Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Ben de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst etti Ama dayanıyoruz mecbur. Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
Gerçekten çok yıpratıcı şeyler çeken bilir derler ya öyle gerçekten hem maddi hem manevi zorlu bir süreç inş sonu hepimiz için hayırlı olur sağlıkla hayırlıysa kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Bende ay sonuna doğru transfer galiba Dün adetin 2. Günü estrofem kullanmaya başladım. Ayın 18'ine çağırdılar bakalım.

Beni de bugün aradılar aradığımızdan max ne kadar sürede burda olursunuz diye sordu hemşire ona göre çağırcaklarmış pazartesi yolda da su içmeye başlarsınız demişlerdi gelirken

Merhabalar, benim transferim de perşembe günü yapılacak, ilk deneme, çok heyecanlıyım. Estrofem , progestan falan kullanmaya başlayan var mı acaba?
Ben estrofem, oksapar ve climara bant kullanıyorum. İkinci kontrol bu pazartesi, muhtemelen ilave ilaçlar gelecek. İlk 1-2 gün baş dönmesi mide bulantısı yaptılar şimdi biraz biraz alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…