesin hergun arayip sormasi ve hatirlatmasi ben zaten isten ayrildim calismiyorum su anda mesguliyetim yok unutmaya calisirken birde surekli sorulmus olmasi cok yipraticakti suan da kendi kendime dusunmek bile cok yipratiyor. Illaki iyi niyetliler ama bir faydasi yok bilmelerinin insallah pozitif olur da soyleriz oyle cok hayal kuruyorum ki
Benim de pazar gunu test gunum,dayanamayip dunden beri 5tl lik kaset testlerden yapiyorum,ancak hic cift cizgi goremedim dahaÇok teşekkür ederim , inşallah
Sizi gördükçe ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) Pazara kadar nasıl beklycem bilmiyorum.
Erken ama zaten bizim için daha. Kaçıncı gün embriyosu sizinki?Benim de pazar gunu test gunum,dayanamayip dunden beri 5tl lik kaset testlerden yapiyorum,ancak hic cift cizgi goremedim daha
Ucuz test,cikartmiyor diye bahane buluyorum
Umarim hepimiz pozitifi goruruz
Ben netten embriyo transfer gününe göre heaplama seçeneğini görmüştüm bi sitede belki öyle bir hesap yapıyordur doktorlar daHani gebelik gerçekleşince kaç haftalık olduğu son adet gününe göre hesaplanıyor ya, benim son ayım da menepoza sokmuştu doktorum beni, miyom baskılansın diye ve ben geçen ay adet görmedim , acaba benim ki neye göre hesaplanır, fikriniz ya da bilginiz var mı?
Beta hcg değerinize göre hesaplanır muhtemelenHani gebelik gerçekleşince kaç haftalık olduğu son adet gününe göre hesaplanıyor ya, benim son ayım da menepoza sokmuştu doktorum beni, miyom baskılansın diye ve ben geçen ay adet görmedim , acaba benim ki neye göre hesaplanır, fikriniz ya da bilginiz var mı?
Ben netten embriyo transfer gününe göre heaplama seçeneğini görmüştüm bi sitede belki öyle bir hesap yapıyordur doktorlar da
Pozitif görmeyi bekleyelim o zaman, bir şekilde hesaplanırBeta hcg değerinize göre hesaplanır muhtemelen
5.gun embriyosu benimki. 9.gun kan testi olacak sekilde tarih verdiler banaErken ama zaten bizim için daha. Kaçıncı gün embriyosu sizinki?
Bana da 10. Gün kan testi dediler. Belki 9. gün dayanamyıp erken gebelik testi yaparım ben de :)5.gun embriyosu benimki. 9.gun kan testi olacak sekilde tarih verdiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?