Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

canım kafam karıştı demir benim 70 çıkmış , ferritin 12 çıkmış ne demek oluyo
Demir değerin iyi ferritin de demir depolamayi gösteriyor. Ama demek vücudunda emilim iyi demirin yüksek. Benim hepsi ilaç kullanmama rağmen aşırı düşüktü o sebepten serum dedi ayrıca d vitamini, magnezyum, b 12 bunları da verdi. Kullanıyorum hala. Transfer tarihin belli oldu mu? Ben Perşembe kontrole gidicem eğer herşey uygun görülürse transfer günü verilecek,

hayır bat 5 kasım.. benim de öylesine bu verdiğim rutin kan testleri kafamı iyice bulandırdı. ferritindi , hafif tsh dı derken...

hayır bat 5 kasım.. benim de öylesine bu verdiğim rutin kan testleri kafamı iyice bulandırdı. ferritindi , hafif tsh dı derken...
Tek başına bir değer hastalık göstergesi olmaz zaten içini ferah tut hem ona göre ilaç verirler düzelir. Tsh yüksek ise dere otu tüket çok fayda sağlıyor ve prolaktini de hayıt düşürüyor bunlari deneyimledim faydasinj gördüm sen de kullan. Kan düşüklüğüme de ilaca artı olarak pekmeze limon sıkıp kaşıkla şurup gibi içtim sen de bunları yap adetine kadar toparlarsın.

Kızlar benim bugün reglimin 2. Günü kan verdim sonuçlarına göre doğal ilerleyeceğiz dediler ve sadece folik asit kullanacağız 11. Günden sonra 2-3 günde 1 kan ve muayene olacak dediler. Baskılama tedavisi falan hiç söylemediler hangi durumlarda yapılıyor bilen var mı

Hayırlı olsun herşey güzel ilerler umarım ileri yaş, tekrarlayan düşükler ve ya başarısız tüp bebek denemeleri olduysa, bağışıklıkla ilgili hastalıklar varsa gibi durumlar da öneriliyor. Ama bu gibi şeyler olmasa da artık herkese öneriliyor neredeyse sebepte vücut embriyoyu yabancı algılayıp atmaması için. Senin doğal tedavi planlandığı için gerek görmemiş olabilir doktorun

Aslında bizim de bu transferden sonra tek embriyomuz kalıyor kalitesi de çok iyi değil ben de her tuşa basılsın istiyorum

Aslında bizim de bu transferden sonra tek embriyomuz kalıyor kalitesi de çok iyi değil ben de her tuşa basılsın istiyorum
İntralipid serum ya da diğer ilaçlar transfere yakın ve transfer sonrası veriliyor. Belki o zaman önerir doktorun eğer o önermez ise sen iste.Benim daha önceki transferlerim de transfere 3 gün kala belirledikleri dozda yaptırmam istendi. Sonrasında gebelik testi pozitif olursa o gün kalp atışı duyulduğu gün ve sonra 12 haftaya kadar iki hafta da bir denilmişti. Transfer sonrası artı bir de prograf verilmişti. Bir transferim pozitif oldu ama 9 haftada kalp atışı durdu. Şimdi ki transferimde de 3. Kala yaptiricam ama bu kez doz farklı ve daha sonra hafta bir devam edecek pozitif olursa sonuç 12. Haftaya kadar kullanılacak dediler. Artı transfere 5 gün kala başka ilaçlar da verilecek transfer sonrası da devam edicem kullanmaya yine bağışıklık baskılayıcı. Hepimizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun kolaylıkla geçsin bebişlerimiz sımsıkı tutunsun bize

Doktorumu çok seviyorum ama serum istemeye çekinirim sanki işine karışıyormuşum gibi hissediyorum böyle hissetmemem lazım biliyorum ama elimde değil ne derse tamam diyorum inşallah Allah pozitif haberlerimizi vermeyi nasip eder hepimize

inşallah güzel soçunlarınızı okuruz burdan Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun kolaylikla olsun bitsin sonu güzellikler getirsin

Bence de doktoruna güven en önemlisi ama aklında içinde olanları sormaktan da çekinme hocam böyle birşey duydum bu nedir kafama takildi diye sor oda sana açıklar. Sonra acaba kalmasın içinde hakkımızda hayırlısı olsun

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sonradan tüh keşke sorsaydım diyeceğime şimdiden sorayım doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…