- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Doktor size transfer sonrası iğne verdi miBen 4 kasımda oldum beklemedeyim
Transferden önce başladım 3 gün arayla kalçadan yani transfer gününe kadar 2 tane olmuş olucam sonra gebelik testine kadar devamDoktor size transfer sonrası iğne verdi mi
Ben de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst ettiBen kullanıyorum çok mide bulantısı yapıyor(
İğneler devam yaniTransferden önce başladım 3 gün arayla kalçadan yani transfer gününe kadar 2 tane olmuş olucam sonra gebelik testine kadar devam
Bu süreç sürekli beklemekle geçiyor :) hayırlı olsun.Ben 4 kasımda oldum beklemedeyim
Gerçekten çok yıpratıcı şeyler çeken bilir derler ya öyle gerçekten hem maddi hem manevi zorlu bir süreç inş sonu hepimiz için hayırlı olur sağlıkla hayırlıysa kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBen de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst ettiAma dayanıyoruz mecbur. Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
Aynen devam dedi yağlı bir iğneİğneler devam yani
Aynen öyle gelinmesi gerekiyormuşTransfere gittiğinizde idrara sıkışık gelmenizi istediler mi?
Bana da öyle dediler..Aynen öyle gelinmesi gerekiyormuş
İnşallahAyy benim de pazartesi inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Hepimiz peşpeşe pozitifleri görürüz inşallahİnşallahBenimde salı günü
Sens üreme merkezinde benim doktorum. Numan BeyazıtKızlar sorun olmayacaksa herkes yaptırdığı merkezi de yazabilir mi
Ben estrofem, oksapar ve climara bant kullanıyorum. İkinci kontrol bu pazartesi, muhtemelen ilave ilaçlar gelecek. İlk 1-2 gün baş dönmesi mide bulantısı yaptılar şimdi biraz biraz alıştımMerhabalar, benim transferim de perşembe günü yapılacak, ilk deneme, çok heyecanlıyım. Estrofem , progestan falan kullanmaya başlayan var mı acaba?
Yok vermedi fitil ve estrofem kullanıyorumDoktor size transfer sonrası iğne verdi mi
Evet inşalah sonu güzel olsundaBu süreç sürekli beklemekle geçiyor :) hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?