• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bugün 5. Günümdü amin Rabbim hepimize oldu şükrünü sevincini yaşatsın dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden Allah'ım bu korkularımızı sevince cevirsin 🤲🥰
Amin inşallah benimde şuan 11.günüm gün içinde kan vermeyi planlıyorm test yapmaktan delirecem sonunda 🥹🙂

Kızlar iyi akşamlar transferden sonra kullanılan progesteron iğnesini göbekten, koldan vs kendi yapan varmı yoksa herkes kalçadan olanımı kullanıyor

Kızlar benimde 4 kasımda oldu transfer sol kasığım ağrıyor bacaklarım böyle Regl olacakmışım gibi ben öyle uzun uzun yatmadım araba kullandım dışarı çıktım annemi havalimanına yakın bir şehre bıraktık doktorum ağır iş hariç hayatına dön dedi ama burda okuyorum herkes hala yatıyor benimle bir transfer olan yanlış mı yaptım 🤦‍♀️
Yatmak kesinlikle iyi değil kendinizi yormadan günlük işlerinizi yapın ben 3 kez tedavi gördüm ilk ikisinde yattım dinlendim 3. Seferde kendimi yormadan her işimi yaptım ve pozitifi gördüm.

Kızlar iyi akşamlar transferden sonra kullanılan progesteron iğnesini göbekten, koldan vs kendi yapan varmı yoksa herkes kalçadan olanımı kullanıyor
Ben göbekten vuruyorum ama diğer iğneler gibi olmadı bilmiyorum herkeste mi öyle oluyor ama göbeğim resmen sertleşti bazen iğneyi yapınca bir kaç damla geri akıyor bazen vurduğum yer çook hafif kabarıp beyaz oluyor tabi sonra geçiyor. Bana göbeğin sağına ve soluna vur demişti ama artık yer kalamdı mecbur göbek altına vurmaya başlayacağım kullan ve bunları yaşan var mı aranızda ?

Back
X