Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Beni de etiketle sonucu çok merak ediyorum acaba ikiz mi😍
Benim geçen sene bugün transferim yapılmıştı 1 aralıkta kese görmüştüm test gününde. O zamana kadar 300 tane test yaptım şimdi olsa yine bekleyemem 🤣

Ilacsiz aynı anda büyümesi genetik canım.
Ikiz gebelik de öyle oluşuyor zaten çoğunlukla
Anneden gelen genlerde birden fazla yumurtlama varsa olur

Hayırlı olsun.
Inşallah pozitif haberiyle gel sen de😍
Böyle söyleyince iyice heyecanlandırdın beni 🙈 acaba olur mu ikiz 🙃 açıkçası devlete de gitmek istemiyorum çok kalabalık birde hastalıktan dolayı kendimi uzak tutuyorum kalabalıktan bir iki gün geçsin bakalım ☺️

Böyle söyleyince iyice heyecanlandırdın beni 🙈 acaba olur mu ikiz 🙃 açıkçası devlete de gitmek istemiyorum çok kalabalık birde hastalıktan dolayı kendimi uzak tutuyorum kalabalıktan bir iki gün geçsin bakalım ☺️
Değerin hızlı yükselmiş gibi geldi bana.
Salıdan hesaplayınca şimdiki değerin yarısı falan olması lazım
Bölünmüş olma ihtimali var yani😍
Normalde ilk betayı transferin kaçıncı günü vermiştin?

Değerin hızlı yükselmiş gibi geldi bana.
Salıdan hesaplayınca şimdiki değerin yarısı falan olması lazım
Bölünmüş olma ihtimali var yani😍
Normalde ilk betayı transferin kaçıncı günü vermiştin?
8 kasımda transfer oldum 8.güne denk geliyor ilk yaptığım test 16 kasımda ilk kan verdim.

İnşallah dualarınızı bekliyorum transfer sonrası başımızda eşimizden sonra üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu ne kadar dinlendirip gönderiyorlar tecrübesi olan var ise paylaşabilir mi🙏🏻🤲
Eşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın. ☺️

Eşinizin olması yeterli. Transfer işlemi çok kolay zaten. 5 dk bile sürmüyor. Sonrasında bir 40-45 dk hareket etmeden uzanın. İdrarınızı tutabileceğiniz kadar tutun. Olmadı hasta beziyle hastane gidin. İşk iki üç gün günde 30-35 dk yürüyüş dışında kalkmamakta çalışın. Eğilip kalkmayın, ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın. Bu süreçte günde bir avokado ve bir dilim ananas tutunmayı kolaylaştırıyor. İlk gün duş almayın sonraki gün Ilık su ile duş almaya çalışın. İlaçlarınızı saati saatine almaya çalışın. ☺️
Çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için😍

Back
X