• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Vallahi o kadar çok üzüldüm ki tutmamış olabilir. Pek umudum kalmadı hiçbir belirtisi yok
Canım iyi bir embriyo ise her türlü tutunur o. Düşürme kendini. Yolu yarıladık Allah nasip ederse çok sevinincez. Etmezse de sürecin sonunda üzülelim🌸 gönlünü ferah tutmaya bak bu günler daha zor geçer yoksa

Kızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Canım ya 2. Transfer için 42000 tl
Takip-kan tahlilleri içinde 28000 tl aldılar. Yani dondurulmuş embriyomu çözdürüp transfer edecekler diye 70000 ödedik. İlaçlar da ekstra tabi.

Canım iyi bir embriyo ise her türlü tutunur o. Düşürme kendini. Yolu yarıladık Allah nasip ederse çok sevinincez. Etmezse de sürecin sonunda üzülelim🌸 gönlünü ferah tutmaya bak bu günler daha zor geçer yoksa
Aynen oyle bana demislerdi ki 5 veya ustu embriyo tutar bende Dr. Dedimki transfer gunu 3 embriyo m var 2 si 5 1tanesi 4 di kizlar, ne olur 5 koyun hocam diye, doktorda tutacak olan yine tutar 4 hizli dollendi bana guven dedi, Ben uzulmustum 5 koymadi diye, ama Dr. Hakli citizens, belki su an hamilesin kendinj gereksiz stres yapiyon

Canım ya 2. Transfer için 42000 tl
Takip-kan tahlilleri içinde 28000 tl aldılar. Yani dondurulmuş embriyomu çözdürüp transfer edecekler diye 70000 ödedik. İlaçlar da ekstra tabi.
Yaaa sizinde aşırı çokmuş. Fiyatları bilmediğim için merkeze de biraz kızmış bulundum. Allah inşallah bu sefer hepimize pozitifle sonuç nasip etsin gerçekten çok yıpratıcı

Canım kızlar bugün t+5 günüm ama hiç bir belirtim yok sizler de varmı bir farklılık. Bu kadar normal hissetmek korkutuyor ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne başka birşey sizler de durum nasıl inşaAllah hepimizin sımsıkı tutunsun bebişleri sonucumuz pozitif olur 🤲🌸

3-4-5 Kasım transfer olan kızlar belirti var mı?
Ben 4 Kasım ama hiç belirti yok hatta alt karın da şişlik vardı bugün o da indi :(
Balım valla ben de aynı durumdayim 5. Günüm hicbirsey yok bugün gaz şişliği bile indi endişeliyim insan bir sepepe sarılmak istiyor belim biryerim ağrısın diye araniyorum resmen😔

Kızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Bahceci 70 sizin neresi

Ben 29 bin verdim transfer için Samsun medikal

Back
X