Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Aynı periyotta da gidiyoruz benimde iğnem perşembe cumarteside testim inş güzel haberler veririz
Aynı periyotta gidiyoruz dedik umarım sizin sonuçta benim gibi aynı olur perşembe günü yaptırıcam dedim ama akşam üzeri dayanamadım beklemeyi gidip eczaneden test aldım ilk silik sonra durdukça belirginleşti çizgi yine dayanamayıp hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuç 127 çıktı. yıldönümüm de aldığım en güzel hediye oldu isteyen herkese nasip olsun Kısa durumumu özetlim; 8 kasımda transferim oldu ilk denemem 5. Gün embriyosu geçen sene dondurmuştum çikolata kistim vardı sağ tarafta 8cmdi ve Rahim de şekil bozukluğu vardı iki operasyon geçirdim operasyon öncesi dondurdum. Ve şimdi de hayırlısıyla gün sayıcam Kasım ayı uğurlu geldi bekleyen herkes hayırlı haber alır inşallah

Cok sevindim sizin adiniza rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah bize de nasip eder umarimm

Sizin için de hayırlısı olur inşallah zaten gebelik elde etme şansı açısından iki tane konması daha avantajlı ama çoğul gebelikten komplikasyon açısından endişeliyim biraz(prematürite vb gibi) ama bi sorun olacaksa tekil gebelikte de olabiliyor hep pozitif düşünmek lazım o yüzden

Merhaba canım benimde 13 kasım 5. Gün embriyosu ama bende de hiç bi belirti yok şuan ama ilaç ve iğne kullanıyorum ben .
Oksapar iğne
Progestan dex iğne
Progestan ( ağızdan)
Porağraf
Redostim (vitamin)
Bellavie ( vitamin )
Coraspin
Esrtofem
Lutinus ( vajinadan )

Ya canım çok sevindim tebrik ederim bundan daha güzel bir hediye olamazdı size hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ya canım çok sevindim tebrik ederim bundan daha güzel bir hediye olamazdı size hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn inşallah çok güzel hediye oldu gerçekten sabahı sabah ettim uyuyamadım inşallah senden ve diğer bekleyenlerden de güzel haber gelir sevincimizi birlikte paylaşırız

Hayırlı olsun , sağlıkla doğsun inşallah Evlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun , nice güzel mutlulukla dolu yıllarınız olsun Bizim evlilik yıl dönümümüzde bu ay biz de en güzel hediyeyi alırız inşallah,bekleyen herkesle birlikte

Kızlar transferin ilk günü sayıyor muyuz ya :) 9 kasım transfer oldum test alıp yarın sabah yapsam çıkar mı acaba hangi test daha güvenilir yapan arkadaşlar yazabilir mi
Erken gebelik testi alırsanız çıkabilir. Ama çıkmasa da moralinizi bozmadan sabırla bekleyecekseniz test yapın

Siz idrar testi yapmis miydiniz acaba?
Yaptiysaniz kacinci gununde yapmistiniz?
Benim 5.gun embriyosu.12 Kasimda transfer oldu.
Cok mu erken bunun icin
Benim 5. Gün embriyosu. 6. Günde kaset testte pozitif çıktı. Ama bu biraz da şans meselesi. Çıkmayacağını düşünerek yapmıştım. Çünkü 6. Gün çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…