- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Aynı periyotta gidiyoruz dedik umarım sizin sonuçta benim gibi aynı olurAynı periyotta da gidiyoruz benimde iğnem perşembe cumarteside testim inş güzel haberler veririz
Cok sevindim sizin adiniza rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah bize de nasip eder umarimmAynı periyotta gidiyoruz dedik umarım sizin sonuçta benim gibi aynı olurperşembe günü yaptırıcam dedim ama akşam üzeri dayanamadım beklemeyi gidip eczaneden test aldım ilk silik sonra durdukça belirginleşti çizgi yine dayanamayıp hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuç 127 çıktı. yıldönümüm de aldığım en güzel hediye oldu isteyen herkese nasip olsun Kısa durumumu özetlim; 8 kasımda transferim oldu ilk denemem 5. Gün embriyosu geçen sene dondurmuştum çikolata kistim vardı sağ tarafta 8cmdi ve Rahim de şekil bozukluğu vardı iki operasyon geçirdim operasyon öncesi dondurdum. Ve şimdi de hayırlısıyla gün sayıcam Kasım ayı uğurlu geldi bekleyen herkes hayırlı haber alır inşallah
AminnnnCok sevindim sizin adiniza rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah bize de nasip eder umarimm
Sizin için de hayırlısı olur inşallahHayırlı olsun süreciniz. Ben de başlarda ikiz gebelik olur diye tedirgindim çift embriyodan ama miyom nedeniyle ve yaş itibaryle doktor iki olsun dedi. Şimdi ikisi de tutsun çok istiyorum, ikiz bebek zor belki ama çok da güzel olur bence
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallahben de yerinizde olsam tek embriyo transferini isterdim.
Merhaba canım benimde 13 kasım 5. Gün embriyosu ama bende de hiç bi belirti yok şuan ama ilaç ve iğne kullanıyorum ben .Merhaba kizlar benim 13 kasimda transferim gerceklesti.5gun embriyosu size kafama takilan 2 sorum olacak cevaplarsanz sevirim
1.cisi bugun 4gunum hic bisekilde agrim bi belirti yok bu normalmi sizce benim gibi olan varmi bu biraz canimi sikti
2.ciside transferden sonra karindn igne falan hicbisey kullanmiyorum yane doktorum vermedi bu sekil olanda varmi
Ya canım çok sevindimAynı periyotta gidiyoruz dedik umarım sizin sonuçta benim gibi aynı olurperşembe günü yaptırıcam dedim ama akşam üzeri dayanamadım beklemeyi gidip eczaneden test aldım ilk silik sonra durdukça belirginleşti çizgi yine dayanamayıp hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuç 127 çıktı. yıldönümüm de aldığım en güzel hediye oldu isteyen herkese nasip olsun Kısa durumumu özetlim; 8 kasımda transferim oldu ilk denemem 5. Gün embriyosu geçen sene dondurmuştum çikolata kistim vardı sağ tarafta 8cmdi ve Rahim de şekil bozukluğu vardı iki operasyon geçirdim operasyon öncesi dondurdum. Ve şimdi de hayırlısıyla gün sayıcam Kasım ayı uğurlu geldi bekleyen herkes hayırlı haber alır inşallah
Aminn inşallah çok güzel hediye oldu gerçekten sabahı sabah ettim uyuyamadımYa canım çok sevindimtebrik ederim bundan daha güzel bir hediye olamazdı size hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAminn inşallah çok güzel hediye oldu gerçekten sabahı sabah ettim uyuyamadıminşallah senden ve diğer bekleyenlerden de güzel haber gelir sevincimizi birlikte paylaşırız
Hayırlı olsun , sağlıkla doğsun inşallahAynı periyotta gidiyoruz dedik umarım sizin sonuçta benim gibi aynı olurperşembe günü yaptırıcam dedim ama akşam üzeri dayanamadım beklemeyi gidip eczaneden test aldım ilk silik sonra durdukça belirginleşti çizgi yine dayanamayıp hastaneye gittim kan tahlili verdim sonuç 127 çıktı. yıldönümüm de aldığım en güzel hediye oldu isteyen herkese nasip olsun Kısa durumumu özetlim; 8 kasımda transferim oldu ilk denemem 5. Gün embriyosu geçen sene dondurmuştum çikolata kistim vardı sağ tarafta 8cmdi ve Rahim de şekil bozukluğu vardı iki operasyon geçirdim operasyon öncesi dondurdum. Ve şimdi de hayırlısıyla gün sayıcam Kasım ayı uğurlu geldi bekleyen herkes hayırlı haber alır inşallah
Ayni gun olmus transferimizMerhaba canım benimde 13 kasım 5. Gün embriyosu ama bende de hiç bi belirti yok şuan ama ilaç ve iğne kullanıyorum ben .
Oksapar iğne
Progestan dex iğne
Progestan ( ağızdan)
Porağraf
Redostim (vitamin)
Bellavie ( vitamin )
Coraspin
Esrtofem
Lutinus ( vajinadan )
Aynen canımm hakkımızda hayırlısı inş güzel sonuçlar alırızAyni gun olmus transferimiz
Erken gebelik testi alırsanız çıkabilir. Ama çıkmasa da moralinizi bozmadan sabırla bekleyecekseniz test yapınKızlar transferin ilk günü sayıyor muyuz ya :) 9 kasım transfer oldum test alıp yarın sabah yapsam çıkar mı acaba hangi test daha güvenilir yapan arkadaşlar yazabilir mi
Siz idrar testi yapmis miydiniz acaba?Erken gebelik testi alırsanız çıkabilir. Ama çıkmasa da moralinizi bozmadan sabırla bekleyecekseniz test yapın
Benim 5. Gün embriyosu. 6. Günde kaset testte pozitif çıktı. Ama bu biraz da şans meselesi. Çıkmayacağını düşünerek yapmıştım. Çünkü 6. Gün çok erken.Siz idrar testi yapmis miydiniz acaba?
Yaptiysaniz kacinci gununde yapmistiniz?
Benim 5.gun embriyosu.12 Kasimda transfer oldu.
Cok mu erken bunun icin
Hadi hayırlı olsun sağlıkla tutunsun yavrunuzkızlar az sonra transfere giriyorum çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?