Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Merhabalar Hanimlar, bir aydir grubu takip ediyorum. Ancak yazabildim. Pozitif arkadaslari tebrik ederim. Negatif alanlarinda umutlarini yitirmemelerini dilerim. Benim ilk transferim 7 yil once idi. 6 yasinda bir oglum var. Suanda ingiltere de yasiyorum. Ikinci bebek icin donduldulmus embriyolarimla uzaktan tedaviye basladik. Transfer icin oglumla 20 kasimda istanbula gittik. Esim gelememisti. Oglumun orta kulak iltihabi ucak ile tetiklendi ve doktorumuz hemen ameliyat dedi. Bir yandan transfer hazirliklari bir yandanda oglumun ameliyti icin kosturmaya basladim. 25 Kasimda aksam 6:30 da transferim oldu. Oglumda 26 Kasim sabah 8 de ameliyat oldu. Geniz eti ameliyti ve tup takilmasi. Bende oglumu istanbulda annemlere birakip 27 Kasimda ingiltereye dondum 2 valizle. Dinlenme sifir 😄

7 Aralik test gunum heyecanla bekliyorum. Ilaclarima devam ediyorum ama saatinde bile icemedim cogu zaman.

Doktorum tutunacaksa tutunur, dis etkenler cokda onemli degil diyor. Sonucu paylasirim sizlerle ama demem o ki aslinda vakti saati geldiyse, stres yapmak isleri daha kolaylastirmiyor.

Hepinize vakti geldiginde saglikli bebisli gunler dilerim 😍
Merhaba dilekleriniz icin tesekkurler isteyen herkesin olsun insallah. Oglunuzada gecmis olsun.Bir sey merak ettim ingilterede denedinizmi hic? Benimde 8 aralikta test gunum neredeyse ayni ilerliyoruz.

Yapmicam acikcasi ben canim eşimde istemiyor zaten test gününü bekle diyor. Tüp bebek merkezlerine sorarsan 5in ustu oldu mu tamam pozitif biz yaptik oldu ama onun iyi sekilde devamda etmesi gerekiyor. Benim ilki bircikti bir düştü ondan korkuyorum bu sefer
Bencede yapmayin erken beta hcg ogrenilmesi ve degerin biraz düşük cikmasi insani sürünüyor. Bizzat yaşıyorum. Kendinizi tutun zamaninda tes yapin:)

Kızlar biri demişti çok silik kimyasal olabilir mi diye kimdi hatırlamıyorum.
Geçen seneki testlerimi buldum galeride fikir olması açısından paylaşıyorum.
En üstteki 6.gun en alttaki 9.gun yaptığım test
2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.
Hepsi ilk idrarla yapıldı
9.gun testi yaptıktan sonra kan vermiştim 791 çıkmıştı.
Ayy kurban olduğum rabbim hepinize pozitifleri göstersin inşallah 🤗😍

Eklentiler

• Screenshot_20211129-204810.webp
    Screenshot_20211129-204810.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 57
Back
X