- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
siz nerde transfer olmustunuzMerhabalar. Hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Geçen sene kasımda transfer olmuştum. Çok şükür bebeklerini kucağıma aldım. Geçen seneki topikte baya pozitif alan vardı. Inşallah bu sene de öyle olur.
Çok zor süreçler yaşamayan bilemez. Rabbim hepinize evlatlariniza kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤
Maslak acıbadem. Doktorum da bülent tıraştı.siz nerde transfer olmustunuz
Maslak acıbadem. Doktorum da bül
Merhabalar. Hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Geçen sene kasımda transfer olmuştum. Çok şükür bebeklerini kucağıma aldım. Geçen seneki topikte baya pozitif alan vardı. Inşallah bu sene de öyle olur.
Çok zor süreçler yaşamayan bilemez. Rabbim hepinize evlatlariniza kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤
Evet ikiz tuttu çok şükür sağlıkla doğdular 4 aylıklar şu anMerhaba hayırlı olsun ikizimi oldubirde aynı Dr gidiyoruz kasılma serumu yapıldı mı size
Maşallah güle güle büyütün inşallahEvet ikiz tuttu çok şükür sağlıkla doğdular 4 aylıklar şu an
Kasılma serumu bana yapılmadı ama aynı topikte acıbademe giden başka bi arkadaşa yapılmıştı. Onunki de tuttu.
Bana embriyo glue kullandılar.
Serum bağışıklık baskılıyor benim bildiğim kadarıyla. Vücut bebeği kabul etmeyip gebeliği kendi sonlandiriyormus o durumlarda kullanılıyor diye biliyorum ben. Covid zamanında bağışıklık baslikamak çok riskli o yüzden öyledir.Maşallah güle güle büyütün inşallahdarısı başıma 3 tane öneri verdiler isteğe bağlı biri gebelik aşısı diğerlerinde kafam karıştı kasılma serumu gerek duyulursa yapılıyor herhalde
Kasım ayı transfer olacaklar burda mı
Hayırlı olsun inşallahBenimde bugün transferim gerçekleşti inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok teşekkür ederim cevap içinSerum bağışıklık baskılıyor benim bildiğim kadarıyla. Vücut bebeği kabul etmeyip gebeliği kendi sonlandiriyormus o durumlarda kullanılıyor diye biliyorum ben. Covid zamanında bağışıklık baslikamak çok riskli o yüzden öyledir.
Gebelik aşısı kullanan çok duydum kiminin tutmuş kiminin tutmamış.
Seçeneklerin arasında embryo glue da vardır muhtemelen. O da transferden önce embriyoları bi solüsyon içinde bekletiyorlar solüsyon tutunma ihtimalini arttırıyor. Benden başka bi kişi daha duymuştum onun da ikiz tutmuştu.
Ay inşallah olur ya hem çok heyecanlı hem çok stresli bi süreç. Ama pozitifi alınca bunların hiçbirini hatırlamıyor insan
Hayırlı olsun inşallahBenimde bugün transferim gerçekleşti inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun sıkmayın canınızıinşallah benimde bu ay transfer olacak ilk denemem bahçeci umutta deniyorum . eylül ayında toplandı 5. gün 1 tane olustu dondurdlar . cuma günü kontrele cagırdılae duruma göre gün vericeklermiş . 1 tane olusması çok canımı sıkrı aslında ama hayırlısını versin rabbim
Ben varım inşallah yapılır bu ayKasım ayı transfer olacaklar burda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?