Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim Tedavim iptal oldu doktorum dedi yumurta sayisi azdir, gelecek aya bidaha baslayalim ki yumurta sayisi cok önemli diye bende onu dinledim. Bugün den itibaren 10 gün boyunca her aksam progesteron fitil kullanacakmisim. 10 gün sonra da adet oluyormusum.

Ya Rabbim sabır versin inşallah şöyle düşünün kimyasal dahi olsa gebe kalmışsınız diğer transferde şansınız daha yüksek pgt yaptırdınız mı

Benimde Eylül ayında aynısını yaşadım kimyasal oldu üzülmedim demekki tutunma oluyor dedim biz hiç ara vermeden hemen tekrar başladık ilaç bıraktım adet oldum hemen histereskopi çizik yapıldı tekrar adet oldum transfer edildi çok şükür pozitif yarın kese göreceğiz Allah nasıp ederse çok zor bende ağlamıştım ama tutunma olmasida güzel canm

Merhaba histereskopi çizik yapılırsa tutunma oranı artıyormu acaba ben istesem doktor yaparmı bana

Merhaba histereskopi çizik yapılırsa tutunma oranı artıyormu acaba ben istesem doktor yaparmı bana
Benim doktorum istedi canm emin olalım rahimde birşey var mı görelim dedi histereskopi yapıldı yaparken de çizik atıldı ama çok pahalı bir işlem ben kabul etmedim devlette doktorumun arkadasi varmis Bilkent şehir hastanesinde yapıldı özelde yaptıramazdm ben 75-120 bine kadar fiyat verdiler

Ya Rabbim sabır versin inşallah şöyle düşünün kimyasal dahi olsa gebe kalmışsınız diğer transferde şansınız daha yüksek pgt yaptırdınız mı
İnşallah öyle olur, bu üçüncü denememdi. Psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum kendimi ama allahtan geldi bir şey diyemiyorum. Pgt yaptırmadık doktor istemedi.
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Biz isteyenlere de nasip etsin Allah. Önce pozitif haberi alıp sonra bununla karşılaşmak çok üzüyor insanı. Başına gelenleri okuyordum ama insan yaşayınca çok başkaymış gerçekten önce sevinip sonra üzülmek çok zor.

Gerçekten çok pahalıymış yaa çıkılmaz yollara sürüklüyo bu hastaneler Allah yardımcımız olsun

Dün ilk pembe lekelenme geldiğindr söylemiştim ona normal demişti dün akşamdan beri kahve lekelenmelerin devam ettiğini söyleyince bugün normal değil ama gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi salı günü vermem gereken test günümü cumartesiye çekti. Aşırı moral bozuldu bendr dayanamayıp gidip kan tahlili verdim değerim 53,56 geldi inşallah cumartesiye katlanarak artar

Pozitif olanları tebrik ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de bugün test verdim 10. Günümdü malesef negatif geldi

kızlar bu progestan fitil kabız yaptı beni ya normal mi pazar günü transferim var transfer günü doktora duphalac yazdırıyım diyorum zararı olur mu bu arada kefir bol su vesaire tüketiyorum

kızlar bu progestan fitil kabız yaptı beni ya normal mi pazar günü transferim var transfer günü doktora duphalac yazdırıyım diyorum zararı olur mu bu arada kefir bol su vesaire tüketiyorum

Sorun isterseniz içiniz rahat etsin ama bana kabız olursan iç diye direk duphalac aldırdı doktorum ilaçlarla ve tutunmayla negatif bir etkisi yok demekki

İnşallah. Belirtiniz falan var mı peki gerçi insan dinleme istemiyor kendini ama
Transfer sonrası kasık ağrım bıçak saplanması var bacağıma vuruyor arada pıt pıt rahminde bisey sızlıyor ama ayaklarımda feci üşüme var patikle dolaşıyorum yani izmirde şuan hava çok güzel ben donuyorum bel ağrısıda var ama bilemiyorum adetim yaklaşınca normaldede olurdu benim...ümit dünyası ilaçlarında etkisi olabilir bunlar ama inşllh gebelik belirtsidir

Yok banada kabız olursan yazarım içerisinde şeker var sadece demişti ama bence alışkanlık olsun ve tuvaletimi aynı saatlerde yapmaya calış canım doktorum kabız olup ıkınmıycaksın asla demişti hep aynı saatte cıkmaya basladım kabızda olmadım bu sayede

Bende de çok fazla bel ağrısı var göğüs ağrısıda var ama progestanda yapıyor bunları o yüzden belirti diyemiyorum inşallah öyledir

Öyle yapayım sağolun

Yumurta toplama sürecinde kullanmış olduğum iğneler duygu durumunda ciddi dalgalanmalar yapmıştı bir anda ağlayıp bir anda gülebiliyordum şimdi kullandığım estrofem sanki o kadar etkili olmasa da bu tarz bir etkisi var gibi hani bir anda sıkılganlık yapabiliyor böyle içim sıkılıyormuş gibi hissediyorum bir anda çok mutlu olabiliyorum ama bir anda da panik moduna geçiyorum bu tarz şeyleri hissedenler var mı benim gibi

Ben transferden önce süpürgenin ucumu bulamadım diye evde cinnet geçirip ağlama komasına girmiştim hahah. Bence şu an hormon alan tüm kardeşlik bir öyle bir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…