- 13 Kasım 2023
- 467
- 674
- 23
- 42
Ah canım çok amin bizlerinde aynı olur inşaAllahHayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım çok amin bizlerinde aynı olur inşaAllahHayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldi
Yaa canım inşallah dediğin gibi olur bizde senin gibi pozitifi görürüzHayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldi
Kızlar sakin oluyoruz bekliyoruzAh canım çok amin bizlerinde aynı olur inşaAllahhep okuyorum kasik ağrısı bel ağrısı ayak ağrısı o bu iyice psikolojim bozuldu. Bugün 5. Günüm benim de hiç bir belirtim yok iyice modum düşmüştü umut oldun sağol
![]()
Aminnn sonradan düşük yaptım ama şu an transfere hazırlanıyorum bakalım . Belirti aramayın kesinlikleYaa canım inşallah dediğin gibi olur bizde senin gibi pozitifi görürüzrabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Bende bekliyorum sonucu daha çıkmamış size ne dedi aynı zamansa başlamıştım bana Estofeme devam et cuma tekrar kontrol dendiİlaçlı transfer hazırlığında lh kaç olmalı yüksekliyor mu kızlar
Canım hayırlı uğurlu olsun transferin güzellikle ilerlesin inşaAllah sımsıkı tutunsun bebeklerimiz bize bu sağlıkla afiyetle mutlulukla kucağımıza alalım hepimizAminnn sonradan düşük yaptım ama şu an transfere hazırlanıyorum bakalım . Belirti aramayın kesinlikle
Üzgünüm kaybınız için. İnşallah bu sefer gönlünüze göre olur sağlıkla tutunurAminnn sonradan düşük yaptım ama şu an transfere hazırlanıyorum bakalım . Belirti aramayın kesinlikle
Bi şey demediler değere. Sizin de bugün kontrol vardı dimi, henüz bana gün söylenmedi , iğne de demedi daha iğneye başlamadı dimi? Kaç çıktı rahim duvarı kalınlığıBende bekliyorum sonucu daha çıkmamış size ne dedi aynı zamansa başlamıştım bana Estofeme devam et cuma tekrar kontrol dendi
Hayır başlanmadı kan alındı alttan muayene edildim kalınlığa bakıldı sanırım Estofeme devam cuma günü netleşecek transfer günü sanırım o gün progesteron iğne başlanır benceBi şey demediler değere. Sizin de bugün kontrol vardı dimi, henüz bana gün söylenmedi , iğne de demedi daha iğneye başlamadı dimi? Kaç çıktı rahim duvarı kalınlığı
bana da öyle dedilerrr. muayene günüm belli olsun söylerimmmHayır başlanmadı kan alındı alttan muayene edildim kalınlığa bakıldı sanırım Estofeme devam cuma günü netleşecek transfer günü sanırım o gün progesteron iğne başlanır bence
Güzel sonuçlarımızıda buraya yazalım inşallah aminnnbana da öyle dedilerrr. muayene günüm belli olsun söylerimmm
Canım transfere 5 gün kala başlanıyor 3. Günde 5. Gün transferinde de aynı progestan kullanmaya başlamanın en 5 ya da 6 günü transferin yapılır. Benim bir önceki transferimde 4 gün kullandım 5. Günde transferim olmuştu 3. Gün embriyosuydu.Merhabalar, 3. gün embriyosu transferi için kaç gün önceden progestan kullanmaya başladınız acaba?
çok teşekkür ederim . ilk transferim olacak. bir şeyleri atlamamak için kendim de kontrol etmek istedim. İnternette farklı bilgiler kafamı karıştırdı, heyecan yaptım sanırım... Umarım hepimiz çok güzel haberlerimizi de paylaşırız. Hepimiz sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı İnşallahCanım transfere 5 gün kala başlanıyor 3. Günde 5. Gün transferinde de aynı progestan kullanmaya başlamanın en 5 ya da 6 günü transferin yapılır. Benim bir önceki transferimde 4 gün kullandım 5. Günde transferim olmuştu 3. Gün embriyosuydu.
Canım çok teşekkür ederimCanım benim olmuştu ağrı baya ama duramayacak gibi değil. Eger senin çok fazlaysa bi hemşirene danış ya da hastaneye git. Dayananilmayacak gibiyse sabretmeye çalışma sakin
Çok teşekkürler canım opudan çıktım çok yumurta olduğu için böyle olmuşBana da aynısı oldu sabah opuya gitmeden ağrı daha da arttı. Birkaç yumurtanın çatlamış olduğunu söyledi doktor
Canım ben ve arkadaşım İstanbul’da bahçecide Mehmet hoca gidiyoruz o sağlıklı ikizlerini doğurdu onun taze transferdi ikimizde aynı dediğin çatlatma iğnesini olduk bana pcos olduğum için. Dondurma işlemi uygulandı onun amh düşğklüğü olduğu için taze transfer edildi o bebekleri sağlıkla kucağına aldı darısı benim ve hepimizin başına demem o ki iğneye takılma inşllah güzel sonuç alırsınİstanbul’dayım aslında o zaman sorgulamammıştım ama şimdi bugün sordum çoğu eczanede var. Bana neden yok dediler anlamadım sormama bile fırsat vermediler. Ben de tam teslimiyet yazdıkları iğneyi aldım kullandım araştırmak dün aklıma geldi keşke hiç araştırmasaydım çok canım sıkıldı ağladım
Hayırlı uğurlu olsun tedavin güzelliklerle ilerlesin ilk ve son transferin olsunçok teşekkür ederim . ilk transferim olacak. bir şeyleri atlamamak için kendim de kontrol etmek istedim. İnternette farklı bilgiler kafamı karıştırdı, heyecan yaptım sanırım... Umarım hepimiz çok güzel haberlerimizi de paylaşırız. Hepimiz sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı İnşallah
Çok teşekkür ederim yanıtın içinCanım çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler canım opudan çıktım çok yumurta olduğu için böyle olmuş
Canım ben ve arkadaşım İstanbul’da bahçecide Mehmet hoca gidiyoruz o sağlıklı ikizlerini doğurdu onun taze transferdi ikimizde aynı dediğin çatlatma iğnesini olduk bana pcos olduğum için. Dondurma işlemi uygulandı onun amh düşğklüğü olduğu için taze transfer edildi o bebekleri sağlıkla kucağına aldı darısı benim ve hepimizin başına demem o ki iğneye takılma inşllah güzel sonuç alırsın![]()
Ben de bunu düşünüyordum yapsak mi? Ama erken mi internetten siparis verdim ben yarın gelir diye düşünüyorum hep birlikte yapalım bari ilk testleri3-4-5 Kasım transferleri buraya… yarın erken test yapsak mı :))
Hangi marka aldın ben daha almadımBen de bunu düşünüyordum yapsak mi? Ama erken mi internetten siparis verdim ben yarın gelir diye düşünüyorum hep birlikte yapalım bari ilk testlerihepimizin de pozitif olsun sevinçten uçalım
![]()