Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Aynen gec olsun guc olmasn canim

Teşekkürler tavsiyen için Evet biraz fazla yakıyor 7 gündür çok şükür bir sıkınti yaşamadım.. bakalım başarılı bir sekilde ilerliyorum siz 11 Kasımda olmuşsunuz sanırım ben de 14 kasimda transferimi oldum .rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

Valla bende devlet acilde 2 saatte cıkıyordu bu sefer kendi hastanemde yaptırdım sagolsunlar 40 dk da cıkardılar o kadar sevindim ki bekledikçe buz kesiyordum

Herkese merhaba ben de 14 kasımda 5. Gün embriyo transferi oldum.. bugün t+6 dayım ve işim stresli olduğu için rapor aldım evdeyim. Kitap falan okuyorum ama vakit geçmek bilmiyor. Var mıdır t6 da idrar testi yapıp pozitif olanlar sanırım dayanamayıp yapacağım inşallah bu süreçte hepimiz güzel haberler alırız

Benim bugün 10.günüm hiç böyle olmadıgı için daha önce bilemedim doktora söylemem sanırım cünkü 1 kez oldu bir daha tekrarlarsa derim artık

B
Evet yakınmışızz ben yeni başlıyorsunuz iğneye sandım. Aminn

Benimde bugün transfer günüm belli oldu 26 kasımda transfer olacağım. Doğum günümde sonucu öğreneceğim. Eşim şimdiden idrar testi yapmamı yasakladı evdekilere çöpe atacağım dedi pozitif sonuç alanlar lütfen dua edin 2. Denememiz maddi manevi yorulduk bu kez tutsun diye bana dua eder misiniz Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Ay hayırlı olsun inşallah pozitifleri görürsünüz benimde 23 kasım

İnşallah rabbim ikimizede nasip etsin bu ay hayırla sağlıkla 5.gün 6aa embriyosu benim sizin ?
Benim 3. Gün dondurdukları embriyoyu çözüp 5. Güne getirip transfer edeceklermiş. Ama doktorum bizde kararsızız senin fikrin ne dedi. Mevcutta 5. Gün embriyom var kaliteleri 3aa 3ab gibi. Sanırım 3. Gün dondurulanın daha kaliteli olabileceğini düşünüyorlar bu yüzden onu denemek istiyorlar. Benim embriyolarım 2 li donduruldu. Yani çözüldüğünde 2 tane birden çözülüyor ve tekrar dondurulmaya uygun olmayabiliyor. O yüzden 5. Gün embriyomun 1 i boşa gitmesin diye de bunu yapmak istediklerini ilettiler tamam dedim kalitesini bilmiyorum gelişimine göre bakacağız transfer günü

Kesinlikle öyle embriyonun kalitesi günü asla önemli degil bencede sağlıklı olduğu sürece emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…