Canım iyi bir embriyo ise her türlü tutunur o. Düşürme kendini. Yolu yarıladık Allah nasip ederse çok sevinincez. Etmezse de sürecin sonunda üzülelimVallahi o kadar çok üzüldüm ki tutmamış olabilir. Pek umudum kalmadı hiçbir belirtisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyi bir embriyo ise her türlü tutunur o. Düşürme kendini. Yolu yarıladık Allah nasip ederse çok sevinincez. Etmezse de sürecin sonunda üzülelimVallahi o kadar çok üzüldüm ki tutmamış olabilir. Pek umudum kalmadı hiçbir belirtisi yok
Canım ya 2. Transfer için 42000 tlKızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Aynen oyle bana demislerdi ki 5 veya ustu embriyo tutar bende Dr. Dedimki transfer gunu 3 embriyo m var 2 si 5 1tanesi 4 di kizlar, ne olur 5 koyun hocam diye, doktorda tutacak olan yine tutar 4 hizli dollendi bana guven dedi, Ben uzulmustum 5 koymadi diye, ama Dr. Hakli citizens, belki su an hamilesin kendinj gereksiz stres yapiyonCanım iyi bir embriyo ise her türlü tutunur o. Düşürme kendini. Yolu yarıladık Allah nasip ederse çok sevinincez. Etmezse de sürecin sonunda üzülelimgönlünü ferah tutmaya bak bu günler daha zor geçer yoksa
Nisan sonu olmuştum ilkiniHadi ya, ne kadar old iki transfer arasi ay
Yaaa sizinde aşırı çokmuş. Fiyatları bilmediğim için merkeze de biraz kızmış bulundum. Allah inşallah bu sefer hepimize pozitifle sonuç nasip etsin gerçekten çok yıpratıcıCanım ya 2. Transfer için 42000 tl
Takip-kan tahlilleri içinde 28000 tl aldılar. Yani dondurulmuş embriyomu çözdürüp transfer edecekler diye 70000 ödedik. İlaçlar da ekstra tabi.
Fiyatları hiç bilmediğimden ilk duyunca şok oldum. Çünkü biz tüp bebeğe 60 bin Ödemiştik ocakta. Ama normalmiş fiyat gerçekten buradan öğrenmiş oldumFiyat normal bence.
Balım valla ben de aynı durumdayim 5. Günüm hicbirsey yok bugün gaz şişliği bile indi endişeliyim insan bir sepepe sarılmak istiyor belim biryerim ağrısın diye araniyorum resmen3-4-5 Kasım transfer olan kızlar belirti var mı?
Ben 4 Kasım ama hiç belirti yok hatta alt karın da şişlik vardı bugün o da indi![]()
Bahceci 70 sizin neresiKızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Yapacak bsey yok canim. Yeterki tutsun bebislerNisan sonu olmuştum ilkini
AAA hayirli olsn, saglikla al kucaginaKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Ben 29 bin verdim transfer için Samsun medikalKızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Hayırlı olsun canımKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Amin inşallah çok sağ olunAAA hayirli olsn, saglikla al kucagina
Teşekkür ederim sağ ol canımHayırlı olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun canım degerin katlanarak artsın sağlıkla büyüsün bebeklerinKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Degeri kac ciktiAmin inşallah çok sağ olun
İlk 60la öğrendim ben şimdi 1000leri geçti çok şükürDegeri kac cikti