Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Transfer hazırlığında lh progesteron e2 hangi değerlerde olmalı

İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?

kızlar süreciniz hayırlı olsun inşallah pozitiflerle dolu bir grup oluruz benim merak ettiğim reglin 2. Günü gidiyoruz ya transfer ortalama kaç gün sonra oluyor ?

Kızlar benim kafam çok karıştı. Bugün bağışıklık serumu aldım ben lale hanımla görüştük muayene etti pazar günü transfer demişti şimdi aradılar 10 Kasım pazartesi diyorlar regl in 22. Günü oluyor bende 25-26 günde regl oluyorum geç olmuyor mu vücutta 5 gün progesteron olması gerekiyormuş ama o zaman kadar kendi vücudumda progrsteron üretir

Benim hiç Progesteron bakılmadı sadece e2 ve lh bakıldı. Yarın nasip olursa transferim olacak transfer öncesi bakılacakmış progestererona eğer düşükse iğne ile desteklenecekmiş.

ilaçlı hazırlıkta kaç gün estrofem kaç gün progestan iğne kullanılıyo

Hemşire hattından bir ulaşıp sorun isterseniz progestanı belki birkaç gün sonra başlatırlar ben de ilaca başlanan gün ile transfer günü arasında 5-6 gün olması gerekiyor diye biliyorum

Hemşire hattından bir ulaşıp sorun isterseniz progestanı belki birkaç gün sonra başlatırlar ben de ilaca başlanan gün ile transfer günü arasında 5-6 gün olması gerekiyor diye biliyordoktorla
Lale hanımla görüştüm sorun olmaz dedi 5. Gün başlanacak progesteron fitil ve iğne

Şimdi hastanedeyim canım 3-4 saat sürecekmiş bi de transfer günü verilecek bana. Kafama takılan bugün bana progrsteron bakılmadı kandan muayene etti sadece doktor
İçini ferah tut bazı doktorlar bakmıyor kan benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı kan bakilmadi hiç sadece rahim kalınlığı muayenesi olmuş. Sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin Allah'ım

Benim gebelik olan transferim de adet günümden iki gün önce transfer yapılmıştı sürelere takılma demek ki olabiliyor ki bana yaptılar dua edelim biz bol bol yeter ki Rabbim nasip etsin

ilaçlı hazırlıkta kaç gün estrofem kaç gün progestan iğne kullanılıyo
Estrofem en az 10 gün kullaniliyor bazen 15 günde olabiliyor o süre sonu kontrol ediliyor rahim kalınlığı uygun görülürse progestan başlanıyor ve progestanın 5. Ya da 6. Günü transferi yapıyorlar. Benim daha önce 15 gün estrofem kullanmıştım 20 gün yapılmıştı. Bu kez 10 gün kullandım 15. Gün transferim olacak nasip olursa

Benim gebelik olan transferim de adet günümden iki gün önce transfer yapılmıştı sürelere takılma demek ki olabiliyor ki bana yaptılar dua edelim biz bol bol yeter ki Rabbim nasip etsin
Amin canım çok teşekkür ederim ister istemez her şeyi araştırıyoruz inşallah güzel haberleri birbirimize vericez

Progesteron basladııgmda da estrofem devam edecekmişim senin de öyle mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…