canım estrofem hiç kesmedim progestan artı eklendiProgesteron basladııgmda da estrofem devam edecekmişim senin de öyle mi canım
Evet ya en olmayacak şeyleri bile düşünüp stres yapıyoruz ben de aynıyım transfere bir gün sonra gidicem her defa birşey kafama takılıyor. İstiyoruz ki herşey kusursuz olsun öyle işlesin Allah'ım bu hevesimizi isteğimizi maddi manevi emeklerimizi mükafatlandırsın hepimiz oldu sevincini yaşayalım bu ayAmin canım çok teşekkür ederim ister istemez her şeyi araştırıyoruzinşallah güzel haberleri birbirimize vericez 
Amin canım inşallah inanıyorum güzel olacak ikimiz de benzer şeyler yaşamışız Allahım ol der olurEvet ya en olmayacak şeyleri bile düşünüp stres yapıyoruz ben de aynıyım transfere bir gün sonra gidicem her defa birşey kafama takılıyor. İstiyoruz ki herşey kusursuz olsun öyle işlesin Allah'ım bu hevesimizi isteğimizi maddi manevi emeklerimizi mükafatlandırsın hepimiz oldu sevincini yaşayalım bu ay
O zaman için rahat olsunLale hanımla görüştüm sorun olmaz dedi 5. Gün başlanacak progesteron fitil ve iğne
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah güzel olacak hepimiz içinO zaman için rahat olsunözellikle Progesteron saati çok önemli demişti bana sevinç hoca yani 12 saat arayla kullanmak çok önemliymiş sen de başladığında ona dikkat edersin 
bende adeti bekliyorum lale hoca ile tedavi olucam, sonucunuz pozitif olması ne kadar güzel ve umut verici varmıdır tavsiye verebileciğiniz vs durumlarBenim de öyle, 5. Gün donmuş embriyo. Ben de memorial dayım, hatta Lale hocadayım. Sonucum da pozitif, inşallah kese göreceğiz bu haftaİçinizi ferah tutun 
vişnelikte turuncu eczane ve cengiz topel başkaya eczanelerine sorabilirsinizİyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?
Teşekkür ederim.bende adeti bekliyorum lale hoca ile tedavi olucam, sonucunuz pozitif olması ne kadar güzel ve umut verici varmıdır tavsiye verebileciğiniz vs durumlar
vişnelikte turuncu eczane ve cengiz topel başkaya eczanelerine sorabilirsiniz
Hayırlı uğurlu olsun tedavin güzelliklerle devam etsin Allah'ım evladına tez vakit kolaylıkla sağlıkla bir kardeş nasip etsinMerhaba 1 tane tüp bebek annesiyim 2. İçin yeniden başladık Allah nasip ederse şuan yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe kontrolüm vartüm bu yola adım atmış annelerime sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum 
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alıcazMerhaba 1 tane tüp bebek annesiyim 2. İçin yeniden başladık Allah nasip ederse şuan yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe kontrolüm vartüm bu yola adım atmış annelerime sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum 
Olacak olacak inanıyorumTamam canım çok teşekkür ederim inşallah güzel olacak hepimiz için
Çok güzel geçsin yarın senin için dua edicem canım Allahım nasip etsin Meryem suresi dinle gitmeden bende okucam senin için o saatlerde evdeyimOlacak olacak inanıyorum16:30’da çağırdılar beni transfer için hepimize dua edeceğim 
Yaa Allah razı olsunÇok güzel geçsin yarın senin için dua edicem canım Allahım nasip etsin Meryem suresi dinle gitmeden bende okucam senin için o saatlerde evdeyim
Canım herşey çok güzel geçsin aklımdasın sabah namazında dua ettim bebişlerin sana sımsıkı tutunsun Allah'ın izniyleOlacak olacak inanıyorum16:30’da çağırdılar beni transfer için hepimize dua edeceğim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?