- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
inşaallahHayırlısı olsun sıkmayın canınızı
inşaallah bende bu ay varımBen varım inşallah yapılır bu ayşu an estrofem oksapar ve coraspirin kullanıyorum. Yarın kontrolüm var sabah lan vercem ne derse artık inşallah gün verir de transfer olur. Eylül ayında toplandı yumurtalarım ikinci adette 15 gün gecikince biraz sarktı ama Rabbim hayırlısını versin inşallah 2 tane transfer olacak. Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ❤
İnşallah hayırlısın olsun benim bugün oldu transferim şimdi en zor bekleme süresiBen varım inşallah yapılır bu ayşu an estrofem oksapar ve coraspirin kullanıyorum. Yarın kontrolüm var sabah lan vercem ne derse artık inşallah gün verir de transfer olur. Eylül ayında toplandı yumurtalarım ikinci adette 15 gün gecikince biraz sarktı ama Rabbim hayırlısını versin inşallah 2 tane transfer olacak. Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ❤
2 kasımda oldum beklemedeyımKasım ayı transfer olacaklar burda mı
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınızİnşallah hayırlısın olsun benim bugün oldu transferim şimdi en zor bekleme süresi
Benim doktor ilacı yükledi bana kan cıvıtıcı şeylere ne gerek var anladım vitaminde kullanıyorum . Ben Kayseri system hastanesi Gökalp Önere gidiyorum. Bana hiç gün vercez demediler gittikçe öğreniyorum ne olduğunu zaten yoğun bir doktor ondan heraldeinşaallah bende bu ay varımbana sadce estrofem başlandı günde 3 defa , birde vitamn alıyorum baska herhangi birşey vermediler cuma kontrlm var ona göre gün vericez dediler . siz nerede yaptırıyorsunuz acaba ben bahçeci umutta yaptırıyorum
inş ilk güzel haberi senden alırız2 kasımda oldum beklemedeyım
inşallahHayırlısı olsun
İnşallahinşallahhiç stressiz keyfini çıkar güzel hberler alalım
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınızinşallah sonu iyi olsunda bekleyişlerimiz önemli değil ne önerdi doktorunuz yatıp dinlenin mi dedi günlük hayatınıza devam edin mi ?
Düşünmeden nasıl durur insan bu kadar emek bu kadar çaba tabi ki sonu güzel olsun diye umut ve heyecanla bekleyeceğizİnşallahgünlük hayatınıza devam edin ağır şeylerden kaçının dedi çok düşünmeyin dedi ama elde değil
Düşünmeden nasıl durur insan bu kadar emek bu kadar çaba tabi ki sonu güzel olsun diye umut ve heyecanla bekleyeceğizbakalım benimki ne diyecek bazıları 10 gün yatıyormuş tamam bende yatarım işim yok temizlikte yapmam ama en azından kahvaltı hazırlamaya falan kalkarım ya yoksa devamlı biri yanında kalcak herkesinde işi gücü var☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?