Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Yok iki kez Opu oldum hiç ağrım olmadı takma kafana

kızlar nk panelini yaptırdım sonuçtan anlayan varsa yazabilir mi lütfen hiçbir şey anlamadım

Genel Yorum:

• NK hücre oranı (CD3⁻CD56⁺): Normal sınırlarda → bağışıklık sisteminin doğal öldürücü hücre aktivitesi açısından aşırı artış veya baskılanma görünmüyor.
  • T hücreleri (CD3⁺): Normal. Bu da genel hücresel bağışıklığın dengeli olduğunu gösterir.
  • CD3⁺CD56⁺ ve CD3⁺CD57⁺ (NK-T hücre alt grupları): Hafif düşük çıkmış. Bu hücreler, hem NK hem T hücresi özellikleri taşır ve bağışıklık regülasyonunda rol oynar. Bu düşüklük genellikle ciddi bir problem sayılmaz ama bağışıklık sisteminin “modülasyon” kapasitesinde bir miktar azalma olabileceğini gösterebilir.

Canım chapgbt böyle söylüyor

Canım çok sağ ol sorun yok dediler bana
Yalnız öylesine kan vermiştim anti tpo yani tiroid antikor değeri yüksek geldi bu süreçte ilk defa duyuyorum bu kanı. Canım sıkıldı. Bana prednol ve İntralipid serum ek olarak yapılacakmış transferden önce ve 4. Ay A kadar gebeliğin..

Canım evet tiroid gebelikte ekstra yükselen bir şey o sebeple öncesinde kontrol altına almak çok önemli hastanede mi kan verdin ?

Kızlar bu arada b12 değeri çok önemliymiş transfer öncesi bilginiz olsun dyt kevser kurnaz var instagramda onun reelsında gördüm dileyen bakabilir açıklama kısmına araştırmayı vesairede eklemiş okuyabilirsiniz

Kızlar merhaba . İlaç tedavisine başlamadan once reglin 2. Günü çağırıyorlar ya muayeneye eğer pazara denk gelirse ne olur? Bir ay erteleniyor mu yoksa üçüncü gün de bakılabiliyor mu?

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 33 yaşındayım sadece bir yumurtam gelişmiş iyi görünüyor dedi pazartesi opu günü ama devam etmeli miyim yoksa diğer reglle tekrar mı başlamalıyım kafam çok karıştı merkezle aramız 2 saate yakın yoruldum bir yandan ne olacaksa olsun diyorum bir yumurta içi boş da olabilir dolu da toplamadan bilemeyiz dedi doktor

Merhaba havuz yöntemi vesaire önermediler mi ?

Hayır önermediler kararı bize bıraktılar sizin son durumuz ne
Ben transferi bekliyorum ama doktorunuza sorun bence bu durumu her kadının her ay yumurta sayısıda olmuyor tabiki ama genel olarak çok düşük amh olduğu zaman havuz yöntemi deneniyor

Bunun tedavide bir dezavantajı oluyor mu
Hiç endişe etmeyin, benim bu ilk tüp bebek denemem bende cumartesi regl oldum cumartesi pazar doktorumla iletişimdeydik pazartesi muayeneye çağırdı ve hemen orda iğneye başladık 3. Gün. Bundan önce de 2 aşılamam oldu ikisinde de doktor regli 3. Günü çağırdı muayeneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…